Aspirante optimiste>20(709)Felicitari Bettercy!!!
Raspunsuri - Pagina 25
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht fetelor, mi-a trimis sotul un mail ca sa ne vedem diseara pentru o discutie. Stiu ca nu mai poate fi nimic intre noi si ca o sa vorbim despre finalizarea acestei povesti, insa am asa niste emotii negative de parca m-as duce la taiere...e urat ca dupa 10 ani frumosi o sa ne intalnim asa...o sa ma aranjez, o sa fiu frumoasa doar ca sa-i arat lui ca pot si fara el. Sa-mi dea Dumnezeu putere sa nu plang, sa pot sa vorbesc....sa-mi tineti pumnii! offf ![]() Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
elenus, eu nu m-as duce..
i-as spune ca asa cum a comunicat ca vrea sa se vada cu tine pe mail, asa iti poate comunica in continuare ce vrea sa iti spuna fata in fata
sincer....eu nu m-as duce
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
alina_loca spune:
la primul laborator au asa
- 3-4 sapt= 9-130
- 4-5 SAPT = 75-2600
- 5-6 sapt = 850-20800
si mie mi-a iesit 303, eram in sapt 4+
la 5 zile dupa deci sapt 5 sa zicem la al doilea laborator sunt valorile de pe pagina 23.
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
ancadragoman spune:
eu cred ca au alte valori de referinta,repeta la 48 de ore la lab unde l-ai facut pe ultimul.
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
MeAlex spune:
Alina, nu apar si unitatile de masura? De exemplu mIU/ml? Sau IU/ml?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Ylari, am uitat sa raspund la intrebarea cu Aspenterul. Da, se ia si in sarcina. Unele fete care au probleme de trombofilie iau Aspenter pana prin saptamana 30 si apoi fac injectii cu anticoagulant (Clexane sau altele) sau altora li se recomanda de la inceput sa faca injectii cu anticoagulant.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Alina, nu apar si unitatile de masura? De exemplu mIU/ml? Sau IU/ml? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
mU/ml
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
MeAlex spune:
Inteleg ca la ambele rezultate, unitatile de masura sunt aceleasi. Trebuie repetat la 48 ore si vedem ce si cum. Trebuie sa ai rabdare si incearca sa nu te agiti!
pentru
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor, va era dor de mine? Mie taaaare dor de voi. Scuze am disparut ca magru in ceata in weekend. Hm sambata a fost minunat, iar duminica un cosmar, m-am cam certat cu sotul dar nimic serios, din cauza tigarilor, am depasit momentul nu-i bai. In fine. So, Bettercy felkicitari scumpa mea ce mult ma bucur ptr tine, in ceea ce priveste fata pe care sa o iei cu tine, ia-na draga mea pe toate, dar pick me, pick me!!! Eu sunt ziua 10, 36,7 TB , luna asta vad ca am mai normale temperaturile, ce o fi fost luna trecuta cu mine, stiu ca am mai intrigat pe Deny parca, acum vreo 3 zile aveam 37,1 - pai Deny daca vezi graficu de luna trecuta te crucesti. Daaaaar, am inteles ca si vitaminele pot creste temperatura? Bon, problema mea, stie cineva se mai ia Aspenter dupa test pozitiv de sarcina? Bun venit noilor venite si sa stea cat mai putin aici. Gabi concediu placut. Vineri ajung si eu la gineco, abia astept, poate daca tot fac eco imi zice si daca am ovulat sau daca urmeaza. cum ii zice la medicamentu ala de sparge foliculul? Va pup ![]() ![]() ![]() Bob pupic special ptr tine, bine ca esti ok, lorena ce-ti veni cu limba lu shakespeare? spor! Alex tu ce mai zici? Intrebare: vreau sa ajung zilele astea la Uscatescu, Moni daca poti sa ma ajuti please si tie, cum fac, sun la nr ala sa intreb daca este ziua urmatoare si pe la ce ora e bine sa ma duc? Cati bani sa am la mine? Mi-am pregatit dosarul si speach-ul in rest ce mai trebuie sa fac? Help, merci mult tuturor. YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot www.fertilityfriend.com/home/2ba005/ Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise |
Ylari
eu nu m-am dus niciodata cu bani (am fost pana acum de 3 ori)
e bine sa suni sa intrebi
desi sotul a fost ieri la ea si era
dar ca sa nu mergi degeaba
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Bob_Pixel spune:
Buna seara, fetelor ! Azi n-am avut deloc timp sa intru, sunt super ocupata la birou, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Curios lucru, am avut emotii sa ma intalnesc cu colega mea insarcinata, dar ma felicit ca m-am comportat exemplar. Am fost super profi si la obiect, am discutat extrem de calm despre proiect, i-am si zambit la salut. La un moment dat cand vorbeam, am simtit-o ca ezita sa ma intrebe ceva, pana la urma s-a razgandit si-a tacut (ma rog, nici eu nu aveam o fatza foarte dispusa la tras de sireturi
). In concluzie, prevad ca voi face fata foarte bine situatiei. Din motive care nu ma intereseaza ea va lipsi cateva zile si raman eu omul nr 1 la job, ma declar incantata sa imi ocup fiecare seunda cu munca, astfel o sa fiu mai putin focusata pe mania mea de-a ramane gravi. Cand sunt acasa am gasit deja o alta ocupatie, imi ajut o prietena cu un blog. Sotul mi-a pregatit o surpriza pentru weekend, m-a pus sa promit ca accept orice planuieste...nu sunt foarte incantata, pentru ca-s destul de mofturoasa, dar pentru el accept orice, vreau sa ma vada relaxata si sa fie si el relaxat. 

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
Bob_Pixel spune:
Ylari, te pup, multumesc pentru ganduri 

Danaela, mie la Bob mi-a iesit un surecheck (care e cel mai "nesuferit" test) pozitiv la 2 zile intarziere cu pipi super diluat, facut seara. Zic asta ca sa sustin ca o intarziere de 4 zile sigur iese pe test.
Elenush, daca mergi la intalnire, musca-ti buzele sau ciupeste-te, numai sa nu arati slabiciune. Eu am fost odata la un soi de intalnire din asta si am iesit sifonata rau, am plans si aproape ca mi s-a ras in nas. Cand am ajuns acasa imi venea sa ma dau cu capul de pereti ca m-am umilit. 
![]()
![]()
Alina_loca, arata prost situatia cu 2 beta aproape identice. Dar nu e exclus sa aiba laboratoarele alte valori de referinta (ceea ce eu nu am priceput niciodata, dar vad ca e o practica tare populara
). Tin pumnii sa fie totul ok si sa fii linistita ! 
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !