Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Buna seara
gabiu,...ce sa zic, imi pare rau, sanatate multa, sa va faceti bine cat mai repede

missmj e mancacios tare andreiutzul

Tunde,ma hotarasc si ti dau Pm

dar Ziki....ultima data plecase in Moldova sa si trimita dosarul de acolo...stie cineva ceva?

o seara frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna seara !
Ce liniste a fost azi pe forum...v-ati plimbat eh ? bravo !
gabiu multa sanatate , imi pare rau ca nu sunteti bine nici acum ! bafta multa, sa te ajute dr felix !
blue_night tare esti tu cu activitatile in parc...mi-ar placea sa am si eu un parc cat de cat aproape sa ma duc zilnic ! mai ales cu asa activitati
catalina nasoala enteroviroza asta, cica e epidemie. noi am avut febra doar o zi ! daca diareea a tinut mai mult...i-am dat smecta din prima zi, si tot facea super moale cu tot cu 2 pliculete de smecta pe zi. ai grija sa o hidratezi bine. la noi a mers super bine ceaiul Infant Drink ! nu are zahar ca baby drink si e bun la gust. ajuta la durerile de burtica datorate virozei. e in jur de 10 ron. multa sanatate ! aaaaa, si ai grija la alimentatie, nu ti-a zis sa nu ii dai decat morcov, albitura, orez, banana ? nu mai stiu daca alaptezi sau ii dai lp, la fel cu lp-ul trebuie sa fi ed'ala fara lactoza.
lucia se pare ca nimeni nu mai stie nimic de ziki

Ma duc sa spal vasele ...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele la miez de noapte!

Va necajesc iar cu o intrebare. Bebelusii vostri transpira pe cap??? Stefan uda cearceaful de a binelea. Cand i am zis la dr a spus ca i lipsa de calciu, iar la analize a iesit ca are prea mult.

Imi pare tare rau Gabiu ca nu sunteti bine inca. Ce naturiste iei acum? Incearca si cu suc de ceapa, nu ai nimic de pierdut. La urolog ai fost? Ce parere are?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

vasilas al meu bebe transpira cateodata daca ii e prea cald, dar nu sa ude lenjeria

Am uitat sa va spun, am inchiriat jucarii de pe site-ul care ni l-a dat mirela ... un tarc si o masa de activitati chicco ! le puteti vedea pe fb. nu e foarte foarte incantat de ele, dar se joaca cu ele. mie imi plac mai mult . mai greu a fost cu spalarea lor. le-am dezinfectat cu igienol, si dupa aceea le-am spalat cu sapun si apa ca mi-era frica sa nu fie toxic igienolul ala. acum am rezervat un jumperoo, se elibereaza prin sept cica, e f solicitat !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Vasilasanita, si Dianei mele ii transpira capsorul rau de tot in ultimul timp - dar eu nu cred ca e vreo problema si nici vorba de lipsa de calciu. Am observat ca se intampla cu motiv (agitatie, efort, caldura), asa ca eu cred ca pur si simplu asa transpira ei la varsta asta, mai mult prin pielea capului decat prin alte parti. Plus ca taica-su zice ca asa e si el, ca transpira mult in cap . La cat de bine ii seamana, o fi mostenit si asta .

Missmj, ce sa fac, umblu si eu prin parcuri ca n-am stare . Imi place sa mai schimb peisajul si sa am variatie in activitati - altfel ma plictisesc repede. N-as putea sa ies mereu in acelasi parc, la aceeasi ora, pe aceeasi banca. Imi pare rau pentru tine ca esti mai departe de oras si ti-e greu cu deplasatul, pentru ca in ultima vreme chiar sunt tot felul de chestii dragute de facut prin Bucuresti, mai ales cu copii. Din pacate multe nu se preteaza pentru tanci de 7 luni, ci pentru prichindei mai mari - de exemplu week-end-ul asta sunt o gramada de piese de teatru pentru copii in parcuri, dar Diana mi se pare prea mica pentru asa ceva.

Oricum, pentru cine are chef si posibilitate de plimbareala, urmariti www.inparc.ro/" target="_blank">in parc si gasiti pe acolo ce se mai intampla in fiecare saptamana. E un calendar in dreapta, pui mouse-ul pe data care te intereseaza (fara sa dai click) si iti afiseaza lista de evenimente. Apoi poti sa dai click pe unul sau altul ca sa citesti detalii.

Eu ma gandeam ca maine sau week-end-ul urmator sa ma duc la un tur ghidat al centrului Bucurestiului - am vazut afise pe la metrou: Cu bastonul prin Bucuresti - sambata de la 11 si duminica de la 18.00. Dureaza doar doua ore si oi fi eu bucuresteanca, dar sigur am sa aflu ceva lucruri noi si interesante despre istoria orasului. Iar daca nu, macar mi-am facut plimbarea cu Diana prin alta parte decat in cartierul nostru .

Noapte buna, fetele!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

noi am tras o fuga azi la munte la cheia cu niste amici care au si ei o pereche de gemeni, fetite, am facut un gratar, s au jucat copilasii pe paturici, prin iarba
dar cand a fost vb de somn...balamuc total,45 de minute au domit toti, s au trezit in urlete....i am mai pus apoi sa se joace,am incercat sa le dau sa mance pe patura, dar n a mers, plus ca s a pus si vantul si dai repede strange tabara si fuga la masini
locul e super fain, peisaj, nebunie, e plin de lume, multi cu cortul, cu rulota
le am dat sa mance in masina...numai ca pt ca drumul era plin de gropi am zis sa le dau pe rand, Razvi pt ca era langa mine a mancat primul, pana sa i dau si lui frasu....Robi a adormit, i am facut un LP cand a inceput sa se foiasca si a adormit la loc, doarme si acum

carmen, ai mei sunt super incantati de masuta de la chicco
sapt viitoare le o iau si pe cea de la fisher

sanatate puilor
petrecere frumoasa dolores

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Uite, despre transpiratia capsorului:

www.birth.com.au/Cradle-cap-nappy-rash-and-other-conditions/Damp-heads-Dry-skin" target="_blank">link1

www.pediatriceducation.org/2008/07/28/" target="_blank">link2

link3

Se pare ca e normal pana la proba contrarie . Capul lor e mare comparativ cu restul corpului si folosesc suprafata asta mare de piele ca sa se regleze termic - cand erau mai mici nu stiau sa isi regleze deloc temperatura si atunci nu transpirau deloc.

Noapte buna din nou!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna seara fete dragi...
Va citesc in fiecare seara, mai bine zis noaptea dar n-am reusit sa va mai si scriu. Acum mi-am facut timp, ca sa ma plang,, bineinteles!!!

Abia de o saptamana am scapat si noi de o pacatoasa de bronsiolita, care ne-a dat mari batai de cap (cu varsaturi de la muci, varsaturi de medicamente si greva foamei la greu, nici macar titi) si acum, parca de cate ori o aud ca stranuta mi se ridica parul pe mine.

Dar avem alta problema, care ma seaca si ma termina. Bebelina mea are urme usoare de rahitism, adica are coastele putin evazate. m-am dus la medic cu ea special pentru asta. alte nu are, nu are craniul turtit sau ceva, nu are piciorusele strambe, la 7 luni cat are sta bine in fundulet, dar coastele au "buba". Concluzia pediatrului, nu asimileaza bine vit.D si lipsa de calciu (n-am facut inca analizele pt ca inca suntem sub tratament pentru bronsiolita, si a zis sa mai astept putin pt ca atatea medicamente influenteaza rezultatul analizelor) , si apropo de lipsa de calciu, ziceati una dintre voi de transpiratii abundente, de asa ceva m-am plans si eu la doc, si a zis ca sigur e tot de la pacatosul asta de calciu, in cazul ei.

Din cunostinte si auzite, ce stiti, se mai corecteaza forma coastelor sau ... ca daca mai citesc mult si tampesc. pediatrul a zis ca in jumatate de an s-ar corecta, ca e forma usoara, dar mie mi-e frica sa nu ii afecteze mai mult. Offf, nici nu mai stiu sa scriu, atata am tot rasfoit si rasfirat internetul asta si am tot citit de sunt varza.
in rest am tot vazut pozici cu bebei dragalasi, voiosi si frumosi , pup bebeii bolnaviori sa treaca repede, ca e "grele" cu bolile astea, si tot asa.

Va doresc o noapte linistita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Sarumana blue night.
Salvez linkurile si citesc maine ca deja e tarziu. M am linistit ca ai scris si concluzia linkurilor.

Pupici si somn usor!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Si al meu transpira mult la capsor. Dr nu mi-a zis ca ar fi ceva in neregula.

Mica_daria
, nu stiu ce sa zic. Ai consultat si un alt medic? Ca daca te uiti pe internet o sa gasesti o multime de info, poate chiar contradictorii.

Blue_night, am vazut ca tu folosesti mai multe tipuri de chestii purtatoare de bebe - ca nu stiu cum sa le zic altfel. Poti sa-mi recomanzi ceva?
M-am gandit sa-mi iau un mei tai si m-am uitat pe site-ul pus pe blog, dar vad ca intre preturile de acolo si cele de pe alte site-uri e o diferenta foarte mare si nu stiu daca diferenta e si la calitate.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput