Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

buna fetelor !
si eu prin zona ! poze si filmulete noi www.facebook.com/CarmenIvanescu" target="_blank">aici

doloress la multi ani fericiti !!
zumzu mult noroc cu viena !
fragrant da, intr-adevar, in bucuresti e haos total
mayane tin pumnii ! si eu sunt curioasa daca iti ies "talentele"
mirela nasol rau frate atata timp fara gaze !
Andrei al meu e mai bine, marait de la dinti ! Am o problema totusi, nu mai tuseste, dar are muci, multi, lichizi, ii curg in gura, mai ales cand plange ! ce sa ii mai dau ? mentionez ca nu ii mai dau nimic de raceala, nici stodal de tuse !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

'neata!

Fragrant, o zi dupa. Pe 22 mai. Scuze, mi s-a parut blondina :) Oricum, e o dragalasa.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Neata!
Eu vreau o galeata de cafea. M-am culcat la 1, am ramas singura cu amandoi, ca sotul l-a ajutat pe fratele lui sa organizeze pentru botez, ca il fac acasa in curte. Si cand se trezea unul, cand altul, asa ca am ajuns cu amandoi in pat. Dimineata m-a trezit cel mic la 6, apoi a venit si Patrick pe la 7, apoi la 8 Kevinul a vrut somn, dar ne-a trezit Patrick dupa vreo jumate de ora si uite asa ne fugarim cu somnurile astea ca am capiat de cap!!!
Si eu care credeam ca acasa cu parinti si matusi reusesc si eu sa mai respir. Gresit, daca ai mei copii nu sunt invatati decat cu noi... ne calaresc si-n vacanta de ne innebunesc. Si azi avem si petrecerea de botez.

Mergi la inceput

Neata si de la mine

doloress petrecere frumoasa !

LML Razvan de madalina, Maia de ralukara si Tudor de angie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Am revenit de la mare,
afost super vremea frumoasa, plaja destul de plina copilasii au fost cuminti, asta mare nu mai iesea din aa atata ii placea, fata nu am bagat-o in apa decat cu piciorutele si tot ar fi stat in apa.
acum ma pregatesc de nunta, maine plec la Budapest cu fina mea sa ne intoarcem pe Marti Miercuri inapoi ca Duminica e nunta.
Puiutza mea cea mica e deja mergareata , merge tinuta de subsori, primii pasi i-a facut la mare, eram in apartament si o tineam si am vazut cum incepe sa zburde, de fapt se uita la frasu su probabil ca o determina sa faca pasi, ii ia jucariile celui mare si le baga in gura, de fapt totul se duce la gura.Noi am incput si cu ousor ii dau acum un sfert, inca suntem pe sfert si vom trece la jumate, pasat cu cartofl il papa bine, ii place f tare si iaurtul simplu si cu biscu si fructe, carnitza cu legume, ce sa zic e o mancacioasa baga si degetele in gura cand ii e foame.Acum doarme ca am condus noaptea am venit pe la 3-4 o placere sa conduci cand e liber!!!
Doloress petrecere frumoasa!!!!
Sanatate la bebeii bolnaviori daca sunt si mai ales pt puiul cel mic al lui Missmj ca eel e bolnavior saracutzul!!!
Mirela ce fac puii tai, hai ca mai e un pic si merg bine si apoi ai scapat, oricum felicitari pt rabdare, rabdare maica si tutun stii vb aia!!!
Ma duc sa arunc niste toale in geanta ca maine dim la prima ora poate chiar pe la 4 plecam ca sa ajung pana seara la Budapesta, sa trec de Valea Oltului , mai precis de Romanica ca aici fac mult cand ajung la Nadlac deja mai am putin , la unguri cu autostrazile lor merg fluierand!!!
Va pup si va doresc vacanta placuta la cele care mai pleaca!!!
Poate mai intru mai pe seara!!
Irinuka imi pare rau ca nu a iesit pasenta cu casa, poate data aviatoare!!!!
Zumzu succs la Viena cu operatia!!!!

Mergi la inceput

magnetism felicitari pt bebelina mergareata si drum bun maine !!

Haideti sa va zic ce am facut...mama denaturata ! sa citesc si eu forumul, il iau pe andrei in brate ca era marait. el dadea intr-una in tastatura...cand il vad ca se facea asa ca vomita ! in gandul meu...aoleu, nu enteroviroza din noi !! (Ca el nu vomita deloc inainte de virusul asta) . se chinuie el acolo sa dea afara ... cand scuipa o chestie neagra cam cat o unghie, cu o sageata pe ea ! wtf !!! ce dracu e asta...ma duc repede la tacsu...la care el, fara s ase gandeasca prea mult .. "femeieeeee , e o tasta de la laptop!!!"
Cand ma duc la laptop, intr-adevar lipsea o tasta pt sageata spre dreapta !
Putea sa se inece cu ea....Doamne fereste !!! Jesus !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

missmj, iarta-ma, dar m-ai facut sa rad. Pentru voi a fost o mare sperietura, dar e o poveste de povestit ani de-acum incolo. Iute Andreiutul si de mana si de gura !

Am trecut si noi azi prin primul 39. Groaznic!!! Am fost la doctor, cica enteroviroza. Dar sa incep cu inceputul. Ieri fata a fost foarte vioaie, dar de vreo 7 ori a trebuit sa schimb pampersul din cauza de .... gloante. Adica bucati mici si tari de material de eliminare la fiecare partz. OK, zic eu, nu e moale, nu e diaree, dar sa reiau Protectisu. Azi dimineata la 9, febra 39. Dat Panadol, mers la doctor. Doctorita a presupus enteroviroza, a propus si Nurofenu pentru febra, Smecta jumate de pliculet pe zi pentru burtica. Smecta nu i-am dat inca, Nurofen da, ca iar mi-a facut febra la intoarcerea de la doctor. De atunci, ceva activitati moi in pampers (de 2 ori), dar febra sub control (injur de 37). Doamne ce rau e sa-ti friga copilu! Mamici care ati trecut prin asta, un mare, mare !

P.S. Am vazut buburuze tare frumoase la mare si in in vacante. Un special pentru Gabi si Andrei, si si pentru blue_night si familia, ca-mi pareti tare relaxati si nonconformisti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

luciact...din pacate nu ne-a trecut infectia, ba mai mult a devenit rezistenta la toate antibioticele Am facut amandoua tratament o luna de zile, cate 10 zile alt antibiotic din antibiograma, dar la ultima analiza a iesit pozitiv si rezistenta totala. Acum facem ceva homeopat dar...vax albina!!!

Sunt prea suparata ca sa mai spun ceva...va citesc zilnic dar nu am ce sa scriu....

multumesc ca te-ai gandit la noi!

Luni vin in Cta la dr. felix voinea si sper sa avem o parere competenta. Trebuie sa refacem si urocultura. E groaznic1 Nu stiu ce simte ea ca nu poate sa spuna dc o doare ceva, dar mie nu mi-e bine deloc!

nu pot sa sper decat ca vom scapa in cele din urma. Doamne ajuta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna seara!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori Andreiut de missmj, Sara de catal_ina si in special pentru Rebecca de gabiu! Sa treaca si sa fie totul bine!

Catalina, multumim pentru aprecieri - relaxati suntem, nonconformisti nu stiu... Dar ma bucur ca ti-a placut de noi in poze!

Doloress, imi pare rau de asa noapte, sper ca ai apucat sa te odihnesti si tu cat de cat azi.

Missmj, tare Andreiutul la faza cu tasta . Imi inchipui si eu ce sperietura ati tras, dar tot e funny!

Noi am fost dimineata in parc la Kiseleff si am ascultat fanfara (mai precis o orchestra de suflatori) si tare ne-a mai placut... Au un repertoriu tare variat si accesibil, le placea mult copiilor (erau o gramada pe acolo, dansau, cantau, pareau sa se simta foarte bine).
Plus ca invita copilasi pe scena sa dirijeze, le dau betisoare si se distreaza pustii tare de tot. Incepe de la 11 sambata, daca puteti mergeti, mai ales daca aveti copilasi ceva mai mari, sigur le va placea sa dirijeze.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput