Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 4
Mayane spune:
Mai, m-as apuca sa fac si eu bb2, daca imi garanteaza cineva ca e ca Darius ![]()
Doarme de la 10-12 seara pana la 8 dimineata, mai trage o repriza de la 9 la 12, nu plange, nu urla (cei mai multi vecini inca n-au descoperit ca am copil), mananca bine ( a inceput sa maanance si carnita - ce-i drept cu banana), cat e treaz e activ, dar nu demoleaza casa si nici nu are alarma la plisc...
Cand va aud pe unele din voi ma ia groaza... Mai ales ca stiu si ce pateste sora-mea cu ala mic - MM zis "alarma"...
In alta ordine de idei, anunt oficial ca de saptamana viitoare ma apuc sa ma "joc" - adicatelea sa fac jucarii la copil. Sa vez ce "talente" detin. Sa-mi tineti pumnii ![]()
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
zumzu spune:
first of all tunde sunt Neserioasa cu N mare, dar nu am avut cand
sunt prinsa cu plecatul la viena, programari , mailuri,etc plus ca ne-am intors de la mare si casa e cu fundu in sus..numai scuze pe capul meu
doloress , La multi ani cu marrrrre intarziere.
noi ne-am intors de la mare. a fost ff bine, bebe a fost cumintel si nu a avut nici o probelma. am stat pe plaja de dimineata pana seara(la umbra binenteles).Cu bagatul in apa, am incercat cu piciorusele prima oara, a venit un val si a inceput sa urle rau, a mai avut cateva tentative dar de fiecare data cand ne apropiam de apa incepea sa maraie. Pana la urma i-am luat o piscina, am pus apa la incalzit si l-am bagat acolo si din piscina direct in mare...si a mers![]()
prima oara statea agatat de mine ca o maimutica, ii era teama un pic..dupa s-a obisnuit, dadea cu mainile in apa , cu picioarele radea...n-avea treaba.
Si se inprientea cu toata lumea,tot il vedeam razand, nu stiam cu cine rade..cu vecinii de la masa, cu alti copii, cu vecinii de cearceaf.
zumzu spune:
Ne-am hotarat sa plecam la viena(prin oct). Am mai primit raspuns de la un doctor de acolo(de la spitalul de ortopedie) si mi-a confirmat ca ar fi tot fara anestezie generala, cost 2000 de euro(dintre care 1000 sunt spitalizare de o zi). Pana atunci economii la sange, mai facem un imprumut pt diferenta si asta e.Astept un raspuns de la ei ca sa stabilesc ziua exacta sa ne luam si biletele de avion.
Info important, poate mai intereseaza pe cineva: statul iti deconteaza pretul operatiei din statele UE la pret de romania. stiu ca nu se compara preturile: la noi o zi de internare e vreo 300 de ron, acolo e 1000 de euro dar ceva ceva sper sa mai primim (plus ca banii vin dupa un an)
zumzu spune:
mirela mie nu-mi vine sa cred, cum sa fiti o luna intreaga fara gaze? cum e posibil asa ceva? se mai iau gazele..dar o zi ,cateva ore nu cu zilele.
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu mirela mie nu-mi vine sa cred, cum sa fiti o luna intreaga fara gaze? cum e posibil asa ceva? se mai iau gazele..dar o zi ,cateva ore nu cu zilele. Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011http://photosbynicoleta.blogspot.com |
de pe 12 iulie nu s gaze si nici nu se prevede a se da drumul curand
nu se agita nimeni
au butelii, ii doare fix in dos si nici acolo
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
blue_night spune:
Acum am reusit si eu sa citesc din urma...
Doloress, felicitari cu ocazia aniversarii casatoriei, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de pitici!
Jasmin, uau! Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina frumoasa si usoara si abia asteptam sa facem din nou galerie!!! 
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
blue_night spune:
Zumzu, tinem pumnii sa fie bine! Sigur o sa fie bine! 
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea Buna dimineata! Fragrant-plecanti in concediu in Bulgaria?unde? Fetele care ati fost la bulgari spuneti-mi si mie cateva hoteluri la care ati fost si v-a placut.Vrem sa mergem si noi o saptamana si sunt in cautare de un loc curat,frumos si cu mancare buna. Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 |
Noi am fost anul trecut la Sunny BEACH,,HOTEL IBEROSTAR 4*..a fost super super..servicii ireprosabile.
Insa am f si acu 2 ani la Berlin Golden Beach..sa le ocolesti bine bine..!!!
florintunde spune:
Zumzu;multa bafta..sa va ajute Dzeu..in privinta cartofilor sa stai linistita
Lori;te rasfeti,- a??pup/..s-a inmuiat avocado![]()
Lucia ;cap anterior ,pag 19 vezi produsele..trimite Pm cu ce vrei..pe marti le iau 
Doloress;multi inainte

Am plecat
v-am pupat
Bye bye!
fragrant8 spune:
doloress - la multi ani fericiti impreuna!!!
deea - la Varna mergem; e prima oara; sor-mea a mai fost la Nisipurile de aur, si i-a placut, atat ca hotelul era mai departe de plaja; anul asta cica e chiar pe malul marii; sunt curioasa ce servicii au la 4 stele
mimo - o zi inainte sau dupa? ca nu te-am gasit in lista; blondina mea e de-a dreptul roscatica la lumina![]()
zumzu - bafta cu viena si spor la economisit;
sophic tot nu a trecut pe fusul romaniei; azi noapte la 4 avea program de plans, apoi joaca, apoi iar plans....maiucu' sora-mii trece ea pe fus canadian, in schimb; azi noapte s-a culcat la 1.....
eu imi zic ca daca in urmatoarele 2 sapt nu trece sophiotul pe fus cu noi, atunci mai bine o lasam asa, o sa ne fie mai usor la intoarcere in canada![]()
nebuneala tare in bucurestiul asta; ma streseaza de numa; atatea claxoane si injuraturi am auzit intr-o sapt de bucuresti, cat nu am auzit in 7 ani de canada...