Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 18
andri31 spune:
nu-i dau fier.
ma gandesc ca ori d ela temp ori e la bucatica de ficatel de ieri ....
i-am pastrat doctorei o "portie" sa se uite la ea ![]()
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
piscotel2011 spune:
Hola si de la noi!
Tot maraici...tot cu n treziri pe noapte...tot calare cand pe unu cand pe altu...azi am asezat-o in patut pana am spalat vasele...vai ce urlete si ci priviri "milogoase" mi-a tras si cand ma vedea intindea mainile dupa mine si tremura sa o iau de acolo...printre toate astea insa s-a ridicat la marginea patului si plangea in continuare asa in picioare...
Acu stam in pat amandoua...ea misuna...se agata de pereti.. rochia mea...genunchiul meu...mana mea...orice ca sa se ridice...io o intorc, ea o ia de la capat...si uite asa printre picaturi mai coc si io o vanata si niste ardei ca mi-e pofta de zacusca dar cred ca pe asta apuc sa o fac maine...zic sar'na sa termin ardeii si vinetele in noaptea asta:))
Am vazut poze de Naty papacioasa...vai ce mi-a placut cum isi baga mana in castron si o duce la gura...si pozicile cu catelu delicioase...aaaa, Raluca ti-as da cu mare placere niste kile ca nu mai scap de ele maica....offf...reu asa rau asa...nicicum nu e bine
Si pozele cu motanei si shaorme sunt delicioase....cum se chinuie ei toti sa se agate de carut, brate orice numa sa fie si ei "oameni umani" cum zice cineva de la ursuleti:))
Galbenusul il dau cand nu ii dau carne...azi de exemplu i-am dat galbenusul in legume si a papat tot...vreau sa incerc carnea de vita si pestele in curand sa vedem daca ne place.
Pupicei multi!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
Mayane spune:
Ieri m-am luat cu una-alta si n-am mai apucat sa ma laud. Vroiam sa va spun ca feciorul meu s-a ridicat pentru prima data singur in picioare.
Azi stirea e deja fumata... Acum sta in picioare si se tine doar cu o mana. Cu cealalta incearca sa ma traga pe mine mai aproape de el. Am plecat sa duc castronul la bucatarie si l-am gasit in picioare in coltul patutului, cu un zambet pe toata fata (poza deocamdata doar pe FB). Acum incercam sa sarim parleazul in timp ce maraim si ne hilizim simultan la biberon.
Am fugit!
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
loutzy spune:
Hello fetele.
Wudy care Medicover e cel mai aproape de tine. Eu in timpul sarcinii am fost la Medicover Unirii la Gero Vasilika. profesional e f buna, numai ca am avut eu o mica divergenta cu ea pe sfrasitul sarcinii.
Mayane felicitari pt reusita lui darius.

Laura
de
mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
He's a little bit of sunshine, he's a smile to light your days,
he will steal your heart and keep it with his charming little ways-
He's yoar precious baby boy, he's a gift from up above
who will fill your years with laughter and your lives with lots of love.
florintunde spune:
Wazzzee?ce mai fac fetili?

Lori;esti boier!nu tu gatit,nu tu nervi..si fifi papa
..si mie imi este ciuda ..de ce?-ca nu gasesc un mar de ala bun,,de casa,o piersica dulce,avem doar morcovi,cartofi si patrunjel de gradina..aa si bostanel..de care fifi nu vrea
..restul le luam din magazin!
Am facut iaurt..si voua va iese asa subtire?am pus paine si o lingurita de smantana in ea..s-a inacrit repede dar e cam subtirel..ii place
Madlina;expediat colet..pune numai 2,5 de cartofi..restul va fi posta![]()
..sanatate la gogosel!
FIFI are tone de bale,nervi..nu plange numai e nrevoasa!ma zgaraie,ma musca..isi roade suzeta,carpele..e ca un catelus neastamparat!
Si ce mai vroiam doamne????
..scurta memorie
andri31 spune:
MANDRA a facut ba acel kk negru ba acum caca moale rau , spre apa , dr. ne-a recomandat debridat. stiu ca s-a discutat,,,, dar nu am retinut.. nu stiu ce sa fac .,.... debridat sau smecta sau sa-i fac fiertura de orez+morcov HELP !! HELP !!! HELP !!!!
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
roxx26 spune:
Mi-am reluat activitatea creatoare
. Pt nefeisbuchiste - mai nou ne gasiti aici! Apropo de nastere...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mimo spune:
Andri, incearca mai intai cu Smecta. parerea mea. Eu asta i-am dat cand a avut kk moale.
Luca Alexandru, mica mea comoara
madalina_m spune:
Mirelush, am uitat sa spun, sa stapaniti sanatosi carutul!!! Daca e mai usor de manuit e super.
Wudy eu nu prea cunosc medicii de la Medicover, dar o prietena a nascut cu dr. Hamid care e la Medicover Pipera. Am inteles ca e foarte bun.