Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Carmen, da in zilele fara carne: intai un sfert, apoi jum, apoi 3 sferturi, se poate da de 2 ori pe sapt; eu am pus tot galbenusul, pt ca stiam ca nu papa ea tot si asa a fost, a mancat cam un sfert
bebelu86 spune:
fetele de cand putem sa dam painica??
Carmen am rabdare muulta, nu stiu de unde, dar mom am. mai am si momente cand imi vine sa plec in lume, dar o las cu cineva, ma duc fac o baie, imi dau 2 palme si imi revin![]()
Roxx stiu k te doare sufletul sa o vezi intepata.dar ma gandesc k mai bn 2 min de bocit si afli ce si cum decat sa stai asa.spor la curatenie
Lori fa asa cum au zis fetele, un pic de papa din borcanas, un pic din ce ii faci tu, sau mai citeam la ursuleti lua o lingurita de papa care nu ii placea, baga varfu in aia care era buna si papa, cand se prindea ca e ceva ciudat, ii dadea una plina de aia buna. poate merge si la voi
Anka il mai dau ca o vad k nu vrea culingurita. desi ii e foame, gaseste alte lucruri de ros, iar papa o ignora. asa k dc ii las castronu, ia cu manuta si baga in gurita. mi-e greu sa o vad mozolita asa si dupa mi-e groaza cat am de frecat la scaun si restu..dar asta e..
vad k nati de la iaurt o doare burtica. asa k l-am scos din meniu momentan. cu oul, mi-e cam frica. poate peste o luna incercam usor usor.
as vrea sa ii bag ficatel si peste.
mai vroiam sa va intreb cateva ceva dar am uitat
luciact spune:
vreau si eu sa va zic ca astazi i am dat un sfert de galbenus, i l am pus in piure ul de legume, si spre surprinderea mea a mancat tot, am simtit si eu ca avea alt gust decat de obicei, mai bun
ma bucur tare...maine ii dau 1/2, poimaine 3/4 si raspoimaine intreg
eu m am gandit sa i dau o zi galbenus, 2 sau 3 carnita, una pauza
roxx, astazi iti scriu, promit, cat pot de repede
adryiii spune:
Eu i-am dat ou, bebelu si nu are nimic. Chiar ii place. Am incercat si ficatel dar nu-l prefera.Peste inca nu.
Carmen, trebuie sa ne intoarcem inainte cu 30 de zile calendaristice sau lucratoare? Si care sunt pasii? Prima data ce facem?
Roxx si noi avem intoleranta la lapte. La ceva din lapte. I-am facut niste analize recomandate de medicul alergolog. La cazeina nu are si branza si iaurtul le suporta.
bebelu86 spune:
Adry eu am o teama cu oul. data trecuta cand i-am dat, i-au iesit niste bubite si am tras cu burtica rau de tot. dr zice k nu e de la ou, acu nu stiu ce sa zic..dar am ramas cu teama asta.
abia si-a revenit cu burtica si kk si parca mi=e mila sa o vad iar ca se chinuie. asa k mai astept un picut.
bn ca papa. ma bucur mult cand citesc ca le place papica.
Lucia dar nu e prea mult sa ii dai in 4 zile ou?
roxx26 spune:
Sapt viitoare e ziua domnului sot. Am stabilit ce tort ii fac![]()
Dar cu cadoul sunt in maaare pana de idei...Aveti vreo idee mai desteapta, care nu implica imbracaminte sau cosmetice? Ceva legat de domnisoara mica ma gandesc... - dar ce? Tricourile/canile/pernele si alte asemenea mi se par tare aiurea...
Probabil ca daca nu-mi vine vreo super idee, iar ii iau un telefon mobil
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
andri31 spune:
buna ziua fetele.... ne-am intors si noi din delta. a fost SUPER. mandra a dormit bine , a mancat bine , cam recisor seara , dormea cu body grosut cu totul+caciulita legata .. in fine toate bune si frumoase pana ieri cand JUMATATE de zi a avut temperatura 37.7 , JUMATATE de zi 38.2 si azi noapte a tras un 39.3 de toata frumusetea..... de dimi suntem constante la 37.5 nu e idealul dar e mai bien oricum. nu se vede nici picior de dinti ...
am facut si noi 7 luni si spre surprinderea mea a luat fix 1kg. mi se pare F MULT. astazi sau maine vine pediatra si amsa vb cu ea..... sper sa fie mandra in regula .... ea s-a nascut cu colesterolul mare... sa aiba probleme oare in directia asta ?
aaaaa PROBLEMA !!!!?????? ieri i-am bagat prima data ficatel a fost super incantata a papat TOT... astazi insa pt prima a facut KK NEGRU INCHIS. CARBUNE !!!!!! mi s-a facut inima mica mica.... sa fie oare de la ficatel ? de la temperatura ? de la alta problema ? fetele ce stiti? vi s-a intamplat asa ceva ? caca negru carbune !!!
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
Wudy spune:
Buna fetele,
Sunt un pic in criza de timp, nu am reusit sa va mai citesc ...sper ca sunteti ok cu totii
am si eu o intrebare
Imi puteti recomanda un medic ginecolog bun la Medicover?
Multumesc mult
revin mai pe seara
pup
bebelu86 spune:
hai k azi am limbarita![]()
Roxx dc vrei ceva legat de asta mica, poti sa faci un fel de poster sau colaj cu poze cu buburuza din burtica pana in prezent cand e cu tati, poti sa il faci direct pe calculator sau sa tai poze in diverse forme si sa le lipesti, poti sa scri divese mesaje, poti sa pui amprenta bubruzei intr-un colt ca o semnatura..nu stiu zic si eu
Andri bine ai revenit. cu caca negru carbune nu stiu ce sa zic..ii dai si fier? dc da, cred k in comb cu ficatelu s-ar putea. dar cel mai bine intrebi medicu dc tot vine diseara. sanatate multa si te asteptam cu vesti bune