Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 16
madalina_m spune:
Mda ... Copilu asta e ca nou acum. Nu tu febra, nu tu tuse, nu tu fornaiala. Ceea ce e fooooarte bine!!! A mancat, a aruncat cu mancare, acum face baie cu ratuste. Dr a zis ca trebuia sa ii dau alternativ Panadol cu Nurofen la 4 ore. Acum, ca e bine, sa nu ii mai dau nimic. Doar daca reapare febra sa le dau pe cele 2. Faza e ca si eu cand m-am trezit aveam semne de raceala care acum au disparut. Ce o fi si asta?
mirela2 spune:
neata si de la noi
mada ma bucur ca i ok razvanica
noi iar am avut o noapte grea
Razvi se trezeste si se ridica plangand la gard..mammm
il pun la loc, ii infig suzi si adoarme, sau mai haleste niste laptic
tre sa tin minte mereu ora la care a mancat
s a trezit la 6, l am luat in pat abia a atipit la loc, cu chiu cu vai l am tinut nemiscat, ca incepuse sa se ridice in 4 labute sa exploreze.....ma copile vreau sa dorm....a inteles si a adormit si el
greu, domne, greu
aseara am cumparat un carut sport, super tare, e usor, are si roti miscatoare in toate directiile,nu tre sa l mai ridic cand tre sa iau curba, asa cum fac cu caleasca....e nemaipomenit, plus ca am dat pe el numa 300 lei, l as fiscos si mai ieftin daca eram mai carcotasa si ma apucam sa caut mai multe bube, e de la nurse, cu cadru de otel..ce mai e marfa
am tras si o tura cu el, le am dat si de macare in el, li s a parut lor cam ciudat, ca nu se mai pot suci pe burta in el, dar se obisnuiesc ei cu el
le am luat si papucei, ca nu mai merge sa iesim in ciorapei sau in cartofeii goi, vine racoarea seara
azi halim somon cu legumi, sper sa l mance, ca asta nu i ca pastravul sa nu puta a peste, asta chiar pute a peste
si poze de la www.facebook.com/media/set/?set=a.114443678656646.13175.100002730436237" target="_blank">munte de sambata
numai ca eu nu prea s prin ele, ca eu le am facut
pupi fetelor
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
missmj spune:
Neata 
madalina ma bucur ca Razvan e bine 
roxx hai ca m-ai facut sa bocesc cu citatul acela ... dupa ce ai scris tu si dupa ce am citit si prin cartea aia no cry sleep solution...m-am potolit, nu ma mai enervez ca adoarme greu sau ca se trezeste des...din contra, parca ma topesc toata cand il vad cat de disperat cauta sanul, cat de dependent este de mine, si cat de repede il linistesc cu sanul meu...e un sentiment superb. problema e, cum zicea si tipa asta in carte, ca daca nu ne-am intorce la serviciu, nu ne-ar durea ca adoarme numai la san, ca se trezeste de multe ori pe noapte si adoarme numai cu sanul, sau bibe sau suzi. pe mine ma apucau spumele numai cand ma gandeam ca in dec ma duc la munca, si o sa lucrez in ture, vor fi nopti in care eu nu o sa fiu cu el ! cine o sa il ia din patut sa il mangaie cand se trezeste ? cum il dezvat eu de titi ?am bocit acum 2 nopti, ma gandeam ca o sa stea fara mine...doamneeeee ma doare inima efectov, numai cand ma gandesc. asta e stresul meu...daca as fi stat mai mult acasa, s-ar fi obisnuit si el fara titi ... ma rog...eu tot sper , dau vina acum pe dinti, va trece.
Se vede putin dintr-un dinte, in curand o sa am un iepuras ! si celalalt mai are putin si iese !
lorich si o prietena de'a mea s-a chinuit cu baiatul ca nu manca , pana la urma i-a dat borcanele pe care le-a acceptat si intr-un final, amescteca 2-3 lingurite de borcanel cu 2-3 lingurite facute in casa...si uite asa pana a inlocuit de tot borcanelul. multa bafta !
ma bag la citit in continuare no cry sleep...cat doarme bubulinul !
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
madalina_m spune:
Roxx
imi pare tare rau pentru intoleranta voastra. Vezi ce zice dr.
Fetelor va multumesc mult de griji. 

Sper sa fim sanatosi tun de acum in colo, ca si pana acum, ca sa nu va mai dam emotii.
Am gasit si sponsor pentru scaunelul de masa - varianta SH
. Pe mama. Va fi cadou de Craciun.
Ma duc zilele astea sa il vad. Sper sa fie in stare f buna.
roxx26 spune:
Neata!
AZi si maine am program de curatenie d-aia grava cu rascolit si frecat tot-tot. O am pe mama la noi, sa stea dupa fundul bubulinei, iar eu ma afund in carpe si carpite.
LUCIA, te rog mult, cand ai chef da-mi un PM cu detalii despre cum a fost la voi cu lactatelesi ce a zis dr, daca ati facut ceva analize, stiu ca ai povestit, dar in perioada asta de concedii am cam citit in diagonala si nici nu mai stiu unde sa recitesc...
MADA, ma bucur ca Razvanel e bine, pupam baiatul rezistent!
LORI, ia mami borcanele de legume fara carne si pui tu carnita proaspata maruntita. Si gata!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
bebelu86 spune:
buna fetele
Tunde...sunt scandura mama..nu slaba
am inceput de 3 zile o cura de vitamine poate poate mai reusesc sa pun vero 4-5-6kg p mine. pana acu ma vaitam knu imi mai vine nimic din ce purtam inainte de sarcina. acu ma vait k si alea cad de pemine 
Carmen rabdare mami. stiu k e greu, si enervant si obositor, dar osa treaca si perioada asta. da scaunu e rezistent. se poate face si balansoar(se scot rotile si se balangane in el) plus k scaunu are parca 10 nivele de inaltime poate sta jos, la niv solului sau sus langa voi la masa. e de la primii pasi. asa se si numeste scaun balansoar.
Roxx dar nu poti sa ii faci o analiza ceva sa vezi ce are?
Mada ma bucur k i-a trecut si se simte bine. deci ai rez si cu scaunu 
Mirela hai k esti o dulce
nu o las mami la fiecare masa sa faca asa, k altfel as sta cu ea numai in cada. dar o data p sapt o mai las sa isi faca de cap cand vad k nu vrea deloc sa pape cu lingurita ii las castronu si asa isi ia singura si baga in gura. stiu cum e cu bale si schimbat..dar ce sa fac..asta e..
uite si o cana maaare de
pt tine.
sunt prin zona k tre sa ii dau sa pape la buburuz.
anka-maria spune:
Bebelu, da de ce ii dai lu Nati castronelul? Ca si bubu meu face fix la fel daca ii dau lingurita sau castronul. Important e sa nu ajunga la ele.
Cand lu bubu ii e foame sta tot timpul cu gura deschisa si da din maini si din picioare de nerabdare. Nu e interesat deloc de borcan sau lingura, nu vrea decat sa ajunga mai repede mancarea la el. Cand se plictiseste sau ceva nu-i mai place incepe sa umble cu mana dupa lingurita. Vrea sa o prinda inainte de a ajunge la gura, ca s-o rastoarne. Asta la mine e semnal ca nu e interesat de mancare. Daca a mancat destul, ma opresc pentru ca altfel iese carnagiul din pozele tale.
Daca n-a mancat suficient incerc sa-l pacalesc. Cel mai usor merge cu canuta cu cioc in care pun apa amestecata cu suc. A invatat ca in canuta aia e ceva bun si de cate ori o vede deschide gura mare. Io atunci bag lingurita cu mancare. Treaba asta mergea la infinit cand era mai mic, acum e mai smecher, nu deschide gura decat daca tine el canuta in mana. Dar tot reusesc sa-l mai pacalesc. Ii arat canuta, o duce la gura (nu poate bea din ea, doar o freaca de gingii), se mai prosteste, i-o iau, iar i-o arat, pana mancam macar juma de borcan de legume. Dupa aia ii dau fructe cu cereale in completare. La fructe nu face nicioadata nazuri.
Iaurtul in schimb il uraste, nu merge decat foarte putin amestecat cu fructe.
roxx26 spune:
RALU, ba pot, probabil ca asta o sa si fac, dar ideea inteparii copilului nu ma incanta absolut deloc...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
pufoasalaura spune:
buna!
as avea nevoie de o informatie...eu vreau sa ma intorc la lucru,dar nu in acelasi loc...acum suntem in mii de interviuri...
sunt in c.I.C<2ani si luam minimum.daca revin la munca mai devreme,primesc ceva in plus de la stat?
missmj spune:
Fetelor am si eu o intrebare ! vreau sa incep sa ii dau galbenusul de ou ! problema e ca nu prea inteleg
...se da in zilele in care nu dai carne ? sau se inlocuieste o zi de carne cu o zi de galbenus ? eu ii dau de 3 ori pe sapt carne...ii dau galbenusul in oricare din celelalte zile ? si doar o data pe sapt , nu ?
pufoaso nu stiu ce sa iti zic daca ti-ai ales 2 ani @ eu am ales 1 an si daca ma intorc inainte cu 30 de zile sa implineasca bubu 1 an, primesc 500ron pe luna pana la 2 ani . mai bine sunti la directia muncii sau le trimiti un email. eu asa am facut . uite aici : 021-3168415 sau dmssf_buc@ddfssbuc.org .
bebelu eu chiar te consider rabdatoare si curajoasa...cica e bine sa lasi copilul sa se manjeasca, sa incerce sa manance singur cu lingurita...sa isi puna in cap, sa arunce pe jos. am vazut la tv un dr d'asta batran care cica e foarte bine pentru dezvoltarea lor psihica, pt cunoasterea lumii, etc . dar cum ramane cu nervii nostri ?!
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)