Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Si eu am ditamai storcatorul si nu prea l-am folosit. Lu' bebe ii dau fructele pe razatoarea din sticla. Cred ca e mai bine asa decat suc.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Anka uite mami aici cum se mananca

fug la nani. ne auzim maine k e si tati aksa, deci am si eu mai mult timp liber

noapte buna si somn usor tuturor

doamne dumnezeule
mamicule cate rabdare ai
manc o mama pe ea
eu as face aploplexie sa i vad asa

nu pot, as inebunii cu nervii capului
poi as sta numai intr un schimbat si un spalat
si asa schimb toata ziua la kkt si sterg bale, spal bavete, ca n am decat vreo 7, pe care il le tot pun lui Razvi care baleste de jale si vesnic e ud la gat....sa i mai vad si asa cu mancarea in cap......
ioii
sa ma vedeti cum stau cu servetelul la gura lor si cum pandesc fiecare picatica de mancare........sunt nebuna, stiu, dar dupa ce ca e ca la nebuni la mine, sa mai insiram si mancare si sa stau sa mai frec s o curat de pe jos sau de pe unde o intra ea..........ajung sigur la balaceanca

pupi ralucule si rabdare multa sa ti dea DD

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

deci dupa ce am vazut o pe Naty...Eva mananca chiar frumos, gata, nu ma mai plang
dar eu nu i dau nici lingurita in mana si n o las sa bage mana in cana din care i dau

Madalina,sanatate lui Razvan, cum se mai simte?

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

cu lapte

Neata!

bebelumai, foarte bine ca papa!! Mizeria pe care o face, mizeria care se face e o problema a mamei, nu a copilului, deci Bravo Naty!!!

Lucia nu e nevoie sa schimbi scaunelul pana pe la 1 an sau pana pe la 11 kg. Madalina nu te lua dupa asta cu cazutul capului in fata, la noi a fost jale cand am trecut la scaunel, numai asa pica, mi s-a parut mult mai aiurea decat scoica din punctul asta d evedere.
Lucia nu e obligatoriu ca Eva sa faca tantrumuri si crize, crizute, dar daca va face, te rog sa le iei ca pe ceva normal, parte din cresterea fireasca, daca tu faci drama din asta, Eva va simti si le va accentua. (nu stiu ce-ti faci tu atatea probleme, are Eva o mocuta de ingeras...)

Roxx dupa ce ai pun citatul ala mi s-a facut pielea gainii...eu oricum nu prea ma plang de trezitul noptilor, dar mi-am amintit ca la Robert, cand ma trezea pt supt, in timp ce sugea eu in pupam pe cap...deci o sa savurez si mai mult apropierea asta de acum, pt ca uite, lui Robert trebuie sa-i cerem voie sa-l luam in brate sau sa-i facem "masca de pupici". Cresc, maica, cresc si da...vor dormi toata noaptea, fara san.
Nu-mi palce treaba asta a voastra cu lactattele.

Va pup, mi-am facut lista frate pe zile, ca nu reusesc sa ma organzez deloc altfel.

aaaa..Tunde poate e de la dinti, poate va trece; la noi...am vb ieri cu Roxx in parc, ziceam ca o trec pe borcanele, macar pun2-3 lingurite, pun la frigider, nu mai fac psihoza ca arunca atata mancare. Si surpriza: de la borcanel mananca Ana! Deschide gura! Eu nu stiam ca are gura, pt ca in scaunelul de masa nu mai are nici linia buzelor, de regula. Pisicii ma-sii, ii iau borcanele o perioada. nasol e ca la fructe nu am probl cu borcanelele, dar la legume, carne, yuk...pt acolo nu am inca un plan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata! Am facut o noapte cam alba pazind copilul. La 1 s-a trezit plangand si l-am luat cu noi in pat. Apoi mai adormea, se mai trezea, mai plangea... Spre dimineata s-a elucidat si misterul febrei: a inceput sa tuseasca apoi sa se si fornaie. Deci a racit. Dimineata avea temperatura 38. Panadol nu i-am mai dat decat o data, la 8 ore de la ultima administrare. Acum i-am dat Stodal si o sa ii iau si Oscilo. Nu stiu daca trebuie sa ii mai dau Panadol.
Nu stiu nici daca putem iesii afara. In casa la noi e foarte cald - ca sigur nu dau drumul la AC - si afara ne mai racoream putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Roxx imi pare rau ca si voi aveti de furca cu lactatele,off si eu ma oftic tare
pediatra a spus ca abia de la un an vom mai incerca sa i dam

Lorich
si multumesc pt raspunsuri fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Madalina pediatra mea de regula ma pune sa continui cu paracetamolul alternat cu nurofenul, in total de 3 ori pe zi, iar daca face febra ii dai mai des de 3 ori; acuma, tu decizi, daca nu mai face febra il poti lasa asa; eu as iesi afara, de ce nu? Doar s aai grija sa fie la umbra pt ca la soare e periculos pt cei care au au avut recent febra, poate reveni.
In rest, sanatate multa!

Carmenush da draga mea, stiu ca e gresit tare sa o fortez, de asta am si scris pe forum, ca sa-mi pun cenusa in capul ala tampitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mamicile frumoase si piticii din dotare!!

Am trecut sa va mai salut, sa ma mai arat la fata .

Murim de cald, canicula.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 27s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

M-am apucat sa ma uit eu prin magazine dupa scaun de masina (scriam eu si ieri de asta) si am vazut unul de la Inglesina. La carucioare sunt super tari, dar stie cineva daca sunt buni la scaune auto? www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=139" target="_blank">Asta mi-a placut. Eu acum nu ma refer la placut ci la siguranta copilului ca asta conteaza.
Oricum, ca tot mi-am bagat nasul prin magazine mi-a sarit in ochi scaunul www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=129" target="_blank">asta de masa. E o caruta de bani dar imi place de mooooor. Se poate plia destul de mic si pitula sub masa sau lua usor in masina in vacanta... M-am imbolnavit. Sotul cand a auzit a zis un NU categoric. Sa folosim rapciuga pe care o avem in continuare.

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Eu stiu de la oameni care se pricep la asta ca cele mai sigure scaune auto sunt cele de la recaro,asa ca am luat young sport de la 9-36 kg si sunt foarte multumita de el,la fel si karina ,care nu scoate un sunet cat sta acolo in scaunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Neata!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput