Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 14
florintunde spune:
Bebelu;
..ce baga Naty!..si
..chiar ai slabit ..acum am vazut in pozele mai recente
Mimo spune:
Eu inca am scioca (Safety 1st). Este pana la 13 kg. Dar mi se pare ca nu mai sta bebe ok in ea. Oricum nu prea i-a palcut de la inceput. Asa ca peste vreo luna-doua o sa caut un scaunel de masina.
Apropo de scaunele, am vazut acum vreo doua luni un reportaj cum ca-n SUA va fi obligatorie plasarea copilului pana la 2 ani cu spatele la sensul de mers.
Luca Alexandru, mica mea comoara
Mimo spune:
Wow, Bebelu', ce haos e acolo!
Mi-au placut mult pozele cu catelul. Multa iubire acolo.
Luca Alexandru, mica mea comoara
missmj spune:
Buna seara fetelor
... v-am tot citit toata ziua, dar nu am scris nimic..mi-era o leneeeeee sa imi aduc aminte ce am de scris !
Bebe meu e marait tare, s evede putin putin dintisorul, si s-a taiat si gingiuta in locul dintisorului de langa...deci...maraiala continua si treziri nocturne !
asta, o sa trecem si peste asta...doar de la 5 luni ma tot trezesc noaptea

. nu am terminat inca de citit the no cry sleep aia, dar pare prea frumos sa fie adevarat !
la multi ani RaluKara, sa fii sanatoasa si fericita
madalina ce face Razvan ? vezi sa il urmaresti in noaptea asta , sa nu faca si diaree...
sanatate
bebelu ce gingas mananca buba
... auzi scaunul ala de masa e rezistent ? adik daca se misca ea tare prin el, se clatina ? ca am vrut sa ii iau si eu unul asemanator, si o vecina cica a avut si se speria de fiecare data cand ii pregatea masa, ca se clatina ! 
tunde,lorich imi pare rau ca sunteti suparate cu fificele nemancacioase ... voi stiti mai bine, ca sunteti la al doilea ... la un moment dat vor manca, ca nu au incotro. poate mofturi sa faca, dar de mancat, vor manca, o sa le fie si lor foame, cand titi nu o sa mai fie de ajuns. pupici si rabdare .. lorich nu rezolvi nimic daca o obligi, mai rau faci...stii si tu !
mirela si eu sunt jucaria preferata a lu' fii'miu...ce mese muzicala, ce tarcuri...mami e baza frate !! roxx si al meu zice tatatata, dar vrea numai la mamamamama !
mimo felicitari pt bebe ridicator 
luciact daca nu ai ce face cu banii poti sa iti iei storcator...eu mi-am luat si sta in dulap...o data l-am folosit. poate cand vor creste mai mari ... nu stiu...
piscotel felicitari pt dintisor 
anka crazy woman...atatia bani ! de fapt, am stat si m-am gandit...si eu as da bani pe caruturi, scaune si altele cele mai bune...daca as avea
! deocamdata mobilam casa !
gabiv nici eu nu credca era mamica, eu cred ca era bona ! mamica grasuta si neingrijita a bebelusului ramasese la coada la gogosi cu glazura de cioco 5+1 gratuit ![]()
monica multumesc de complimente draguto !
Maine ma duc sa ma tund...vreau sa ma tund gen doloress asa... si-asa il tin prins toata ziua, macar se mai regenereaza. si sa ma si vopsesc...ca sunt varza la capitolul CAP !
verific mai tarziu sa vad ce zice madalina de razvanel
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
roxx26 spune:
Deci la noi sigur este o problema cu lactatele.
Azi m-am incumetat sa ii dau pt prima oara branzica facuta de mine. I-am dat cam o lingurita jumate, ca sa vad cum o tolereaza.
Doua ore mai tarziu a vomitat
Nu in jet, dar oricum...clar e o problema acolo. N-o sa-i mai dau nimic de genul asta pana la urmatorul control la dr.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
madalina_m spune:
Lucia, scoica e pana la 10-13 kile (nici nu stiu exact) si Razvan e la categoria grea - 9,4 kg. El incape acolo dar sta cocosat. Iar cand adoarme ii pica capul in fata. O sa astept totusi Baby Expo peste o luna, poate gasesc mai ieftin.
roxx26 spune:
MADA, verifica-l si peste noapte, oricum nu se intampla nimic pana dimineata. Daca si dimineata mai are febra, suna dr.
Asteptam vesti!
_
Roxana
madalina_m spune:
Ma gandeam sa ii mai dau inca 2 doze de Panadol peste noapte - Citisem in prospect ca se da din 4 in 4 ore. I-am pus comprese umede pe frunte, maini, picioare. Cat e cu ele e bine, cand le iau in cateva minute redevine fierbinte.
gabivalceanu spune:
Madalina, e febra, asta e clar. Poate vreun rosu in git... Panadolul se da la 4 ore in caz de urgenta, dar atentie! Pe 24 de ore nu trebuie s depasesti o anumita doza. Adica, daca dai acum la 4 ore, dai dupa la 8... Sau poate ai tu un panadol altfel, e posibil. Eu asa stiu: paracetamol maximum o data la 6 ore. Sanatate multa! Sa-l verifici, cum ziceau fetele.
Roxx, uf, vezi ce zice doctorul... Sa speram ca nu-i nimic.
Missmj, dupa ce ca esti asa frumoasa, mai esti si indecent de tinara. Ma oftici, na!
Fetele, va multumesc pentru sustinere, ma nevoie!
Pup,
G
roxx26 spune:
Vreau sa va zic ca site-ul ala dat de ANCA aseara (http://www.askdrsears.com) este absolut genial, citesc si tot citesc...
Ia uitati acilea concluzie, ca tot ma vaicaream azi: Babies will wean and someday they will sleep through the night. This high maintenance stage of nighttime parenting will pass. The time in your arms, at your breast, and in your bed is a relatively short while in the life of a baby, yet the memories of love and availability last forever.
GABI, n-am apucat sa zic nimic, dar m-a marcat povestioara ta...lasa ca ne facem si noi bucati la loc
, trebe vrem nu vrem, in primul rand pt noi, pt self-esteem asa
(io tre sa ma apuc iar de sport, de relax&tone etc., ca de cand cu lalaiala din concediu m-am lenevit de tot!)
_
Roxana