Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 13
Lorich spune:
Gabiv multam pt vorba buna, cateodata vrei sa auzi doar atata, o vorba buna. 
Distractie mare la mare, si nu te stresa sunt 99% sigura ca tipesa a luat un copil de imprumut ca sa se plimbe cu el.

anka-maria spune:
Moama, daca mi-ati fi aratat scaunul ala acum o luna
. Io as fi dat banii pe el ca io-s nebuna care a dat 800 de euro pe carut. Da' acilea cel mai fitzos e ala de la Stokke care mie nu-mi place deci am luat de la Chicco. Nici asta nu-mi place.L-as fi incercat si pe ala de la inglesina
..... Somebody stop me!
Gabiv, tu de ce crezi ca ma duc la sala ca vita la taiat? Si mai dau si 60 de euro pe ora lu' nenea ala. Ca data viitoare cand ma intalnesc cu vreo gagica d-asta, sa nu ma ascund dupa pom
. N-am pretentia sa concurez, da' macar sa ma pot arata la fata. Deci inghit in sec si ma duc taras la sala, desi as da orice sa ma intind dupa o zi de munca si 2 ore in care bubu ma face in sange. Imi vine sa ma asez la usa pe pres si sa ma culc acolo, dar nuuu....ce naiba, sa fie simplu?? Tre sa fie dureros si urat, of viata meaaaaaa......
De nacaz mancai un croissant. Am anulat vreo juma de ora de biciclat printr-un simplu gest de a lua de pe farfurie un croissant. Care l-ai pus mah acolo??? Pe astia ai mei barbati ii doare la basca de dramele mele.
piscotel2011 spune:
Hola cikas!
Am revenit si noi pe la casile noastre. Am citit zilnic aproape ce s-a scris pe aici, dar nu am apucat sa raspund. Asa ca raspund acum la apel![]()
Am fost la Macin la bunicii ceilalti de miercuri pana ieri...tare bine a mai fost...racoare...piscotel mi-a papat si urechile...nu-mi venea sa cred ce repede termina si cat poa sa pape...deci daca mai am ocazia sa plec pe undeva pe la munte zilele astea nici nu o sa ezit la cat de bine ne-am simtit la racoare.
Aaaaa si sa ne laudam si noi cu ceva...exact inainte sa plecam imi tot lua piscotel detetul si mi-l ducea la gura...cand ce sa simt...un inceput de dintisor
...doar unu...acu il asteptam si pe al doilea sa-si arate "coltii"...acu chiar pisca daca ii dau degetul....am incredere ca nu va face la fel si cu titi
...acu inteleg trezirile si maraielile din ultimele zile...
Vroiam si io sa intreb...cam cat mai dorm bebelasii vostri pe zi...ca a mea nici la aer si racoare nu a dormit mai mult de doua ore toata ziua...si noaptea a avut o gramada de treziri cu maraieli...dar astea sper sa treaca odata cu aparitia dintocilor.
La multi ani Ralukara si petrecer frumoasa!
Jasmin - felicitari si wow...sarcina usoara si bebe voinic...cand am citit m-a luat cu emotii ...cred ca de aia am visat ca la cezariana uitase doctorul sa-mi scoata al doilea bebe...care ajunsese de 7 kile si era baiat si eram happy ca am si baiat si fata...da io eram slaba si frumoasa...asa vis am avut
Pup fetele si bebi bolnaviori...ma intorc la miorlaul meu ca tre sa-i dau haleala...
Scaun de masina...noi am luat Inglesina moove parca...era la 437 la idealbebe parca la reducere cu 1oo lei...si ptr prima data a stat si piscotul meu tot drumul in el...ii place...e inalt..sta comod...se ita pe geam...la plecare chiar mi-a dormit aproape tot drumul...aproape 4 ore...nu mi-a venit sa cred...sunt super multumita de el....scaun de masa...am un jaf de la cineva si ma descurc cu el ca si asa nu se omoara dupa el...io ii dau papa intr=un scaun de printesa in pat...asa ca nu mai dau bani si pe unul din ala nou ca nu vad de ce...
Gata ca m-am intins iar...Va pupez si va doresc o saptamana usoara si frumoasa!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
bebelu86 spune:
buna fetele
intru si eu un picut k am trimis copchilu cu tati afara si ma bucur de o leaca de liniste
Mirela te inteleg perfect. nati are o caruta dejucarii, nici una nu e mai buna decat EU
se catara p mine, ma controleaza in urechi, nas, gura, ochi, imi smulge paru din cap, danseaza p mine..dar cu jucariile nu prea..sau..cand are chef, o las p covor si isi perfectioneaza ridicatu si coboratul sustinuta de scaunu de masa. macar pt asta sa fie bun. ca de mancat in el, ff putin, mai interesante sunt centurile, tavita, marginile si tot ce se poate roade.
Raluca sa traiesti o mie de ani, sa fii fericita si implinita
TUnde nu am apucat mami sa pun banutii in cont. sper sa ajung zilele astea dc am cu cine lasa mandra aksa sau sa mearga cineva cu mine,k nu mai vrea sa stea in carut mai deloc
numai in brate sau mai nou sa faca pasi si sa inspecteze zona in care suntem
Anca poate reusesc acu sa pun poze cu nati si sti ei de a papa. sa vdm ce zici
Gabi nu te mai supara mama cu supermodelele..las k o sa iti revi si tu si o sa ai timp de rasfat.oricum esti mumoasa 
Roxx deci nu suntem singurele
noi am trecut la etapa de a darama tot ce e in dulap (ca biroul este lipit de patut ei si are p lateral ca un dulap fara usi) broasca aia agatata cu de toate la fel...e goala..
dau send k tre sa iau copchilu de jos
gata pauza de liniste
revin
monika_bt spune:
salutare!
fac prezenta si fug
Nu toti bebeii fac scandal. eu am fost baby sitter la un baietel. L-am preluat la 10 luni pana la 5 ani. Copilul ala nu a facut mofturi niciodata, nu a avut petioada de negare, nik. Ma intelegeam cu el ca si c-un om mare. Asa ca nu e neaparat nevoie sa aiba etapele respective.
Gabiv, te inteleg!...hmmmm, dar tu ai vazut cum arata Carmen (missmj)?? deci avem un exemplar chiar printre noi...Si eu mai a o colega care la 2 luni dupa nastere e bat, fara burta, fara nik....Ce le mai urasc!!![]()
noi suntem bine...stam de gat.
nb!
AMR:5 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
luciact spune:
am si eu o intrebare...ca mi scapa ceva...scoica nu mai e buna? de ce trebuie scaun de masina?deja?
Fragrant am pus astazi banutii, mii de multumiri

si as mai avea o nelamurire, ma tot gandesc sa i iau un storcator de fructe si legume
dar ce e mai bine sa le dam suc de fructe/legume, sau piure/nectar
ca daca ea tot imi face fitze la supa ma gandesc sa i dau macar suc de fructe/legume
Mimo spune:
Gabi, f. amuzanta ai fost. Dar din cate imi aduc aminte si tu arati bine :) (sper sa nu gresesc, dar parca te-am vazut pe contul comun acum ceva timp). Si eu am o prietena care are doi copii. La doua saptamani dupa ambele nasteri ea arata la fel ca inainte. Fara sa faca niciun efort. Mi-as fi dorit sa fie si la mine asa...
Madalina, al meu nu sta mai mult de 10 minute in scaunelul de masa. Se plictiseste. Daca am noroc sa manance in timpul asta e perfect, daca nu schimbam locatia: in brate, pe pat, la fereastra. Asa ca, poate are dreptate sotul tau.
Al meu am vazut ca prefera legumele, nu fructele. Si parca nici nu se da in vand dupa branzica / iaurt.
Mirela, si al meu vrea tot timpul in brate. Acum a si invatat sa ridice manutele. Daca e cu tata se joaca, fara plansete. Daca ma vede prin preajma incepe sa urle pentru ca vrea la mine. O sa treaca sigur.
Am uitat sa zic: s-a ridicat si bebe al meu singur de zabrelele de la patut. Un scump.
Multumesc pentru parerile vizavi de wrap/mei tai/sling. Cred ca o sa incerc mei tai-ul. Mi-a placut Manduca, insa e cam scumput si daca nu il folosim intensiv arunc banii degeaba. Asa ca o sa comand un mei tai d-ala ieftin sa vedem cum merge.
Luca Alexandru, mica mea comoara
madalina_m spune:
Copilul meu e tot cu febra. Dupa tratamentul de dupa-amiaza (Panadol, sosete cu otet si dus) scazuse la 37,7. Cand ne-am intors de afara iar 38,8. A papat, i-am dat iar Panadol si a adormit instant si geme in somn. Nu a facut niciodata asa. Ce o avea???
bebelu86 spune:
Anka uite mami aici cum se mananca![]()
fug la nani. ne auzim maine k e si tati aksa, deci am si eu mai mult timp liber
noapte buna si somn usor tuturor

florintunde spune:
Offf Lori,..tot m-am gandit la tine..de ce?ca fifi asta mica a luat-o razna..nu mai vrea nimic..asa bine deschidea gurita la lingurita..nop..acu nu mai vrea..nu vrea legume;am f azi dovlecei..nu!cartofi..nu!cartofi cu sos de rosii..nu!ou fiert(galbenus)nu pot ..nu pot sa-i dau nimic in afara de banana si mar aburit..ma scoate din sarite deja
Si da!cred ca sedatif merge si in alaptare.doar e homeopat

Bebelu;stai linistita
Piscotel;felicitari pt dintoi!
Mirela;scumpi motaneii
..cu jucaria lor preferata
Madalina;multa sanatate puiutului..poate v-ati pricopsit cu ceva viroza si se simte rau saracutul