Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)
Raspunsuri - Pagina 12
mirela2 spune:
fetele care ati tot fost la mare, recomandati mi si mie ceva fain,locatie, pret
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi
madalina_m spune:
M-am apucat sa ma uit eu prin magazine dupa scaun de masina (scriam eu si ieri de asta) si am vazut unul de la Inglesina. La carucioare sunt super tari, dar stie cineva daca sunt buni la scaune auto? www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=139" target="_blank">Asta mi-a placut. Eu acum nu ma refer la placut ci la siguranta copilului ca asta conteaza.
Oricum, ca tot mi-am bagat nasul prin magazine mi-a sarit in ochi scaunul www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=129" target="_blank">asta de masa. E o caruta de bani dar imi place de mooooor. Se poate plia destul de mic si pitula sub masa sau lua usor in masina in vacanta... M-am imbolnavit. Sotul cand a auzit a zis un NU categoric. Sa folosim rapciuga pe care o avem in continuare. 
ciudatica spune:
Buna!
madalina_m fix d'asta avem noi(scaun de masina), e fff ok. In ceea ce priveste scaunul de masa - noi avem de la bebe confort - Woodline se cheama, l-am luat ca nu are limita de kg, iar la noi asta e o problema. In general pretul e pe la 760roni, dar l-am gasit la vreo 500 si ceva. Este suuuper bun, stabil si se spala f bine.
Ma intorc la munca 
Va pup
mirela2 spune:
mada mama, ce face de banii astia????
io am luat modelul asta
maine mi le aduc
scaun n am cautat inca
mami cu motaneii
Razvan si
madalina_m spune:
s-a trezit copilul si cand l-am luat in brate am observat ca era fierbinte. Ii iau febra: 39. I-am facut un dus mai recisor. Ce sa ii mai fac? A mancat azi, nu pare posac ... oare de la ce o fi?
florintunde spune:
pupici!
Madalina/Bebelu;maine pun coletul
..am sa va scriu inainte
Fragrant;mii de multumiri si imbratisari pt pachetel..l-am ridicat..Banii in contul lui Buni Lenuta.Sarumana!
Despre crize de mall sau supermarket nu am experienta din fericire..Mario niciodata nua facut scandal in public..sa vedem cum va fi surioara!
Gabivalceanu;Eu nu cred ca a fost copilul ei!prea frumos la un bebe de 4 luni..Si EU am avut o experienta asemanatoare ..ieri la un chef..numai fete tinere,frumoase,bronzate..majoritatea dintre ele cu minim 10 ani mai tinere..Am mers acasa suparata.Eu ma bucur daca ma pot spala pe cap..nu intins,nu perie..just spalat.Niciodata nu o sa mai am corpul dinainte.....sunt covinsa ca voi face tot posibilul sa arat bine..dar in top nu voi mai fi never-ever!
Insa voi avea doi copii minunati
La multi ani Raluca!!multa sanatate si tot ce-ti doresti..
Lorich spune:
Madalina scaunelul e perdecvt, inglesina avem si noi mille miglia 3 in 1 parca e ff fain (am avut si accident de masina 

)...darc el de masa mult iubit si dorit...neah...prea multi bani mami, cam mult pt un scaunel de masa....pe ocazii.ro nu l-ai asit? Sau nu stiu...
cu marea, eu zic sa stai linistta si sa-i pui apa din mare si sa supraveghezi s anu bea de acolo...maxim, daca esti aproape ia apa potabila de la un robinet, dar stai linistita cu apa plata. iar cu pampersul de apa - ala nu tine pisu, din cate stiu eu, doar caca sa nu aisa fizic in apa...in rest, apa circula prin ei; eu iti recomand putza goala in piscinuta, chiar daca mai are un companion, nu o sa pateasca nimic.
iar ..acum, cu febra, poate s-a incins de la somnic, dezbraca-l la pampers, lasa-l in pace si uremareste-l. 
Lucia momentan am scapat de punctiul negru, era fix cat pui varful unui ac, si am avut noroc sa se ia cu compresa+bicarbonat; de acum suntem super pe faza, e cla ca e ceva, dinti prosti, material prost etc.
madalina_m spune:
Scaunelul de masa l-am gasit pe okazii si l-am negociat la 400 ron - doar nu eram nebuna sa dau 870 ron pe un scaun de masa - dar nici asa nu vrea dl. sot ... 
mirela2 spune:
stiati ca cea mai buna jucarie e mama?
imi vine sa ma fac invizibila
au o groaza de jucarii pe langa ei si tot de mine trag, se ridica n picioare si ma apuca de pantaloni a sa i iau in brate
si ma striga ca si cum m ar certa ca nu i bag in seama
tata cand or striga????
mami cu motaneii
Razvan si
roxx26 spune:
haha, MIRELA, ti-o imprumut pe fii-mea sa vezi cum e, la noi e pe dos, ea de dimineata pana seara zice TA-TA-TA-TA-TA...cand e foarte suparata sau infometata se aude printre miorlaieli un pic asa - MAAA-MEEE-MAAA. In rest, nu frate, numai TATA(nu stii ce zic babele, ca baietii sunt lesinati dupa mami si fetele dupa tati
- asta cand sunt mici, ca dup-aia cred ca ne dau cate un sut in fund la amandoi...)
MADA, tine-l in camera racorita anterior un pic cu AC, mai ia-i febra mai incolo, vezi cum e, daca nu are altceva e posibil sa fie doar incins. Daca nu scade, ii poti da un supozitor ceva, dar poate nu e cazul.
Fii-mea a luat-o pe urmele donsoarei BUBA de BEBELU, a jumulit toate animalutele de pe perete la care a ajuns si - evident - le-ar fi mancat daca nu interveneam la timp...ce mi-or fi trebuit animalute pe perete, nu stiu - minte de femeie la primul copil
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina