Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

MANDRA a facut ba acel kk negru ba acum caca moale rau , spre apa , dr. ne-a recomandat debridat. stiu ca s-a discutat,,,, dar nu am retinut.. nu stiu ce sa fac .,.... debridat sau smecta sau sa-i fac fiertura de orez+morcov HELP !! HELP !!! HELP !!!!

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

andri eu i-am dat debridat 3 ml de 3 ori pe zi, smecta am inteles ca se da daca face de multe ori si foarte apos, este un soi de carbune medicinal si i-am mai dat enterol un pliculet/zi; la noi a fost de la branzica facuta din LP, vezi ce a mancat sa nu fie de acolo ceva;
sa va faceti bine repede;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Andri si noi am avut azi kk mult si apos. Sa fie oare de la febra? Sau sa fie fost febra de la el? Nu i-am dat nimic medicament, doar niste pilaf la masa de pranz. Sa vedem daca o sa fie mai bine maine. O sa iau si eu Smecta si Enterol sa am la mare. Prietenii nostri cu care mergem la mare l-au intrebat pe dr ce sa ii dea daca face diaree si le-a zis Hidrasec si Augmentin ES. Augmentin la diaree?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Tunde, si mie mi-a iesit iaurtul cam subtire. Am incercat cu lapte+smantana si lapte+iaurt. Ies la fel, doar ca cel cu smantana trebuie sa-l las mai mult timp la caldura.
Azi mi-a mancat si mie bine iaurtul. I l-am dat cu cereale.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

piscotel pupi...cunosc si eu vb "oameni umani";)
mada sarumana
azi am iesit cu carutu in parc, super
au mancat, s au jucat, au facut si niste nanii
am stat pe paturica cu copii
ce mai, destrabalare totala
acum dorm
Razvi s a trezit iar si dai urlaciuni, i am pus suzi si a adormit la loc
Robi se ridica in somn in fund si se tranteste in alta parte a patului
e tare dulce.....

si eu le fac asa, adica daca vad ca nu prea le place ce le dau sa mance, iau in lingurita apoi o inmoi in ceva ce le place si tot asa pana e gata papa
am avut si noi o perioada cand nu vroiau sa mance papa facuta in casa si acceptau numai borcanele, le am dat asa o perioada, apoi incet incet am revenit la papa facuta de mine, acum halim borcanele numai cand calatorim

motanii nu manca iaurt simplu, se stramba de jale, tre neaparat sa li l combin cu ceva

ou halim, acum le place
azi le am dat somon, o bucatica de marimea un deget.....robi n a protestat prea tare, Razvi l a simtit imediat si a cam protestat,l am pacalit si a mancat

anka asa fac eu cu Robi, cand vad ca i piere cheful scot arma secreta, biberonul cu apa.....si uite asa manca tot

grea meseria asta de mama

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mirela;si eu o pacalesc ba cu bibe,ba cu degetul meu..sa-si deschida gurita.In seara asta i-am dat patrunjel si morcov facut in steamer..super dulce,f bun..nu a vrut sa pape din ea..sta cu gura cascata..curge mancarea din ea.M-am enervat si am scos o banana..asta bineinteles a halit-o in 2 secunde..Mare smechera

Madalina;augmentin se da la enteroviroza,aug+loperamid sau altceva pt burta+debridat sau protexin,sau enterol..

Si noi am papat azi un pic de pastrav..

Nu stiu ce sa-i fac de mancare..m-am cam saturat cu maclavaisurile ei,oricum le fac degeaba..Daca dau din ala de al nostru,are sare,smantana,boia..etc..
Daca gatesc fara sare,fara astea ..nu le mananca baietii

ABRAMBURIKA!;pupici..cum e burtica?

Ce mai fac Canadiencele noastre?Doloress?Fragrant ?cum e in concediu?

somn pufos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

flori eu ma mir ca motanii manca cam toate terciurile pe care li le fac
eu n as manca nici batuta
eu am fost un copil tare mofturos si foarte dificil la mancare
daca era carne prajita/fripta in special, mancam, in rest nik
ma pazea mama cu lingura, eu scoteam tot din ciorba si puneam pe marginea farfuriei, ea mi le impingea inapoi
si tot asa pana se enerva,imi tragea 2 si inghiteam tot intr o scarba enorma

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Roxx, multumesc mult pentru carte!
Mi-am permis sa ii trimit Ramonei link catre blogul tau, sa vada si ea ce frumos ai scris.

Mai povestim maine, ca nu am apucat sa citesc tot.
Pupam fetele dulci si noapte buna!

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Mirela;si eu o pacalesc ba cu bibe,ba cu degetul meu..sa-si deschida gurita.In seara asta i-am dat patrunjel si morcov facut in steamer..super dulce,f bun..nu a vrut sa pape din ea..sta cu gura cascata..curge mancarea din ea.M-am enervat si am scos o banana..asta bineinteles a halit-o in 2 secunde..Mare smechera

Madalina;augmentin se da la enteroviroza,aug+loperamid sau altceva pt burta+debridat sau protexin,sau enterol..

Si noi am papat azi un pic de pastrav..

Nu stiu ce sa-i fac de mancare..m-am cam saturat cu maclavaisurile ei,oricum le fac degeaba..Daca dau din ala de al nostru,are sare,smantana,boia..etc..
Daca gatesc fara sare,fara astea ..nu le mananca baietii

ABRAMBURIKA!;pupici..cum e burtica?

Ce mai fac Canadiencele noastre?Doloress?Fragrant ?cum e in concediu?

somn pufos

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

join the club!
credeam ca doar ilincuta e asa fitzoasa!imi vine sa-mi dau demisia...in afara de crema de legume,nu-i place absolut nimic.se stramba si da sa verse.am ajuns sa-i bag in supa,branza de vaci/cereale.ce am vazut ca nu riposteaza este pepenele rosu,dar imi este frica sa-i dau...
legat de kk,noi suntem maxim constipate(poate de la branza sau cereale)+fier.asa ca am lasat-o mai moale cu diversificarea.
auzi...nici mar cu biscuite nu-i placE!
ieri mi-am iesit din fire si am tipat la ea,mama vine sa-mi lipeasca una nu alta!
nervii sunt la pamant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza la fete
Ma bag sa fac capitol nou.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput
Mergi la inceput