Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 18
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf mda Ari era foarte incantata la restaurant manca absolut tot, n-aveam probleme, avantajele comunitatii, regret ca nu incepe acum gradi, cai baga "program" in ea vb Ilinkai. |
Daca vrei, intreb la ce gradi a fost verishorul meu in Tgv, desi lor nu-sh ce nu le convenea acolo... pana la urma l-au mutat la "gradinita germana" (nici asta nu-sh exact unde e
) si extra-tenis, dar acum are deja 6 ani.Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Si la noi e ff cald dar mie imi place |
Da-da-da! Aici e numa'bine!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda Ian a ramas cu tata si, in prima seara nu i-a gasit nici o suzeta pentru ca Ian are /avea |
Noi cu suzeta ziseram "hop", desi isi mai aduce aminte sa explice cum "suzi s-a stricat". Acum lucram la operatiunea "fara pampers noaptea" (suntem deja la episodul 3
), pana acum a decurs fara incidente/accidente.Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui inapreda De "zama de chimion" am auzit si eu, da' n-am gustat veci ca nu-mi place nici macar mirosul de "sacarica" Denisa iti fura apreciate talentele "culinareshti"? |
Huh!? De Adela zici? Nah, nici macar nu le apreciaza, d'apai sa le fure!
La pizza ce se mai baga. In seara asta am de gand sa o convoc la o productie de pizza, ca la pranz eu ii propuneam "su-pitza", ea ca vrea "pitza". Am zis ca facem diseara! 
Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Salutam din capitala! Din aceleasi motive (dintii nu se calca) ne pregatim si noi de desuzetire. Mi-e o frica de ma cufuresc pe mine... |
Salutam! Asteptam vesti daca v-ati recapitalizat!

Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Multam fain dar asta inseamna ca, in materie de "bulane", nu avem aceleasi gusturi ![]() Da' ma bucur ca voi ma gasiti "dragutza" ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Aoleu Ina ce de complimente pe labutele mele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Novus, am vazut ca m-ai sunat, dar eram la banca, in toiul discutiilor cu functionara si dupa aia l-am preluat pe Andrei, ca tanti a trebuit sa plece mai repede acasa, iar el mai nou nu ma mai lasa sa vorbesc la telefon cu altcineva decat cu tac'su.
Leeloo21 spune:
neata la pranz..a adormit si tudor intr-un final cu lego in brate in camera lui singurel..eva si ea este pe burtica la nani in patut..si eu am ramas singura, alin fiind la cumparaturi:D
ina imi place tare mult culoarea, iti sta foarte bine! manusile sunt extraordinare..
si noi am scapat de pampers definitiv..avem deja 3 saptamni de cand nu a mai facut pe el noaptea..si de 2 saptamani am desfiintat si pampersul..am pregatit tot ce a mai ramas din baxul de pampersi 5 pt dat! uraaa!!!
olga..ne-am hotarat de pe o zi pe alta..deoarece numai asa am zis ca avem curaj..i-am zis lui alin..gata maine ma duc cu el la grogore sa ii faca fimoza..am ajuns la camera de garda la chirurgie..am asteptat frumos la rand..am nimerit pe tura dnei dr Dutescu..cu "tz"..o dr care are si ea copii si a fost extraordinara! l-am pus [pe masuta pe spate..s-a uitat la putica..verdict..fimoza stransa..ne-am asezat pe scaune..ea la birou..mi-a explicat ca trebuie anesteziat si operat..am zis pe loc da..asta a fost marti..joi am venit sa ii faca analizele si internarea..i-a luat din degetel o mica eprubeta cu sange..vineri dimineata la 7 30 , nemancati nebauti de la 12 noaptea..ne-am prezentat imbracati in trening sau oricum sport..ca de spital..ne-am pus papuceii..a trecut si anestezistul sa le faca un mic control..si pe tudor l-a luat prima in sala pe la 9..am facut 13-14 pe coridor si in salon (curat, ingrijit)..la 9 30 se trezise..la 9 45 l-a adus in salon..cu perfuzica in branula din manuta..nu a mancat nu a baut pana nu s-au dus perfuziile..apoi am fost foarte bine instruiti de tot personalul ce si cum sa facem..
oricum nu te sfatuiesc sa mergi tu cu el la operatie..este destul de traumatizant pt o mami sa-si vada bebelusul in spital..indiferent de situatie..pana trece anestezia copilul este cam de nerecunoscut..il doare si e plangacios si marait..vrea in brate..trebuie sa stai cu el in pat..trebuie sa-l linistetsti..copilasul e mare acum si il ti greu..poate e al meu mai energic..nu stiu cum mai este david..dar oricum..e greu pt tine fiind graviduta sa treci prin aceasta operatie..este parerea mea..si nu au voie decat mamele sau persoane de sex fem..deci cristi nu poate merge..
fimoza lui tudor era stransa..poate david nu o are chiar asa..poate la el nu este de operatie..el avea un mic loc prin care iesea jetul de pipilica tasnit..poate deca nu e stransa nu se face operatie..
nu are nimeni voie sa vina in vizita in salon..decat afara..dar copilul nu are voie sa iasa afara nici spre sfarsitul zilei cand este ok..la fel ca inainte..
sunt mai multe de povestit..daca vrei ne intalnim si iti mai dau cateva ponturi de ce si cum si in ce fel sa le ceri dr..k eu am fost instruita de nasa noastra care este dr si mi-a zis cum sa pun problema! am fost astfel tratati exact ca la carte..
dr e foarte buna si profi..mi-a placut mult de ea..am intrebat-o tot tot..si mi-a zis fara sa ma repeada si cu multa rabdare si in detaliu..mi-a placut mult si o recomand!
scuze..poate trebuia sa-i dau un pm..daca deranjeaza mesajul prea lung il sterg si il trimit ei in persoana!
Floric spune:
Tufete, ce o fi spectaculos in acest cantec de LA MULTI ANI ca vad ca este in repertoriul mai multor pitici.
V-am povestit ca am avut o perioada cdand zor nevoie cantam La multi ani si Rares dadea persoanele la momentul Cine sa traiesca...in functie de ultimele personaje din viata lui, ulterior s-a transformat si in CE sa traisca...si au trait pe rand: masinile lui (evident), scaunul, Bebe (o papusa - personaj important in viata lui) si dupa caz.
Acum sunt plecata la un seminar la Lepsa (Vrancea). Daca spun ca NU imi place localitatea se supara cineva. Sa ma si justific...Zona, localitatea se vrea a fi/ si a fost mult promovata pt "salbaticia locului, traitul in natura, in mediul cat mai natural". Bun pana aici. Caci deh...fiecare iubeste cateva ceva cand vrea sa meraga intr-o vacanta. Dar....aici vine paradoxul...Ce mama masii cauta vile, vilisoare, vilutze, viloooooaaaaaaaie si cate asemenea intr-un spatiu care se vrea VIRGIN???????????????????
Pt a te crede in natura s-a pastrat LIPSA SEMNALULUI GSM (orange nexam, Vodafone o dunga), internet...prin intr-o singura pozitie si doar intr-un loc din cladire. (da, stiu...bine ca e si asta).
NU inteleg...se vrea a fi un loc linistit, sa dai mana cu ursu cum se spune dar ne tragem palate si intervenim in padure cat se poate. Ca sa nu mai spun ca in we linistea este data de "Nasule, MAria ta, nasule mai..." Multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns aseara cand multi "turisti de we" se retrageau spre asezamintele lor si bine ca eventual, vor reveni cand eu voi fi plecata.
Apreciez ca intr-adevar zona e frumoasa...dar frumusetea e data de natura NU de facuta de om. MAcar itnretinuta.
HAi ca am prin si eu un fir de comunicatie si imi bag toate frustarile aici.
Vladi, sanatate
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel