Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Piticul e in vacanta. De dimineata a stat ta'su cu ea. M-am intors mai devreme, ca sa ajunga si el la job2, dar mi-am luat si "teme" cu mine, sa le fac cd doarme ea... e 18:05 si inca nu a adormit... ce fac!?

ps Bashk depresia...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Elou.
M-am tuns si io, da' nu asa frumos si sofiticat precum cuscra (iti sta super si picioarele sunt absolut apetisante, tufato); io m-am tuns...cam ca Phiphi, cu 20 de lei:))). Si amu stau cu boxeaua in cap, ma vopsesc singura, ce econoama-s! (bine, ca mi-am luat vopsea scumpa, naturista, vezi Doamne, da' chiar e mishto).
Pe Phiphi am lasat-o azi la gradi singura...1 ora si 20 de minute. Intai am tot frecat menta prin curte ca era tot cu ochii dupa mine (n-ar fi fost, dar unui baietel de 1 an si 10 luni i se pusese pata pe ea si orice lua fata mea in mana, lopatica, minge...i le smulgea, facand-o sa boceasca uitandu-se revoltata spre mine).
In fine, am tulit-o. M-am intors la 12 si ceva, am gasit-o unde-mi imaginam: singura in sala (cu 2 degete in gura si unul in nas, simultan, asta e noua ei schema:))), nu plangea dar se vedea ca plansese.
Cand m-a vazut a inceput sa se smiorcaie si sa strige la mine, sa gesticuleze, sa japonezizeze...dar n-a venit la mine pana nu si-a terminat tirada:)))
Educatoarea a zis ca totul a fost bine pana au trebuit sa intre la masa, ea n-a vrut sa paseasca in sala de mese, statea in prag si se uita si cand o chemau plangeaaa...I-a zis educatoarea sa-mi arate unde au papat copiii si am intrat si io in joc:"daaa, unde au mancat? este undeva papa?") la care ea m-a luat de mana. Eram sigura ca ma duce direct la usa sa plecam, dar nu, m-a dus in sala de mese:))) Impreuna cu mine a intrat si a mancat supa de cartofi, cu pofta, dar la macaroane s-a strambat (pe buna dreptate:)))
Apoi iar nu mai vroia sa plecam acasa dar am momit-o pana la urma.
Acasa a dormit de la 16 la 18.30 fara deja clasica intrerupere si s-a trezit foarte bine dispusa, povestind pe limba ei. Acum aranjeaza niste dvd-uri:))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ei, Ilinca, felicitari pentru progresele cu gradi. Usor usor si deveniti gradinare in toata regula.

Azi un tuns, maine te vezi la o cafea cu cineva si uite asa se aduna orele.

Astazi de dimineata am mai stat cu educatoare si asistenta de barfa ca sa le explic cu piciorul si sa il urmareasca pe Vladimir. Un baietel, plange in fiecare dimineata (are ora lui de plans). Pentru ca am stat si am lungit vorba a inceput si Vladimir sa bazaie. Altfel, el intra singur pe poarta si eu nici nu mai pun piciorul in curte ca il preia cineva si uita de mine repede.

Acum, voi faceti cu credeti (cele 2 cuscre adica), dar io zic ca acomodarea la gradi se faca fara voi in vizorul copilului. Asa ca luati-va inima in dinti si lasati-i mai mult singuri. Le explicati pe drum ca voi o sa lipsiti putin ca aveti ceva treaba si ca ramana acolo si apoi ii luati, faceti pa si nu va mai intoarceti dupa 2 minute.

Io zic din ce am vazut la astia mici nou adusi si cum fac cu ei. Nu va suparati pe mine dar sper sa va ajute mai multe intamplari, din mai multe parti astfel iincat sa faceti cum credeti ca e mai bine.

Pana la urma prima data e mai greu, asa-i Ilinca?

Mergi la inceput

Zici bine, Bianca, da' vezi ca noi suntem mai moi, mai fara principiul "de taiat raul din radacina":)). Pe de-o parte ma gandesc ca poate e mai bine lasata si gata, apoi zic ca nu, ca pana incepe scoala am timp s-o acomodez treptat...Adevarul e ca Phiphi intai trebuie sa se familiarizeze cu mediul si persoanele, apoi n-are treaba. Ce-mi place e ca nu plange niciodata in drum spre gradi ci e chiar bucuroasa stiind unde mergem, stie si poarta.
Atata am ras in seara asta de numa; eram la semafor, huzband la volan si in dreapta opreste o masina cu un tip si-o tipa. Tipul nu stiu ce vazuse la semafor, se tot uita mirat lungind gatul, gesticula ciudat...da' era frumushel tare, semana cu gagiul Aylei. Si se uita huzband stupefiat:"no, ni la ala, zici ca-i pe ciuperci, ce-o vazut oare?" La care io:"da'-i frumushel!" No, huzband ii da mai departe, cu ciupercile, il face pe ala mushroom, fungus...si mai tarziu, amintindu-si:"da-i frumushel! numa tie ar putea sa-ti placa asa un ciupercar! Si toti care ti-au placut vreodata acuma is cu burta, cu plete si de neprivit!!":))))
Adevaru' e ca zilele trecute am exclamat uimita vazand ce burtoc de popa de la tzara a putut sa faca o febletze de-a mea de-acum 17-18 ani:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

M-am tuns

O sa le sterg dupa ce va uitati ca ma dispera picioarele (si nu numai)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Sa nu cumva sa le stergi pana diseara cand ajung si eu acasa la vizionari, da ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Gata, am vazut pozele, esti super tare !! trendy trendy !! imi place freza si ai picioare ff faine !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca, nu ma supar absolut deloc, au contraire, as putea spune Ce n-as da "sa patzesc" exact ca tine cu Vladimir sau ca si Denisa cu Adelache sau Elena cu Ianis! Jur ca n-as mai cere nimic Mosului de Craciun!

Cuscra, da' vad ca esti mult mai curajoasa decit mine! Bravo! Sa stii ca sint mindra de nora-mea; nu mi se pare ca a fost chiar rau; cred si sper ca sinteti pe calea cea buna.

Mai fetelor, desi stiu ca am picioare hide rau, spaima blugilor slim, de cind ma tot laudati atita, parca incep si eu sa cred ca nu sint CHIAR asa de hide!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ina, 2 chestii cu tine:

1. Vladimir nu s-a acomodat atat de repede ca Adela sau Ianis. A plans ceva. Insa l-am lasat ca sa se ataseze de o persoana de acolo, nu sa il consolez tot eu.

2. Daca atunci cand o sa fii baba o sa te imbraci tot asa, atunci cghiar ca o sa ai o problema. Dar acum esti foarte ok si cred ca iti vezi lungul nasului asa ca nu iti mai face atatea mustrari de constiinta. Daca aratai penibil si noi am fi fost niste ipocrite sa te ridicam in slavi, ziceam. dar esti bine (si cu alea 5 kile in plus de care zici tu). io am zis de bine aici. Sper ca nu s-a inteles iar invers.

Mergi la inceput

Io nu mai pot, is innebunita dupa fiica-mea, imi vine s-o mananc: acum e in faza "cartea junglei". Tineti minte dansul si songul lui Baloo? No, exact exact danseaza si ea, ma uit si ma scarpin in cap, cum naiba poate imita asa bine...si ce repede prinde, ce ritm are!1 Si nici nu se uita la desene in timp ce danseaza, dar e Baloo intruchipat, cu mainile lasate pe langa corp si numa curu' si spatele le zdruncina de parca s-ar freca de copac, ca el:))) Ooooof, ca m-oi topi naibii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Novus, am vazut ca m-ai sunat, dar eram la banca, in toiul discutiilor cu functionara si dupa aia l-am preluat pe Andrei, ca tanti a trebuit sa plece mai repede acasa, iar el mai nou nu ma mai lasa sa vorbesc la telefon cu altcineva decat cu tac'su.

Nu-i bai, ne auzim maine
La ce ora decolati spre Cluj ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Elou.
M-am tuns si io, da' nu asa frumos si sofiticat precum cuscra (iti sta super si picioarele sunt absolut apetisante, tufato); io m-am tuns...cam ca Phiphi, cu 20 de lei:))). Si amu stau cu boxeaua in cap, ma vopsesc singura, ce econoama-s! (bine, ca mi-am luat vopsea scumpa, naturista, vezi Doamne, da' chiar e mishto).

Asteptam si dovezile tale !!

Mergi la inceput