Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 17
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Daaaa....si Adela a redescoperit cutia cu bijuterii. In fiecare zi le probeaza si le raz-probeaza de cateva ori, apoi incepe sa intinda de ele... S-o pregati pt vreo petrecere. ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pe Ada seara abia a convins-o Pisi ca nu poate iesi in oras cu toate margelele la gat
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Ariiis, 
tot recapitulezi de nu mai apari pe aici ??!!
Hai ca ne-a luat foamea scoate si tu o tava de placinte, ceva la protocol ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Monnvas
Iti sta EXTRAORDINAR de bine! ![]() Iar picioarele... ce-au? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Sunt 2:))
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Salutam din capitala! Din aceleasi motive (dintii nu se calca) ne pregatim si noi de desuzetire. Mi-e o frica de ma cufuresc pe mine... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Nu te cufuri ca te cufuresti degeaba!
Ian era mega-dependent de "sissi"; ce-a facut tata mi s-a parut ceva maret, eroic, un adevarat act de curaj!!!!
Tata mi-a spus ca au cautat suzetele impreuna vreo 0ra. Se facuse deja 23; i-a spus ca merg la nani, ca suzetele nu sint pentru ca el -Ian- le-a ascuns si gata; Ian a aprobat continuu
Azi, am fost cu sor'mea si copiii intr-o curte la o scoala -spatiu mare, nici o masina

Te pomenesti ca la fel de izi va fi si cu pampersul si eu, ca tine, mai ca ma cufuresc pe mine de ffrica!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. As vrea sa vad io gradinita care sa-i vina ei de hac si sa bage "program" in ea... Tufete, imediat e Moeciu . Huzband se tot uita la prognoze, ieri era afisata doar pe joi (ploaie!) azi si pe vineri. Zice el:"e soare vineri!". Apoi:"no bine, nori cu soare de fapt":))) |
S-ar putea sa ai surprize... mie nici acum nu-mi iese programul de la gradi... De exemplu, acum e in vacanta (10 zile), e 4, dar inca nu a adormit, desi la gradi adoarme impreuna cu ceilalti copii la 12:30-13, imediat dupa masa.

Eu nici nu m-am uitat la prognoze. Afara sau inauntru, va fi distractie LA MAXIM!!!!

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Multumesc tufete de complimentari dar, sa fim sincere: am niste picioare ca butucii, ca stilpii de telegraf, groase, grase, si, daca as fi...spuneti voi cum ca nu-mi vine nimic in minte, nu as purta nimic scurt! Dar, la fel de sincer, va spun ca in realitate, mie mi se pare ca nu le am chiar asa grase/groase ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Anaan Ina, mi-e plac si picioarele, na!, pe langa freza si culoare! |
Multam fain dar asta inseamna ca, in materie de "bulane", nu avem aceleasi gusturi

Da' ma bucur ca voi ma gasiti "dragutza"

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503
Genial! Si noi avem la gradinita: surubelnite, o perecehe de papuci de-ai mei, un castron, un tel, ulei de plaja, cizmele de cauciuc...toate carate de Vladimir dimineata |

Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Andrei ieri a facut diaree, i-am dat Smecta si saruri de rehidratare; azi-noapte nu a mai produs nimic, sper sa nu mai avem surprize neplacute azi. Olga, deci vorbea al meu copil ca unul de cinci ani?! Desi asta tine doar de visul Olgai ( de care imi este dooooor!), evolutia Guliei in domeniul palavragelii ma surprinde cel mai mult, fiindca pe la doi ani n-as fi putut anticipa o asemenea evolutie. Vorbeste si iar vorbeste, repeta tot ce aude si dupa il auzi folosind nonsalant te miri ce cuvinte; trebuie sa cenzuram ce vorbim, ca intelege tot. Aseara , de exemplu, am decis sa nu-i mai facem baie, fiindca ii facusem de doua ori pe parcursul zilei din cauza fundului kkcios. Cum el, cand aude de baie, intra in transa si nu mai ai cu cine te intelege, discutia mea cu barbatu-meu a decurs in felul urmator: - Ce zici, mai e necesara imersia in lichidul incolor? In public, nu prea vorbeste, ii ia destul de mult sa se adapteze la mediu si sa se simta in largul lui, in schimb "se razbuna" acasa, unde nu-i tace gura nicio secunda. |
Si noi tot in parabole vorbim! Se numeste: "imersie in lichid incolor, inodor, insipid".

Adela inca nu a adormit (16:16), dar canta "mami/Adela sa traiasca/mami/Adela sa traiasca/Laaaaaaaaaa muuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaani!"
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute