Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***
Raspunsuri - Pagina 16
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda M-am tuns O sa le sterg dupa ce va uitati ca ma dispera picioarele (si nu numai) Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Sa nu cumva sa le stergi pana diseara cand ajung si eu acasa la vizionari, da ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Olga, io zic sa lasi naibii "harnishagul" si sa te rasfeti, ca doar o data esti gravi! Ma rog, a 2-a oara dar o sa ai vreme dupa ce vine bb2 sa fii harnica! Io tin minte ca nu prea faceam mare brinza cind eram cu Ian in burt-ica (-oi).
De doamnele de la curatenie nici io nu-s multumita: sint scumpe si puturoase; toate fusharesc; de fapt, am avut si io o tanti -tot prima, tot in virsta- care-mi facea casa bec; mi-a facut curatenie si dupa renovare si n-am avut ce sa-i reprosez; e drept ca-mi lua 1 milion pe zi -ceea ce e mult pentru Bistrita; dar, din cauza virstei, nu mai poate lucra; si de atunci, am mai probat vreo 7, 8
de virste si ocupatii diferite; am chemat si o tanti de la tara, gindindu-ma ca e mai serioasa; da' de unde!!! Acu' (daca) dupa ce-l duc pe Ian la gradi, o sa trec la shmotru eu; gratis!!!
Ce sa zic? De abia astept!!! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Anaan, cum e Gulia dupa Smecta? E ok? E vesel si pus pe shotii? Am uitat sa-ti zic ca am ris cu lacrimi de pantofii-ti plimbati si rasplimbati!
A-propo de imersiunea in linchidul incolor: avem o terasa unde merg cu Ian dimineata la cafea eu si la spatiul de joaca el; si, cum ajungem, isi comanda intotdeauna inghetata; ei, intr-o seara ne-am dus acolo cu o prietena si nu stiam cum sa ma minunez sa nu se prinda Ian si zic catre prietena mea:
-Tare ma mir ca nu cere iar...stii tu...inghe'
La care Ian:
-'tzata! ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Aris, sa-ti fie de bine concediul, da' unde ai disparut din nou???
Kea
si sa treaca repede "norii" din familia voastra!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui inapreda M-am tuns O sa le sterg dupa ce va uitati ca ma dispera picioarele (si nu numai) Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Iti sta EXTRAORDINAR de bine!

Iar picioarele... ce-au?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
Salutam din capitala!
Din aceleasi motive (dintii nu se calca) ne pregatim si noi de desuzetire. Mi-e o frica de ma cufuresc pe mine...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Salutam din capitala! Din aceleasi motive (dintii nu se calca) ne pregatim si noi de desuzetire. Mi-e o frica de ma cufuresc pe mine... CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way |
Welcome back !! si succesuri multiple !!
si

si abia astept sa va vad !!!!
si ... nu mai stiu - vorba Adei
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Neataaa !! Dam noi cafeaua daca tot ne-am trezit cu noaptea-n cap !! Ada si-a scos bijuteriile si face monolog , noi ne tot uitam la ceas |
Daaaa....si Adela a redescoperit cutia cu bijuterii. In fiecare zi le probeaza si le raz-probeaza de cateva ori, apoi incepe sa intinda de ele... S-o pregati pt vreo petrecere.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
InaPreda, am uitat sa te felicit pt operatiunea jos suzeta
!!
Ce fain ca plecati in concediu
eu am si uitat cum a fost
!
Abia astept sa admir noua freza