Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***339***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Spor si tie, Olga!
Eu imi caut un parfum de iarna, sunt plictisita maxim de ce am acum. Deja am acumulat o lista de vreo 30 de parfumuri pe care sa le incerc.
Stiu ca ati mai scris candva ce parfumuri va plac cel mai mult, dar pe atunci nu eram preocupata de asta si nu am retinut nimic.
Poate mai scrieti o data.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Eu saptamana trecuta mi-am luat Bright Crystal - Versace si luna trecuta 5-th Avenue - Elisabeth Arden. Pt iarna as vrea sa incerc cateva de la Mugler si / sau Dior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Noi am fost sambata la botez, Lucian a fost incantat de nasicul lui si de operatiunea cu bagatul in cazan. Duminica de dimineata am fost la plaja, dar a fost cam racoare, batea vantul si erau niste valuri, dar baietii cei mari au fost incantati, dupa amiaza ne-am odihnit si am prestat doua checuri.

Dupa toata distractia, ne-am inceput saptamana bine, Lucian de dimineata a facut febra, habar n-am de la ce, ca nu are nici un alt simptom. Nu-mi vine sa cred ca aproape 2 ani jumate, nu am avut probleme si acum dupa doua saptamani de la antibiotic o luam de la capat
Maine o sa merg sa-i fac un exudat si apoi la pediatra.

Leeloo: si Lucian are semn la coltul ochiului, tot de la o cazatura, nu e estetica, dar bine ca a foat doar atat si nu mai rau.

Miercuri dimineata ma duc la un interviu, sa-mi tineti pumnii sa fie bine si sa ajung si la timp la munca, ca abia am negociat ora cu ei, ca nici gand sa pot sa plec de la munca.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Bianca bine ca i-a trecut lui Vladimir. Am patit-o si noi ontr-o zi. Lui David ii place sa se arunce de pe spatarul canapelei pe canapea, dar odata si-a tinut piciorul drept in loc sa-si lase corpul moale si s-a lovit. A schiopatat o zi, dar apoi i-a trecut.

Leeloo multumim frumos Voi sunteti tare frumosi Foarte urata patania cu Tudor, dar e baiat si e frumos oricum. Mai urat era la fata cu cicatrice. Dar poate trece de tot. Zi-mi te rog la ce dr ati fost la Grigore caci si noi trebuie sa facem operatiunea si am tot amanat-o. Voi cum v-ati hotarat?

Kea un sa treaca supararea pe sot. Asa-s barbatii, ne mai supara, dar bine ca isi revin la un moment dat

Simona multa sanatate lui Lucian. Sper sa nu aveti nevoie de antibiotic. Poate ies si la voi maselele.

Eu l-am dus pe David la gradinita astazi si acum sunt singurica singurica acasa, ai mei toti au plecat cu cortul pentru 2 zile. Eu nu prea am avut chef sa merg caci mi-e greata de la gratar, fum si carne , dar greata din aceea crunta de ma seaca de energie, asa ca am preferat sa stau acasa. Insa mi-am propus saptamana aceasta sa merg la unghii, coafor, ceva gimnastica pentru gravide, poate chiar masaj si alte indeletniciri de genul acesta. Doar mi-am propus, caci astazi toata ziua treaba am facut si mai nou mi-a venit un chef de gatit, asa ca ma duc in piata sa ma aprovizionez

Olga, mamica lui David iepurasul si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Biancam bine ca a fost numai sperietura si Vladimirescu e ok; oare, artist cum este, ar fi fost in stare sa se prefaca? Sor' mea a facut o faza din asta cind inca nu avea 3 ani si era bunicii din partea tatalui; de fapt, ea voia sa vina acasa, la picior nu avea absolut nimic! Oricum, sa fie bine va doresc

Simona, tinem pumnii, cum sa nu? Sa ne spui numai ora.

Numai la concediu ma gindesc! Nu mai am rabdare; o vara intreaga m-am uitat cu jind la toata lumea care mergea "undeva", acum, in sfirsit, vine si rindul nostru! Cred ca m-am dilit ca deja sint trista gindindu-ma ce repede va trece si cit mai am de asteptat pina la urmatorul!!

Nu prea stiu ce sa fac cu gradi; la botezul de ieri numai despre asta am vorbit cu fetele "cu experienta"

Pun si poza imediat dar, va avertizez ca m-am totunjit si am picioarele ca si butucii Poze multe n-am ca m-am tuns simbata si nu am decit vreo 2, 3 ce mi le-a facut Jambo inainte sa plecam; un bob zabava sa le descarc si revin.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

De prefacut nu se prefacea. Pur si simplu nu il tinea piciorul. Dar oricum de multe ori joaca teatru si la cea mai mica bubita isi pune plasture si imi zice ca are buba si merge ca un batranel...

Dar stiu exacct cand e vrajitor si cand e serios.

Mergi la inceput

M-am tuns

O sa le sterg dupa ce va uitati ca ma dispera picioarele (si nu numai)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

M-am tuns

O sa le sterg dupa ce va uitati ca ma dispera picioarele (si nu numai)

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

cool

Mergi la inceput

Anamariame, eu nu am parfumuri "de iarna" si "de vara" sau "de zi" si "de seara"; ma dau in functie de dispozitie. Ultimele pe care mi le-am luat sint: Chanel- Allure Sensuelle si YSL-Parisienne.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

De "zama de chimion" am auzit si eu, da' n-am gustat veci ca nu-mi place nici macar mirosul de "sacarica"

Denisa iti fura apreciate talentele "culinareshti"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Mie imi place si tunsoarea si culoarea

Mergi la inceput