LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 17
racusor2010 spune:
numai fete frumoase se sarbatoresc maine 
si fasnete !! am avut norocul sa le intalnim pe fiecare dintre ele, pe micuta Eva, cu pufusor pe cap, care e o zambareata si o cumintica si vrea sa exploreze tot
pe nazdrava de Mara a lui alice, care umbla si ea peste tot si e frumusica ca si mami 

si pe frumusica de Medeea care o duce pe mami peste tot
ce mai trei fete frumoase, fasnete, desptepte si sanatoare! la multi ani iubitelor mici!!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
rodyka spune:
LA MULTI ANI EVA, MARA, MEDEEA, MIRUNA, IOANA, DIMITRIE 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
miha13gina spune:
Buna dimineata,fete dragi!
Va invit la o cafea,capuccino si o portie de strudel cu mere!
Am adormit langa copii de la 21,30 si acum sunt matinala rau de la 5 sunt treaza
,azi musai sa dorm la pranz.
LA MULTI ANI EVA, MARA, MEDEEA, MIRUNA, IOANA, DIMITRIE 

Larissa,ce frumos ai scris tu si incerc si eu sa fiu cat mai rabdatoare desi nu demulte ori imi reuseste
michelle,multumim pt aprecieri
Carla,sper ca vezi reusi sa mergeti la MI,off oare sotul tau nu isi da seama ce norocos e, ca va are !!
Crispro,multumim pt aprecieri
!cat despre condus a trebuit sa-mi iau inima in dinti ca ma ofticam ca masina statea in parcare si eu ma chinuiam cu mijloacele de transport ca sa ajung la biserica!
Rody,pupam buba ca sa treca
Bumblebee,multi ani fericiti inainte!!
puiutz,nici eu nu le-a facut ror copiilor!
Georgia,poate vei reusi sa-l faci sa intelega,ca voi ar trebui sa aveti prioritate si dupa aia urmeza restul!
Victo,nici la noi situatia nu e mai roz,iar de cand Clara a inceput sa mearga dea busilea si sa-i ia jucariile e si mai greu
.mi-a zis"s-o ducem in beci pe Clara"!
Si sotul meu e berbec,eu sagetatoare...si din nimicuri ne ciondanim...dupa aia o perioada in care nu mai vorbim ...dupa care ne uitam unul la altul si ne pufnese rasul!Eu insa ce am pe suflet trebuie sa-i spun ,daca nu simt ca explodez.
Sa trezit jr,m-a vazut la computer si cica vrea Cars 2
Week-end placut!
Gina,mami de Clara(02.08.2010) si Thomas(21.02.2008)
http://community.webshots.com/album/580723497quDkey
michelle1981 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rodyka LA MULTI ANI EVA, MARA, MEDEEA, MIRUNA, IOANA, DIMITRIE ![]() am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |

La multi ani fericiti si impliniti si de la noi!!!

Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Miha, cum de te-ai trezit la ora 5?
Multumim pt cafea, am savurat si eu una acum cu voi
Fetele care merg la MI - eu inca mai speram sa ajungem in zona Brasov si sa tragem o fuga dar nu cred ca se poate :( Atat de rau imi pare.
Relatia cu sotul - hmm.. asa e, timpul alocat lui a scazut simtitor, dar acum petrecem mai mult timp impreuna in 3
Inainte nu ne plimbam atata. Acum lasam totul balta si iesim la plimbare si la joaca toti 3. Si cand ne intoarcem la fel, pana o culcam stam impreuna, ne jucam, e mult mai frumos.
Mie mi se pare tare frumoasa viata in 3, si abia astept sa o incep pe cea in 4 :)))
Adriana - felicitari pt fetita. Eu asa imi doresc in adancul sufletului, 2 fetite.
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crispro spune:
Neata!
Vai, Ilinca, ce povestesti tu acolo!!! ce mama nebuna!
inainte de a fi mama, nici nu bagam in seama/nu ma interesa daca sunt trasi copiii de urechi, de par, smuciti, etc. Acum mor sa vad asa ceva!!! Mi se face rau!!!
Noi tot cu somn impartit. Ieri dormit doar juma de ora, toata ziua. Seara la 9 a adormit, s-a mai trezit la 12 pt suzi, si la 4 juma, cand i-am facut Lp, dar a baut putin. Si a stat treaz pana la 6 si ceva (aproape 2 ore). Deja e regula, in fiecare noapte la 5 aprox se trezeste si minim o ora sta treaz. Chiar nu pricep de ce. Si asta indiferent ca doarme o juma de ora peste zi, sau 3 ore. Apoi cand ii aud pe ai vostri neintorsi 10 ore, ma duc in lume. Iar Isa cu un somn pe zi de 3 ore, boierie!!!
Astept si eu MI, sa ne cunoastem. Mi-ar fi placut sa fim mai multe. Poate altadata (sau poate ne cunoastem pe rand). Mai dupa masa/seara vreau sa ii las soacrei copilul sa ma vopsesc pe par. Ma fac si eu frumoasa.![]()
Ieri a fost a doua zi consecutiva in care sotul la 6 dupa masa a incheiat munca!!! Nu mi-a venit sa cred! A zis ca vine cu noi in oras. Ce mi-a placut, ne-am plimbat, am mancat praji. Parca e mai roza situatia asa. Aseara ne-am uitat la un film impreuna, am baut bere, am povestit. Si la 12 ne-am pus in pat. Nu am apucat sa facem nimic, ca in 2 min eu am adormit.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rodyka LA MULTI ANI EVA, MARA, MEDEEA, MIRUNA, IOANA, DIMITRIE ![]() am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |

La multi ani, cu sanatate, cu implinir si de la noi!!

Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010La mare, la soare!
bamboletta spune:
Am plecat suntem pe drum...va salutam de la Focsani
...am facut o oprire sa luam micul dejun...copii inca sunt cuminti
ei in spate eu in fata sa vedem cat tine....acus trebuie sa stau intre ei...
btz_ovi spune:
Neatza.
BAMBO drum bun si fara incidente rutiere va doresc.Pupici multi si vacanta placuta.
ILINCA Doamne ce zici tu de mama aia.Si nu a fost nimeni sa-i dea una in gura?Bai eu asa detesc femeile astea care isi bat copiii ca si cum ar fi proprietatea lor.V-am zis de patania mea din Kauffland nu???
Si acum urarile de rigoare

LA MULTI ANI MEDEEA cea nastrusnica!!!!
LA MULTI ANI MARA OCHI ALBASTRI.Acusi iti vei cunoaste fratiorul!!!
LA MULTI ANI ANA-MARIA.Inca o minune a FIV-ului implineste primul anisor!!