LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 16
ilinca79 spune:
Rodi
sa treaca lovitura. Am patit-o si eu cu coltul de la fereastra deschisa, stiu ca doare rau de tot. Ma bucur ca Isa e mai bine, si-a revenit cu papa si ca intalnirea cu seful a fost promitatoare. Pana la urma se aranjeaza toate.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
hai ma crissy,lasa fata..auzi, ca nu i-a adus animalutul care trebuie.
apoi io ce sa zic de mitzu meu.. ca de auzit sigur aude..are desenat pe covor diverse,printre care si un cal,pe care mi-l tot arata..si ii zic calu,mami,calu..si el cih,cih...apoi are o remorca cu diverse animale si iar le luam in ordine..calu,vaca, oaia, porcu...si cand ii zic hai mami sa punem calu..el pune porcu..
cateii pe strada ii recunoaste si le zice tot un cih..dar mai altfel ;)..dar cd il pun sa recunoasca pe carte..imi arata calu..DECI...![]()
aseara a fost tare de tot..eu:mami,unde e nasucul tau? si el stiind ca tre sa imi arate ceva,duce mana la scutecel..:):)
da tot e dulce, puiu meu blegut :):)
de sfaturi cu sotii,nu ma bag ca ma auziti peste 2 zile ca sunt cu nervii la maxim..nu-s exemplu bun.nici nu ma stiu controla,nici gestiona certurile,nici diplomata..la nervi, sunt varza.
ce sa mai zic, ca uneori ma mai gandesc si la bb 3(is nebuna, stiu,da cred ca asa te destresezi de tot,ca nu mananca ala sau ca tipa alalalt sau ca nu e ordine :):)..desi i-am zis sotului ca avand in vedere ca nu ma ajuta cat as vrea,nu sepoate.
da mai am vreo juma de an de gandire asa..
fetele cu homeopatele, da ceva bobite pt disconfort menstrual nu stiti? adica nu dureri crunte, asa,moderate.
ma bag la un chec cu afine, ca am citit destul pe ziua de azi. surpriza pt baietii mei.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
aa..eu am si un mare atu..sotu e mare mancacios. deci io de fac vreo belea(da nu fac) sau vreau ceva..pai e simplu frate..fac ceva bun de papa,o prajitura si m-am scos!
Alice_Elena spune:
Eu m-am intalnit cu laura si stefi in parc
n-am apuca sa stam prea mult la barfa ca ne duceau fetele unde vroiau ele.
Acum culc cppilul si scriu de pe tel cred ca am o mie de greseli. Si mi-e si foame
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
ilinca79 spune:
Mai fetelor eu asa-s de trista ca am vazut in parc o mama ce-si batea rau fetita de vreo 4 ani (Victo, e Alexandra, cea cu incidentul cu Stefan)
Dar o batea rau, o tragea de par, o injura, o ameninta cu moartea
Eu efectiv m-am blocat, n-am zis nimic ca nu stiam cum sa reactionez, mai ales ca mama pare o mahalagioaica si cine stie ce scandal ar fi iesit. Apoi a si sunat pe cineva (sotul cred) sa-i povesteasca cum a batut-o pe "proasta" Oare cum se poate interveni in cazuri din-astea? Protectia copilului are vreun mod de a interveni? Se poate face ceva? Si mai avea si un bebelus in carucior, mi-e mila deja de soarta lui 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Mamici dragi, maine sarbatorim 3 fete tare scumpe, asa ca va las din timp subiectele dedicate sa le puteti scrie doua randuri, sa le urati
"La multi ani!"
:
20 august - LMA Eva, delfinasa de Diana_Eva
20 august - LMA Mara Nicolle, delfinasa de Alice_Elena
20 august - LMA Medeea, delfinasa de saddie
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
offf..ilinca, da ea e. o data nu am auzit-o vorbind frumos fetii aleia. si sa mor eu de imi dau seama de ce o bate..ca nu e ca un catel dresat ca daca ii zice ea hai incoace, acum..si fata nu vine..a incurcat-o..daaa..are un limbaj..din tampita dracului n-o mai scoate. biata copila.nu stiu zau cum e mai bine de facut in astfel de situatii.
ma mir ca a scapat Stefan al meu atunci.
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Hello! Intru pe fuga, sa va pup si sa va dau de beut Nu cred ca facem absolut nimic, ca timp efectiv nu avem.. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010La mare, la soare! |
la multi ani frumosi impreuna, plini de dragoste si intelegere!

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
racusor2010 spune:
Ochidut punem de o mica intalnire la Sighisoara de Craciun? ![]()
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Nu cred ca facem absolut nimic, ca timp efectiv nu avem..
si
Victor Andrei - 23.07.2010