Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
Lore, nu cumva este amestecat cu glera? Eu am o zi 2 inainte zici ca e de ov. si apoi este ceea ce descrii tu. AM intrebat la dr zi a zis ca se elimina din endometru, ca asa se intampla cand este mai grosut, dar e perfect normal.
lorena_86 spune:
gaby, da cam asa ceva
ca un fel de glera foarte abundenta dar la mine apare in momentul in care cm-ul e foarte abundent ci nu inainte de spoting
eu spotingul l-am avut 4-5 zile ....foarte mult ca si timp si foarte putin, doar pete uneori aproape nedetectabile si apoi 3 zile de flux abundent cum am explicat mai devreme cu mult mucus, se vede tamponul foarte stralucitor
si apoi dupa zilele astea mia am 3-4 de spoting usor
e ciudata menstra mea

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Draga Monique, eu am repetat din 6 in 6 saptamani de vreo 4 ori si imi ies analizele la fel de prost. Mi-au iesit prost lupus anticoagulant si Proc. Global. Apoi,a 4-a oara lupusul a fost OK (primele dati aveam infectii/inflamatii din cauze dentare si urinare) si am ramas cu Proc. Global care a fost de fiecare data 0.4 pentru minim 0.8...La fel, in acest timp am luat tot ce scrie la semnatura mea si nimic...asa ca, voi vedea ce se intampla cand raman. Cred ca aspenterul imi ofera o protectie suficienta pana aflu ca sunt gravida. Iarta-ma ca nu mai tin minte din discutii: ai pierdut o sarcina? la cate saptamani? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
mai sincera sa fiu...habar n-am daca am pierdut sa nu
prefer sa nu stiu si nici n-o sa stiu
insa e posibil, pentru ca abia acum 2 luni m-am dus sa-mi fac analizele la dr uscatescu si am aflat ca am problema asta....
o sa imi trec si eu in semnatura tratamentul maine dimi'
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
sindrom antifosfolipidic
gabyv spune:
eu nu am spoting decat o zi, dar cu 2 zile inainte am glera si se mentine pana la cm cand la fel e rosu, sticlos si se intinde putin, pana in a 3 zi de cm.Apoi nimic ...
oricum ciudat, iar cand intrebi la dr se uita la tine..;
alina_loca spune:
Buna.
Mai fetelor,in special Lorena, ajuta-ma si pe mine cu un raspuns...ce analize crezi ca ar trebui sa-mi fac in afara de cele gratuite?
Aici ma refer la Torch, Mycoplasma, trombofilie, etc, sa aflu daca e ceva ce mi-ar pute pune sarcina in pericol..?
Momentam pana la 6 sapt si ceva medicul nu mi-a recomandat nimik decat utrogestan si duphaston preventiv.
E bine daca stau pana atunci sa le fac? plus cat o sa dureze pana vine rezultatul?
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 alex, moni nu a pierdut nimic nu a ramas pana acum fetelor ma ajutati intr-o problema mai delicata si mai ....indecenta puteti sa-mi explicati cum e menstra voastra? eu pana la chiuretaj aveam efectiv sange normal, lichid dupa am avut numai sange lucios, adica amestecat cu o mazga, un mucus incolor si lucios oare asta sa fie un semn offf parca nu mai am rabdare pana maine ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
fiecare menstruatie la mine e cu multe cheaguri
ceea ce am inteles ca nu e bine....
sindrom antifosfolipidic
MeAlex spune:
Lorena, si la mine e lipicios, sticlos, gros atunci cand vine normal. Am 3-4 zile spotting si 2-3 zile flux normal.
Moni, eu credeam ca e normal sa fie si cheaguri, stiam ca ar fi bucati de membrana uterina.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Lorena, si la mine e lipicios, sticlos, gros atunci cand vine normal. Am 3-4 zile spotting si 2-3 zile flux normal. Eu credeam ca e normal sa fie si cheaguri, stiam ca ar fi bucati de membrana uterina. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
asa stiam si eu insa dr. diana cocei mi-a zis ca nu e tocmai ok
sindrom antifosfolipidic
lorena_86 spune:
alina, sincer TORC-ul se face inainte de sarcina
acum Doamne fereste sa fie ceva in neregula
asta acum il faci doar asa ca sa stii ca daca e ceva pozitiv in special toxo sau cmv astea dau avorturi spontane sau malformatii grave, deci nu mai poti trata
dar stai linistita ca sunt foarte rare si sunt doar statistici
am cunoscut o persoana cu cmv pozitiv si aviditate mare iar la amniocenteza a fost totul ok
ce iti pot recomanda sa-ti daci alea obligatorii gratuite gen hemograma, ca, mg, fier, ex urina etc
eu una nu cred ca e nevoie si de hepatite, hiv, sifilis....astea sunt aberatii
poti lua si elevit sau femibion ca sunt vitamine prenatale si fac bine oricui mai ales ca in perioada asta ai mare nevoie de vitamine si energie ca bebe sa aiba de unde lua
daca e carenta e nasol, poate iesi subnutrit sau alte minunatii, daca e surplus de vitamine si nutrienti in general e mai bine ca se elimina surplusul
acum ce pot sa-ti zic....ai mai mare grija de tine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
alina_loca spune:
Merci mult Torch-ul l-am facut in martie si era ok.
Ma tem de ce vb voi trombofilie si genele acelea....
La trombofilie mi-as face ceva analize dar nu am bani sa fac tot pachetul...cam care din ele ar fi mai relevante?
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+