Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 8
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 moni sunt ok ti-am mai zis ca trebuie sa ai minim 3 dozari consecutive pozitive sa pui un diagnostic plus alte investigatii ce mi se pare mai aiurea este proteina s e prea scazuta si daca e asa inafara sarcinii dar cand vei fi insarcinata ea va scadea si mai mult si astfel sangele tau se ingroase si mai mult si atunci exista riscuri mari de incetare in evolutie acum ca la carte ar trebui sa faci mutatiile ca sa fii linistita exista un profil la synevo dar care costa vreo 7 mil si iti spune tot dar nu e obligatoriu tu faci cum vrei si eventual cum zice medicul ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore dar daca iau aceste vitamine si imediat ce sesizez sdarcina ma duc la doctorita din nou si fac injectiile in burta...mai e cazul sa fac analizele de trombofilie? costa enorm de mult.....
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
sindrom antifosfolipidic
MeAlex spune:
Lorena, la dr. Rotaru sunt eu acum, dar prima data mi-a facut chiuretajul dr. Ion de la Giulesti (in saptamana 11, se oprise in saptamana 7) dupa ce am asteptat o saptamana. A 2-a oara, mi-a facut chiuretajul dr. Pechi de la Polizu la 11 saptamani (se oprise la 9 saptamani). Prima oara a fost groaznic, am simtit tot si am sangerat 3 saptamani, o dadusem in hemoragie, apoi s-a oprit exact cand vroia sa ma chiureteze iar. A 2-a oara a fost OK, anestezie generala, eram amortita dar nu dormeam, iar sangerarea a durat o saptamana. Mi s-a parut mult mai OK al 2-lea chiuretaj, dar cine stie cat de dur a fost el...Mi-e frica nu doar ca a afectat uterul ci si trompele. Eu credeam ca daca nu am infectii, nu se pot infunda trompele, dar cica se poate tot din cauza chiuretajului...Mi se pare crunt sa fie asa cand sunt atatea femei care folosesc chiuretajul ca mijloc de contraceptie...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
alex ai mare dreptate
chiuretajul infunda trompele
eu nu am avut decat candida o singura data, ailte lighioane nu am avut, niciodata nu mi-a iesit altceva
si mi-a zis clar dr ca pot ramane cicatrici in uter si apoi nu mai ramai deloc gravida
cred ca un alt chiuretaj facut bine ar rezolva problema cu cicatricile....acum vb din necunostinta de cauza, chiar nu stiu cum se pot rezolva dar stiu ca pot aparea
eu am ramas cu o parere buna despre dr rotaru doar ca mie nu mi-a zis nimic de trombofilie
eu l-am intrebat ce analize sa fac dupa pierderea sarcinii si dansul a zis ca sunt tanara si ca nu am nimic si dupa urmatorul ciclu sa raman din nou
asa am si facut ca el si am pierdut-o si pe a doua
dar e bun dr
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
eu sunt tare amarata......
sindrom antifosfolipidic
MeAlex spune:
De ce Monique? Mergi inainte cu tratamentul de la Fundeni si le repeti dupa ce ramai. Capul sus!
Lorena, intre timp cred ca a avut mai multe paciente cu trombofilie. Chiar eu am ajuns la el dupa ce am vorbit cu o prietena care a nascut in ianuarie 2010 cu el (pierduse a 2-a sarcina cu el). Sunt extrem de putini medici care recomanda la prima sarcina pierduta analize de trombofilie, am cunoscut unul de la CMU care mi-a recomandat, dar eu am crezut mai mult in dr. Ion care a zis si dupa ce am pierdut a 2-a sarcina ca nu crede ca am pierdut din cauza trombofiliei si ca nu se stie sigur ca determina pierderi recurente de sarcina...Oricum analizele de trombofilie date de ginecologul de la CMU au fost OK, doar mutatiile au iesit prost. Aaa, si dr. Rotaru a zis ca diagnosticul de boala abortiva se pune dupa 3 sarcini pierdute si atunci se fac analize, dar eu venisem la el cu analize facute la Fundeni si la Synevo, asa ca mi-a zis ca ma asteapta gravida, ca nu imi da un termen maxim si ca vom merge pe tratamentul dr. Uscatescu, adica cel mai probabil Clexane de la confirmarea ecografica a sarcinii in uter.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
lorena_86 spune:
moni, e bine cum zici
daca faci injectabil e ok dar numai sa faci ca altfel o pierzi sigur
cum ai testul pozitiv confirmat de o beta fuga la fundeni
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 moni, e bine cum zici daca faci injectabil e ok dar numai sa faci ca altfel o pierzi sigur cum ai testul pozitiv confirmat de o beta fuga la fundeni ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
doar ca mi-e frica ca...pana aflu eu ca e sarcina fac avort menstrual.....
oricum luna asta mi s-a parut suspecta....
n-am avut deloc nervi ante-menstra ci a doua zi
nu m-a durut nimic ante-mestra ci a doua zi
am avut spotting o zi intreaga cand la mine spottingul dureaza in jur de 3 ore....
deci...sa nu fi fost sarcina...
ca nu apuc sa o depistez cu test....ca am faza luteaza prea scurta....
sindrom antifosfolipidic
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui MeAlex De ce Monique? Mergi inainte cu tratamentul de la Fundeni si le repeti dupa ce ramai. Capul sus! Lorena, intre timp cred ca a avut mai multe paciente cu trombofilie. Chiar eu am ajuns la el dupa ce am vorbit cu o prietena care a nascut in ianuarie 2010 cu el (pierduse a 2-a sarcina cu el). Sunt extrem de putini medici care recomanda la prima sarcina pierduta analize de trombofilie, am cunoscut unul de la CMU care mi-a recomandat, dar eu am crezut mai mult in dr. Ion care a zis si dupa ce am pierdut a 2-a sarcina ca nu crede ca am pierdut din cauza trombofiliei si ca nu se stie sigur ca determina pierderi recurente de sarcina...Oricum analizele de trombofilie date de ginecologul de la CMU au fost OK, doar mutatiile au iesit prost. Aaa, si dr. Rotaru a zis ca diagnosticul de boala abortiva se pune dupa 3 sarcini pierdute si atunci se fac analize, dar eu venisem la el cu analize facute la Fundeni si la Synevo, asa ca mi-a zis ca ma asteapta gravida, ca nu imi da un termen maxim si ca vom merge pe tratamentul dr. Uscatescu, adica cel mai probabil Clexane de la confirmarea ecografica a sarcinii in uter. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
mi-a zis sa le repet in 6-8 saptamani..... (cu speranta ca intre timp raman insarcinata....)
desi sunt atat de deziluzionata acum...
analizele astea erau bune acum 2 luni....nush' ce s-a intamplat sau de ce s-au dus asa in cap....
nu inteleg
mai ales ca am luat si aspenter si acid folic in fiecare zi fara exceptie.....
ma indepartez din ce in ce mai mult de ideea de a fi gravida vreodata
sindrom antifosfolipidic
MeAlex spune:
Draga Monique, eu am repetat din 6 in 6 saptamani de vreo 4 ori si imi ies analizele la fel de prost. Mi-au iesit prost lupus anticoagulant si Proc. Global. Apoi,a 4-a oara lupusul a fost OK (primele dati aveam infectii/inflamatii din cauze dentare si urinare) si am ramas cu Proc. Global care a fost de fiecare data 0.4 pentru minim 0.8...La fel, in acest timp am luat tot ce scrie la semnatura mea si nimic...asa ca, voi vedea ce se intampla cand raman. Cred ca aspenterul imi ofera o protectie suficienta pana aflu ca sunt gravida.
Iarta-ma ca nu mai tin minte din discutii: ai pierdut o sarcina? la cate saptamani?
pentru
lorena_86 spune:
alex, moni nu a pierdut nimic
nu a ramas pana acum
fetelor ma ajutati intr-o problema mai delicata si mai ....indecenta![]()
puteti sa-mi explicati cum e menstra voastra?
eu pana la chiuretaj aveam efectiv sange normal, lichid
dupa am avut numai sange lucios, adica amestecat cu o mazga, un mucus incolor si lucios
oare asta sa fie un semn
offf parca nu mai am rabdare pana maine
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen