Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetele mele dragi!
pe toate sa ma ierte de absenta asta lunga.....am avut pc-ul stricat si a trebuit sa cumpar ceve piese noi, costisitoare....dar iata-ma din nou alaturi de voi

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Inca nu am inceput sa recuperez capitolele pierdute dar am vazut si m-am bucurat f tare Felicitari Alina si JD! Sa aveti sarcini usoare usoare si la termen!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am trecut sa va salut. Eu tot cu invatatul. Din sept promit sa fiu mai activa.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor . Eu cred ca v-am zis ca ambele cumnate sunt gravidute acum... Am vorbit cu ambele si nici una nu se astepta sa ramana in luna respectiva. Una dintre ele a prestat la vreo 2 zile dupa ovulatie, iar cealalta cu cateva zile bune inainte de ovulatie. Ma gandesc ca e si chestia de noroc... Iar faza cu uterul ca nu poate sustine sarcina, v-ati facut eco sa vedeti ce tip de uter aveti? De exemplu la uter retrovers se ramane mai greu gravi (si pozitia capra avantajeaza din plin sarcina). Ati vorbit cu dr obstretician despre asta? O zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

"lauricea dar tu ce schema de stimulare faci de ai atatia foliculasi? va puuup"- xdidi

Scuze, scuze, scuze, pentru asa multe zile de intarziere a raspunsului!

Ova-mit 5 zile, din ziua 3, la aprox. aceeasi ora, dimineata; Femibion 1tb/zi(continuu, de la 1 IA de pe 6 iunie), Aspenter 1 tb/zi(de la a doua IA, din 5 aug). Inseminarea am facut-o in ziua 14, iar in seara precedenta, la orele 20,00, 10000ui Pregnyl. Medicul meu este Cezara Bucur, Dacia Medical Center.
Vineri este a 15 zi de la IA, cand m-am hotarat sa fac beta.

A, inca ceva, la mine n-au fost niciodata pozitive testele de ovulatie, dupa cum am mentionat in postarile anterioare.

Acum am sunat la Sanador, iar progesteronul, recoltat in ziua 21, este 65,10. Din cate stiu eu, asta-i o valoare mare, de 1 sau 2 trim de sarcina. Poate fi influentat de 10000ui Pregnyl? Care este parerea ta/voastra?

Sa dea Dzeu sa fie bebe, eu am avut insa 88 valoarea in z21 (7dpo) si nu a fost bebe, nu vreau sa te descurajez, dar mai asteapta...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

am facut ecografii multe si uterul este ok sau cel putin asa se vede
am inteles ca la mine nu e problema de pozitia uterului ci de faptul ca se poate sa fi ramas cicatrici pe el de dupa chiuretaj lucru care nu se vede la eco ci la hsg

mi-a zis dr ca daca e cicatricial nu se poate implanta bebe
e vb de textura interna

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetele am venit de la Fundeni

rezultatele sunt urmatoarele:

APS: negativ (38")
Pc: 90% (n 70-130%)
Ps: 60% (n 60-140%)
AT III: 104% (n 80-120%)
ProC Global: 0.80 cut off= 0.8

sper ca ma inteles bine prescurtarile

ce parere aveti?
Lore, tu esti salvarea mea (doctorita Uscatescu n-a putut sa imi explice ca era in nush ce studiu si mi-a explicat o asistenta ca sunt ok si ca, daca spermograma sotului e ok sa iau niste vitamine - le scriu mai jos)

vitaminele recomandate sunt:

- femibion 1
aspenter (75 mg)
acid folic (5 mg)
mg+B6 (470 mg)
vitamina C 1 gr
vitamina E forte si Coenzima Q10 (120 m) in primele 10 zile din ciclul menstrual)

Pro C Global si Proteina S vad ca sunt la limita (astea erau bune ultima oara)
in schimb APS e ok vad acum

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

sindrom antifosfolipidic

Mergi la inceput

moni sunt ok
ti-am mai zis ca trebuie sa ai minim 3 dozari consecutive pozitive sa pui un diagnostic plus alte investigatii

ce mi se pare mai aiurea este proteina s
e prea scazuta si daca e asa inafara sarcinii dar cand vei fi insarcinata ea va scadea si mai mult si astfel sangele tau se ingroase si mai mult si atunci exista riscuri mari de incetare in evolutie

acum ca la carte ar trebui sa faci mutatiile ca sa fii linistita
exista un profil la synevo dar care costa vreo 7 mil si iti spune tot

dar nu e obligatoriu
tu faci cum vrei si eventual cum zice medicul

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Monique, si eu zic la fel ca Lorena: in sarcina vor scadea PS si Proc. Global. Si eu as face profilul trombofilie II de la Synevo, e cel de care zice si Lorena.
Lorena, si mie imi e frica de consecintele chiuretajelor, am avut doar chiuretaje dupa pierderea sarcinilor si ar fi crunt sa nu pot face copii din cauza asta...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

alex la prima sarcina am mers la dr rotaru la elias si dansul mi-a zis clar ca se elimina singura ca asa e mai bine si sarcina era de 8 sapt
am si vazut saculetul.....

la a doua sarcina m-am dus la alt medic si ala a zis ca trebuie neaparat sa ma chiureteze ca sangeram abundent si ca pot face septicemie
chiuretajul mi la facut la vreo 3-4 zile de hemoragie si a fost facut de un dr foarte batran dr florea de la caritas....am inteles ca era foarte bun in meseria lui dar si batran
cand a scos de acolo a dus la patologie si erau doar fragmente de endometru, nici urma de sarcina semn ca o eliminasem deja si chiuretajul a fost facut degeaba

de atunci nu am mai ramas deloc

nu stiu exact de ce dar am asa un sentiment ca sigur e din cauza chiuretajului

alte chiuretaje nu am mai facut
sunt impotriva chiuretajelor la cerere

orice ar fi sper sa se poata trata si sa pot fece bebelusii mult visati
eu vreau 3 sotul vrea 2
acum sa vedem

Mergi la inceput