Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Nu, nu e gluma. Cica Robitussin contine guainafenezina (or something) care ajuta la fluidizarea mucusului cervical, care mucus, la randul lui, ajuta gigeii sa strabata drumul mai usor catre ou. E recomandat NEOFICIAL celor care nu au sau au putin mucus. Eu am luat oricum, la sfatul unei cunostinte convinse ca siropul a facut minunea lor si s-a simtit efectul, in sensul ca aveam un mucus mai bogat in perioada ovulatiei si imi suflam nasul mai des

Bob plecat la 27 sapt... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Cu cate zile se ia inainte de ovulatie? Ajung 2-3?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

"lauricea dar tu ce schema de stimulare faci de ai atatia foliculasi? va puuup"- xdidi

Scuze, scuze, scuze, pentru asa multe zile de intarziere a raspunsului!

Ova-mit 5 zile, din ziua 3, la aprox. aceeasi ora, dimineata; Femibion 1tb/zi(continuu, de la 1 IA de pe 6 iunie), Aspenter 1 tb/zi(de la a doua IA, din 5 aug). Inseminarea am facut-o in ziua 14, iar in seara precedenta, la orele 20,00, 10000ui Pregnyl. Medicul meu este Cezara Bucur, Dacia Medical Center.
Vineri este a 15 zi de la IA, cand m-am hotarat sa fac beta.

A, inca ceva, la mine n-au fost niciodata pozitive testele de ovulatie, dupa cum am mentionat in postarile anterioare.

Acum am sunat la Sanador, iar progesteronul, recoltat in ziua 21, este 65,10. Din cate stiu eu, asta-i o valoare mare, de 1 sau 2 trim de sarcina. Poate fi influentat de 10000ui Pregnyl? Care este parerea ta/voastra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Cu cate zile se ia inainte de ovulatie? Ajung 2-3?

Daca intrebi de sirop, cica se ia asa: 2 lingurite de 3 ori/zi cam cu 4 zile inainte de ov. Eu luam din z9 pana in z14. Si mi-am adus aminte acum ca mai am un borcanel pe care cred ca-l iau luna asta. De stricat n-are ce sa-mi strice, oricum.

Bob plecat la 27 sapt... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu stiu daca Pregnylul influenteaza progesteronul, dar sigur influenteaza testele de sarcina pentru ca Pregnyl = HCG.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ce de informatii pe o zi
Deny, cred ca mama ta are un palat, de stai si tu si sotul tau(poate chiar si bebele lui), cumnata cu fratele tau si ai tai... Eu zic sa te muti repede de la ea si gata cu certurile si stresul tau. Sa nu crezi in blesteme, ca nici o mama care isi iubeste copilul nu i-ar dori raul, indiferent ce ar avea de reprosat. Astea sunt vorbe spuse la cearta.
Draguta te-ai intors din concediu bine ai revenit printre noi
S-ar putea sa fie adevarata faza cu Robitussin, stiti ca atunci cand faci stimulare, la fel se intampla, glera devine mult mai abundenta si mult mai apoasa.
De asta cand se face stimulare cu clomid se da aport de estrogen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am fost plecata in weekend prelungit si mi-a fost asa de rsau, luni am vomat si nici azi nu ma simt ok, ma duc la doc de fam...insa am facut teste de ovu si,n ieri era pozitiv , azi nu era si tep a scazut de lubni seara , adic de la 37,5 la 36,8 azi..si de prestat n-am avut cand ieri eram terminat , am incercat azi....dar oricum ovu e pierduta, deci am avut ovu spontana in timp ce faceam stimulare si am avut si in z5-z6...ce sa fac , nu mai iau ova-mit si nici la eco nu ma mai duc , ma duc in sept la doc a mea...si gata asta a fost la mine luna asta...sunt tare necajita...voi ati patit cele care faceti stimulare????????
va puuuup

Mergi la inceput

Xdidi, imi pare rau! Eu nu am ovulat niciodata spontan, dar dr mi-a zis ca se poate si ne-a pus sa facem o zi da o zi ba din Z5... Eu zic sa te duci la eco, sa vezi daca mai ai foliculi, poate dr o sa decida sa continue stimularea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

gabi eu fac doar un folicul...si luna trecuta am avut doza mai mare de ova-mit....deci sanse nu prea imi dau...nici nu stiu ce sa fac, voi suna la clinica...poate ma lamureste

Mergi la inceput

si eu tot un folicul fac...cred ca ar trebui sa shimbi schema, poate nu merge la tine ovamit, dr meu zice ca e cam apa de ploaie si dupa o luna a preferat sa il schimbe decat sa continue...

Mergi la inceput