Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Bob_Pixel spune:
Eu am avut luni la rand ovulatie monitorizata ecografic in z14 si Bob cica s-a lipit in z17... deci 

In concluzie : bebe vine cand are el chef, putem sa stam noi cu burta la soare si cocktailuri sub nas tot anul, cu picioarele-n sus, cu robitussin si vitamina C de 3 ori pe zi si branca ursului si ceaiuri si toata armata de 'ajutoare'...
Bob plecat la 27 sapt... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
DenyAnd spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bob_Pixel Eu am avut luni la rand ovulatie monitorizata ecografic in z14 si Bob cica s-a lipit in z17... deci ![]() ![]() ![]() In concluzie : bebe vine cand are el chef, putem sa stam noi cu burta la soare si cocktailuri sub nas tot anul, cu picioarele-n sus, cu robitussin si vitamina C de 3 ori pe zi si branca ursului si ceaiuri si toata armata de 'ajutoare'... Bob plecat la 27 sapt... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Un adevar mare ai spus Bob

Ca bebe vine cand vrea el, indiferent ce am face noi.
Mai adaug ca CEL DE SUS hotaraste cand sa ne dea si noua bebe.
Uffff si asa ma simt asa de pacatoasa ca ajung direct in iad

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand

. Si asa
si asa
! 
odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina pierduta la 4+)
MeAlex spune:
Pai, eu cred asa: Dumnezeu iti da (bebe), dar nu ti-l baga in traista
, mai trebuie sa muncesti si tu, sa faci partea ta de treaba, sa ai grija sa fii sanatoasa, sa nu iti sporesti stresul aiurea, ca exista el destul si asa...sa prestezi cand trebuie si...cam atat. Si mai e ceva: bebele poate veni pe mai multe cai, bebe poate fi si adoptat si poate Dumnezeu alege calea asta. De altfel stiu cateva persoane care au renuntat la visul de a avea un copil natural si au adoptat, imediat dupa ce au luat copilul, au ramas insarcinate (una dintre ele avea 40 de ani si nu i se mai dadea o sansa sa faca bebe).
Un doctor mi-a mai povestit de un cuplu care nu a facut bebe 8 ani si au decis ca vor face FIV...nu au mai apucat pentru ca ea a ramas insarcinata...dupa 8 ani! Eu incerc sa ma tin in frau, sa nu ma gandesc ca vreau bebe luna asta, il vreau atunci cand va fi sa apara...nu ma rog asa, la modul: daca-mi dai bebele, o sa fac nu stiu ce...ma gandesc cu drag la bebe, imi imaginez ca el ne va alege si trebuie sa facem sa ne placa
.
Deny, lasa asta cu pacatele si cu blestemele. Vezi-ti de viata ta si lasa familia sa isi vada de ale ei.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
draguta spune:
Deny pot fi multe cauze, una dintre ele e ca ovarele nu secreta suficient progesteron dupa ovulatie
eu am incercat si relaxarea, progesteron, stimulari, pauza DPO, nu a mers nimic
Bob_Pixel spune:
| citat din mesajul lui DenyAnd Mai adaug ca CEL DE SUS hotaraste cand sa ne dea si noua bebe. Uffff si asa ma simt asa de pacatoasa ca ajung direct in iad ![]() |
Uite ca aici nu suntem de acord. Nu cred in Dumnezeul care imparte copii unora, altora ii ia, altora nu da deloc. Mi se pare aberant sa stiu ca eu pot sa fac ORICE, cat timp cineva "acolo sus" n-are chef sa-mi dea mie un copil, eu ma strofoc degeaba. Si ma uit in jur si vad persoane care, conform dogmelor crestine, sunt mari pacatosi si au droaia de copii...

Bob plecat la 27 sapt... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
MeAlex spune:
Bob, aia cu robitussinul e gluma? O mai stiu pe aia cu Polidinul...ca poti ramane mai usor dupa aia...
Legat de ce ziceai...cica Dumnezeu ii incearca pe cei pe care ii iubeste si care pot duce...si altora care nu pot, le da mai usor...is not fair! Nu cred in asta...oricum, nu conteaza ce cred si ce nu, important e sa incerc, sa nu imi reprosez nimic daca nu voi reusi...momentan imi reprosez doar ca am luat anticonceptionale, desi dr mi-a prescris pt ca aveam un fibrom mare si ca ne-am apucat de proiectul bebe tarziu...ar fi trebuit sa incepem de pe vremea in care stateam cu ai mei, fara sa ne mai facem atatea probleme...din pacate ne-am gandit si la ei, ca nu e OK, la bebe, ca nu ii va fi confortabil...dar am gresit...
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
MeAlex spune:
Ne putem doza cortizolul sa vedem daca e marit...cum zicea un dr: daca suntem stresate, se secreta mult si blocheaza marginile trompei (cele care flutura) si astfel, nu mai capteaza ovulul...eu ma gandesc sa fac analiza asta.
pentru
miky82 spune:
| citat din mesajul lui Bob_Pixel Te cred ca esti ingrijorata, dar crampele pot avea o multitudine de cauze. O prietena cu PCOS ma tot trimite la doctor sa ma caut de chisturi ca i-am zis ca de 2 luni am sangerari aiurea si-mi intarzie CM mult. Deh, ea e patita. Dar tot ea umbla acum cateva luni sa se opereze si cand colo era gravida (evident ca trecuse printr-o perioada foarte stresanta, in care doctorii i-au dat sanse mici de conceptie si era daramata psihic). Si-a facut testul abia in sapt 6, pentru ca s-a crezut dereglata si acum imi ciripeste fericita ca misca bebe. ![]() Acum o saptamana eram si eu in butoi, panicata de posibilitatea unor complicatii, cand esti descurajata iti inchipui toate nenorocirile, stiu Eu astept entuziasmata vizita la doctor de luni, cand sper sa scap de piticii de pe creier Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna ! ![]() |
Tin pumnii sa vii cu vesti bune de la doctor
In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
miky82 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor am tot cautat chestiuni legate de hsg stiati ca pot fi bune trompele dar uterul sa nu poata sustina sarcina stiam si eu de astea dar nu dupa ce ai avut doua sarcini sunt sanse ca dupa acel chiuretaj sa am probleme cu uterul asa s-ar explica lunile cu intarzieri mari si cu teste foarte usor pozitive (va mai amintiti ca am avut 2 luni cu teste usor pozitive) ![]() poate a fost o implantare dar nu s-a putut mentine.....? cine stie? o sa aflu maine la 16 abia astept nici nu ma gandesc la durere, nu imi e frica deloc ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore ma bucur ca nu iti e frica, si te asteptam cu rezultate bune de la hsg.

In curand

Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

sanatos si la termen