Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor am tot cautat chestiuni legate de hsg
stiati ca pot fi bune trompele dar uterul sa nu poata sustina sarcina

stiam si eu de astea dar nu dupa ce ai avut doua sarcini

sunt sanse ca dupa acel chiuretaj sa am probleme cu uterul
asa s-ar explica lunile cu intarzieri mari si cu teste foarte usor pozitive (va mai amintiti ca am avut 2 luni cu teste usor pozitive)
poate a fost o implantare dar nu s-a putut mentine.....?
cine stie? o sa aflu maine la 16

abia astept
nici nu ma gandesc la durere, nu imi e frica deloc

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Te cred ca esti ingrijorata, dar crampele pot avea o multitudine de cauze. O prietena cu PCOS ma tot trimite la doctor sa ma caut de chisturi ca i-am zis ca de 2 luni am sangerari aiurea si-mi intarzie CM mult. Deh, ea e patita. Dar tot ea umbla acum cateva luni sa se opereze si cand colo era gravida (evident ca trecuse printr-o perioada foarte stresanta, in care doctorii i-au dat sanse mici de conceptie si era daramata psihic). Si-a facut testul abia in sapt 6, pentru ca s-a crezut dereglata si acum imi ciripeste fericita ca misca bebe.
Acum o saptamana eram si eu in butoi, panicata de posibilitatea unor complicatii, cand esti descurajata iti inchipui toate nenorocirile, stiu Eu astept entuziasmata vizita la doctor de luni, cand sper sa scap de piticii de pe creier

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele

Eu nu am nici o veste, decat ca am ceva dureri de burtica si sani mariti ca de DPO.
Azi graficul meu automat mi-a aratat cand am ovulat, desi nu stiu ce sa mai cred.
Eu stiu ca am ovulat in ziua10(dupa mucus), dar graficul in ziua 14->standartul, ce sa-i mai zic.
Si cu testele de ovulatie, nu am facut in fiecare zi, dar ultimul facut(z13) linia T era aproape-aproape ca cea de Control. Si atuncea eu m-am .
Se pare ca eu confund mucusul ala.
In ziua 12-13 si 14(dimineata doar), aveam mucusul chiar de albus de ou curat-curat. Si observ ca graficul depisteaza ovulatia doar dupa atunci cand vede cresterea brusca a TB.
Dar eu stiam ca cea ma joasa TB din toate TB monitorizate-atunci e ovulatia.
Daca e sa pun toate cap la cap la mine (mucusul+teste de ovulatie+graficul) se pare ca am ovulat in ziua 14.
Pt mine e o noua descoperire gen ""-din cauza ca am bagat si teste de ovulatie pe langa celelalte.
Asa ca eu ca sa prind bebe, trebuie sa prestez pana ziua 13.
Azi ma simt cam

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina pierduta la 4+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, pana la urma semnele ovulatiei sunt importante pentru noi ca sa stim in mare cand a fost ziua aproximativ (ca sa calculam dupa aia DPO ). Dar oricum, doar ecografia garanteaza ca am ovulat. La fel, nu trebuie sa astepti semnele de ovulatie ca sa prestezi pentru ca ratezi ocazii, semnele aparand tarziu.
Cand am ramas a 2-a oara am prestat cu 6 zile inainte de ovulatie pana la o zi dupa ovulatie (am ramas dupa 3 luni de incercari).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86
fetelor am tot cautat chestiuni legate de hsg
stiati ca pot fi bune trompele dar uterul sa nu poata sustina sarcina

stiam si eu de astea dar nu dupa ce ai avut doua sarcini

sunt sanse ca dupa acel chiuretaj sa am probleme cu uterul
asa s-ar explica lunile cu intarzieri mari si cu teste foarte usor pozitive (va mai amintiti ca am avut 2 luni cu teste usor pozitive)
poate a fost o implantare dar nu s-a putut mentine.....?
cine stie? o sa aflu maine la 16

abia astept
nici nu ma gandesc la durere, nu imi e frica deloc

Exact asa ganduri ma chinuie si pe mine, am ovare ok, ovulatie, dar de ce nu se tine sarcine? Si la mine e problema cu uterul, probabil. peretele uterului.
Cateva luni in urma am dat si un examen citologic- rezultate bune.
Am facute N ecografii ca sa vad daca endometrul e bun-- rezultate bune.
Unde-i buba?

Legat cu stresul-- la mine, ca si la J.D. influenteaza mult!
Eu cand am ramas gravida, eram departe de stres, eram si la strand(in viata mea rar vizitez apa-marea, strand, plaja, bronzul etc -straniu, stiu fetelor, dar asta e realitatea la mine). Faza cu strandul-era pt mine ca ceva nou, si starea de extra bine care o aveam atunci, relaxata, happy, ma bucuram de viata. Asa cum toti suntem diferiti si reactionam diferit chiar si la acelasi medicament, tot asa cu stresul.
In cazul meu-stresul FOARTE MULT influenteaza sarcina.
Aaaaa, cand am muncit acele 2 saptamani DPO (inainte de confirmare a sarcinii) tot eram in stres, enervata, agitata. Mai ceva ca acuma cand stau acasa si tot ma stresez din cauza parintilor mei.
Eu ca sa pot prinde gravida, si duce sarcina la termen, macar primele 4 luni--trebuie sa stau in concediu, la mare, la strand, etc, undeva unde sa fiu departe de stres- pt mine el e chiar dusmanul organismului meu, sanatatii mele.
Suntem diferite.

edit: am corectat greseala de mai sus. sorry

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Deny, pana la urma semnele ovulatiei sunt importante pentru noi ca sa stim in mare cand a fost ziua aproximativ (ca sa calculam dupa aia DPO ). Dar oricum, doar ecografia garanteaza ca am ovulat. La fel, nu trebuie sa astepti semnele de ovulatie ca sa prestezi pentru ca ratezi ocazii, semnele aparand tarziu.
Cand am ramas a 2-a oara am prestat cu 6 zile inainte de ovulatie pana la o zi dupa ovulatie (am ramas dupa 3 luni de incercari).

Da, e corect ce spui.
Asa si ma gandesc deacum sa fac.
Ma gandeam ca in luna cand am ramas, oare ce a fost diferit decat celelalte dati? In primul rand relaxarea maxima(am povestit mai sus) plus ca am prestat inainte de ovulatie, (el ma intreba"esti la ovulatie?" eu am raspuns cu parere de rau "nustiu" dar stiam ca sigur nu a trecut ovulatia, eram abia in Z9-10), plus ca actul a fost ceva mai linistit decat datile trecute(scuzati de detalii, dar poaet va fi de folos si voua). Am facut pauza dupa aia. Adica am prestat doar 2 zile inainte de ovulatie si gata.
Celelalte dati, invers, prestam poate chiar in ziua ovulatiei, sau inainte ei(atunci eu habar nu stiam cand e ovulatie, nici dupa mucus, nici dupa TB, nici dupa simptome, doar o ghiceam dupa metoda calendarului ca e in ziua 9 sau 14 si dadeam gres mereu) dupa ovulatie prestam la activ chiar si de cateva ori pe zi(ca nebunii de ), si eu dadeam totul afara(prin orgasm).
Dar eu stiu ca daca vrei sa prinzi bebe, dupa ovulatie trebuie sa stai linistit o vreme(cu prestatul) ca sa-i dai voie la concepere si la implantare.
Nu neaparat sa stai departe de DPO, dar macar sa fie ceva mai usor, dar la mine datile trecute...eram invers. pe cand in luna cand am ramas, actul a fost ceva mai linistit decat datile trecute
Hai ca m-am cam intins cu vorba si am zis prea multe ce nu trebuie poate.

edit: nu stiu daca va va ajuta pe voi relatarile mele, dar in cazul meu am inteles unde e "buba", si pe viitor stiu ce am de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mie mi s-a zis ca poti face si la o zi dupa ovulatie. Oricum chiar daca fertilizarea a avut loc, mai dureaza pana coboara pe trompa si se implanteaza in uter. In plus, sansele ca o femeie perfect sanatoasa sa ramana gravida intr-o luna sunt de 20%. Asa ca nu ai de ce sa te intrebi de ce nu ramai cand de fapt ai ramas si ori a fost o problema genetica (care se intampla f des si mai ales la prima sarcina), ori e de la trombofilie, ori de la altceva. Oricum, e devreme. Nu cred ca actul trebuie sa fie linistit, e...cum e...acum nu ne mai stresam si cu asta...important e prestatul inainte de ovulatie si la ovulatie. Statul cu picioarele in sus e vrajeala, pentru ca oricum spermatozoizii au fost expulzati cu viteza si au intrat deja pe col. Orgasmul ajuta prin faptul ca aspira mai bine sperma catre uter.
Tu ziceai ca ai facut analize de trombofilie parca?

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

lore sunt de acord cu tine,la multe dintre noi intarzierea sarcinii e datorita uterului care nu primeste sarcina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Mie mi s-a zis ca poti face si la o zi dupa ovulatie. Oricum chiar daca fertilizarea a avut loc, mai dureaza pana coboara pe trompa si se implanteaza in uter. In plus, sansele ca o femeie perfect sanatoasa sa ramana gravida intr-o luna sunt de 20%. Asa ca nu ai de ce sa te intrebi de ce nu ramai cand de fapt ai ramas si ori a fost o problema genetica (care se intampla f des si mai ales la prima sarcina), ori e de la trombofilie, ori de la altceva. Oricum, e devreme. Nu cred ca actul trebuie sa fie linistit, e...cum e...acum nu ne mai stresam si cu asta...important e prestatul inainte de ovulatie si la ovulatie. Statul cu picioarele in sus e vrajeala, pentru ca oricum spermatozoizii au fost expulzati cu viteza si au intrat deja pe col. Orgasmul ajuta prin faptul ca aspira mai bine sperma catre uter.
Tu ziceai ca ai facut analize de trombofilie parca?

MeALex, ziceam ca vreau sa fac si analize de trombofilie, dar nu mai apuc sa fac curand. Cred ca renunt definitiv si la proiectul bebe
Adeneaori asa de rau m-am certat cu mama, ca s-a sfarsit cu cutite taioase aruncate reciproc, in inima, si lacrimi-la amandoua. Lacrimile ei au si cazut ca blestem peste mine si nici in veci nu voi avea si eu al meu copil! Si daca il voi avea totusi, voi suferi la fel de mult poate chiar dublu la cat sufera mama(asa mereu imi zice "lasa ca o sa ai si tu copil tau si o sa vezi tu"... desi nu vrea sa recunoasca deloc, are si ea parte de vina in conflictul asta, nu ma iarta pt un lucru facut 7 ani in urma si la fiecare cearta imi scoate ochii de ceea ce am facut atunci. plus si altele).
In orice caz, ma simt blestemata de propria-mi mama
Si de acuma mii frica sa mai fac si bebe, ca blestemul ei sa nu cada si pe el, ca e nevinovat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna fetele

lore sunt de acord cu tine,la multe dintre noi intarzierea sarcinii e datorita uterului care nu primeste sarcina

si din ce cauza nu primeste sarcina?
Care sunt cauzele?
Acele care le-a si enumerat MeAlex?

Mergi la inceput