Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 10
lorena_86 spune:
alina pai nu e nevoie de cine stie ce
doar sa mergi in bucuresti la dr uscatescu si nu platesti nimic
tu parca stai in targoviste daca nu gresesc, deci aproape
mergi cu trimitere si iti face ea cam tot ce e nevoie si daca trebuie sa-ti dea ceva tratament
nu are rost sa te arunci tu asa la analize ca iti face ea
daca torc-ul era ok e super nu mai trebuie repetat
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
Lore maine la ora 16:00 ai HSG?
sa ne tii la curent
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic
Proteina S la limita inferioara
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi si Vitamina E forte - primele 10 zile din CM, Aspenter 1/zi, Vitamina C 1/zi, Acid folic - 1/zi
draguta spune:
app. de CM, mie imi vine direct , fara spotting, fara cheaguri ,a doua zi e sticlos cum zice si lorena
alina_loca stai linistita, nu te gandi la ce e mai rau, tu nu ai avut alte pb. in a obtine sarcina decat ovare micropolichiste nu? asa ca nu-ti face probleme
aaa.. cum ai luat tu branca si napraznic si cat timp, mai mult de-o luna?

lorena_86 spune:
da moni, am asa emotii
nu neaparat pt durere cat pt ce-mi va spune
am sunat azi si am vb cu o asistenta de la ginecologie si mi-a zis ca nu e nevoie de secretie daca eu nu am scurgeri mirositoare, urate, mancarimi....si nu am nimic anormal
deci la 4
apoi cred ca o sa ma tina putin
voi care ati facut cum a fost?
ati si plecat acasa
ce ati luat cu voi
ca eu fac la particular trebuie sa-mi iau ceva halat?
moni, te sun sa tii tu la curent fetele
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 da moni, am asa emotii nu neaparat pt durere cat pt ce-mi va spune am sunat azi si am vb cu o asistenta de la ginecologie si mi-a zis ca nu e nevoie de secretie daca eu nu am scurgeri mirositoare, urate, mancarimi....si nu am nimic anormal deci la 4 apoi cred ca o sa ma tina putin voi care ati facut cum a fost? ati si plecat acasa ce ati luat cu voi ca eu fac la particular trebuie sa-mi iau ceva halat? moni, te sun sa tii tu la curent fetele ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore eu am facut la stat dar trebuia sa am halat, papuci
n-am avut
nu mi-a dat prin cap
la privat cred ca -i la fel
si mai bine ti le iei de acasa si nu faci ca mine...sa umbli cu halatu' anii'77 rupt prin spital
sa ma suni da sa le tin la curent pe fete
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic
Proteina S la limita inferioara
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi si Vitamina E forte - primele 10 zile din CM, Aspenter 1/zi, Vitamina C 1/zi, Acid folic - 1/zi
draguta spune:
MeAlex o infectie la o masea inteleg ca mareste riscul de tromboza???
Doamne cate probleme....
lorena_86 spune:
fetelor va las acum ca a venit sotul
mergem sa papam
vorbim mai tarziu
pup

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Lorena, tinem pumnii! Nu-ti fie frica, nu ai ce sa afli asa rau, decat ceva ce se poate repara oricum! Ia-ti de toate cu tine ca sa fii linistita ca le ai la tine si esti pregatita.
Draguta, infectia nu da trombofilie, doar creste valoarea lupusului anticoagulant. De fapt eu facusem analiza dupa extractie dentara si apoi, dupa infectie urinara. Din cate am inteles eu, lupus anticoagulant nu se baga in seama, ci se repeta de 3-4 ori (a 4-a oara a fost OK la mine).
Alina, as mai adauga si grupa de sange si Rh-ului pentru mama si tata si varicela (inteleg ca e sezon printre copii acum). Eu as face analizele acum, asa am facut in sarcina, dupa ce am aflat.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
alina_loca spune:
Merci Lorena.
Bafta maine.
Draguta Branca Ursului o mai luasem o perioada din decembrie pana in martie, apoi am intrerupt si luna trecuta am luat-o iar + napraznic + vitamina E.
Merci Mealex, o sa le fac cat mai curand asta cu grupa si rh-ul.
Doamne iti multumesc din suflet ca mi-ai daruit un
, nu vreau decat ca el sa fie sanatos si noi la fel sa-l putem creste in tihna...
5+
MeAlex spune:
Alina
!
Aaaa, am uitat sa va spun, am inceput sa iau de azi Branca Ursului (4 linguri pe zi) si Napraznic (6 comprimate pe zi)...merg pe doza maxima la ambele si ma opresc la ovulatie. Ce pot lua dupa ovulatie?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060