Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetele, va multumesc mult pt sustinere

azi noapte am dormit dusa, am adormit la calc
eram drogata de la anestezie care din cate am vazut eu si-a facut fectul mai mare dupa hsg
a inceput sa ma doara ai noapte pe la 1-2 dar de somn ce imi era am adormit la loc

acum simt doar o presiune mare iar sangerarile aproape au incetat

mai am multe grera cu un firisor de sange
imi e grica sa nu fie endomtrul, dar nu are cum, nu?
am simtit durere mare cand m-a dilatat, cred ca de la col sangerez asa

oricum sper ca de maine sa pot presta ca ma gandesc ca glera e din cauza ca ma apropii de ovulatie iar firisoarele sunt tot de la rana cine mai stie

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Ylari, e posibil ca si mintea noastra ca creeze scenarii. Duminica si luni am fost plecata la mare ( iar ) si nu am avut nici o greata, ameteala sau lipsa poftei de mancare. Din contra, am fost clovnul grupului . De miercuri, ajunsi acasa iar am inceput sa simt greata, moleseala si o durere suspecta de ovare (si din cand in cand si niste intepaturi). Acum astept ziua de 24-25 sa vedem daca mai vine CM. Stie cineva de ce se fac analizele Estradiol, Prolactina, LH? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

v-am spus singura solutie este divortul! macar daca el ar fi venit la mine sa isi ceara iertare, sa moara pe la usa ca sa-l iert...dar nu...a plecat ca un las, nu s-a gandit la mine! eu il iubesc in continuare si probabil ca in inima mea va avea un loc acolo, dar nu se mai poate....am niste stari: imi vine sa-i fac rau, sa-i fac probleme la servici, apoi imi doresc sa ma stranga in brate si sa ma sarute, apoi...nici eu nu mai stiu! e foarte greu!...imi pare rau si de el ca nu stiu daca va avea viitor cu aceasta femeie: el 30 ani, ea 40 de nai si cu o fata de 12 ani...sper sa fie fericit, dar in acelasi timp vreau sa sufere si el cum am suferit si eu si sufar....

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

Whaaat????? Pe bune, lui ii pasa de tine ca dupa ce ai pierdut o sarcina - copilashul vostru, ti-a dat bomba atomica???????? Ii pasa ca ti-a dat sperante in concediu si apoi a fugit, cu masina voastra si cu nr nou de telefon? Sa isi traiasca viata, roaga-te sa-i fie bine, linisteste-te si totul se va aranja si ptr tine.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

elenush, esti o fiinta foarte iubitoare si iertatoare si te admir dar prin ceea ce faci iti faci rau tie, nu lui

stiu ca pare greu, chiar imposibil la prima vedere, dar nu e chiar asa

gandeste-te ca daca persoana cu care ti-ai intemeiat o familie, persoana in care ai avut cea mai mare incredere, sufletul tau pereche a putut sa te tradeze in modula asta clar nu merita nimic, ba chiar merita sa-l uiti, sa-ti refaci viata alaturi de un om care sa te merite

viata e prea scurta ca sa o traim asa....
iti garantez ca poti iubii din nou, poate chiar mai tare decat l-ai iubit pe el, totul tine de timp si de tine
timpul chiar vindeca multe, ai sa vezi
apoi o sa regreti ca ai pierdut atata timp suferind dupa o persoana care nu merita si neacodandu-ti tie atentie mai mare

cum au zis si fetele, nici eu nu cred ca acest om mai are constiinta, ca-si va revenii vreodata, ca nu o sa te mai insele iar....NU MERITA!

daca as fi in locul tau as intenta eu divort chiar azi, l-as scoate din viata mea automat

poate o sa ti se para foarte dur ce spun si te rog sa ma ierti dar iti vreau binele, poate cand o sa citesti o sa ma urasti dar mai tarziu o sa intelegi ce ti-am zis.....daca el ti-a facut asa ceva eu zic ca nu te mai iubeste si nu te merita
cand iubesti o persoana nu o ranesti in halul asta

traieste-ti viata si uita de nemernic

(vai ce l-as juca in picioare daca l-as cunoaste)

inca o data iarta-ma ca am fost dura dar eu asa gandesc

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Buna fetelor!

Vroiam sa va intreb cum mai este cu concediul pentru mame? se mai sta 2 ani acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

fetele, va multumesc mult pt sustinere

azi noapte am dormit dusa, am adormit la calc
eram drogata de la anestezie care din cate am vazut eu si-a facut fectul mai mare dupa hsg
a inceput sa ma doara ai noapte pe la 1-2 dar de somn ce imi era am adormit la loc

acum simt doar o presiune mare iar sangerarile aproape au incetat

mai am multe grera cu un firisor de sange
imi e grica sa nu fie endomtrul, dar nu are cum, nu?
am simtit durere mare cand m-a dilatat, cred ca de la col sangerez asa

oricum sper ca de maine sa pot presta ca ma gandesc ca glera e din cauza ca ma apropii de ovulatie iar firisoarele sunt tot de la rana cine mai stie

Era normal sa dormi tun, dupa atatea emotii si dupa interventia in sine.
Suna tare bine partea cu sangerarile. Eu patam absorbantul zilnic cate putin, timp de 4 zile. Abia in z14 au incetat complet si-am prestat. Oricum, banuiesc ca mai ai cateva zile pana ovulezi, tot ce aveti de facut este sa profitati (a se citi )si apoi sa culegeti testul pozitiv

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

buna fetelor! m-am intors din concediu! A fost foarte frumos, am crezut ca eu si sotul meu ne putem regasi, chiar incepuse sa vina spre mine, sa ma pupe, imi spusese ca vrea sa fim bine, sa trecem peste acest episod urat! Odata ajunsi in tara, cum a ramas ceva timp singur, a sunat-o pe femeia aia cu 10 ani mai in varsta ce au vb ei, ce s-au gandit ca el a zis ca s-ar duce vreo 2 zile la el la tara, la soacra mea sa se linisteasca. Cumnatul meu imi spunea ca el crede ca sotul meu nu o sa aiba curaj sa ia nicio decizie si ca eu trebuie sa fiu cea care pune punct. Il sun in seara respectiva pe sotul meu care era chipurile sa se linisteasca si il intreb ce are de gand sa faca. ca eu stiu ca el a mai vb cu aia cum a ajuns in tara si ca nu mai suport aceasta situatie si sa faca ceva: ori eu, ori ea. Imi raspunde ca in ritmul asta nu mai avem nimic impreuna, ca il stresez (tot eu il stresam!!!!)si ca nu-l las sa se linisteasca. Eu zic, ok, in cazul asta o sa vb cu ai mei ca situatia asta dureaza de 2 luni si lor nu le-am spus nimic in speranta ca se va rezolva totul! vb cu ai mei, mai sa faca infarct, cu pastile, ca nimeni nu se astepta de la iubitul meu sot sa faca asa ceva si il suna tatal meu pe el sa-i spuna ca-l asteapta sa vina sa vb cu el ca intre barbati. zice ca vine A doua zi, la usa apare doar soacra, ca sotul meu nu are curaj sa dea ochii cu ai mei, ca a plecat (cu masina noastra) si si-a mai schimbat si cartela de telefon. s-a dus la femeia aia! Am fost la ea acasa, dar nu sunt in Bucuresti! Ce ma deranjeaza e ca a fugit ca un las, ca nu a avut curaj sa-mi spuna in fata si sa vb cu ai mei si ca aplecat cu amanta in cateva zile de relaj cu masina noastra in timp ce a ei era la poarta....Fetelor, va rog sa ma credeti ca daca el ar veni cu flori, lacrimi, regrete, sa ma roage sa-l iert eu l-as ierta! Inca il iubesc...poate sunt proasta, nebuna, dar asa simt, insa el nu mai vrea sa fim impreuna....nu i-am gresit cu nimic, am fost prea buna...O sa divortam, nu mai e cale de intoarcere, mai ales ca el a fugit in felul asta...o sa dau de el luni cand probail va merge la servici si trebuie sa vedem ce si cum facem: divort la notar, partaj....e si aici o alta poveste! El initial zicea ca nu are pretentia la nimic, dar eu stiu acum? avem si credite pe 25 de nai impreuna....offf....nu mai pot...nu mai rezist! Omul in care aveam cel mai mult incredere, pe care l-am iubit orebste, alaturi de care am crescut, am atatea amintiri m-a tradat! Il credeam diferit, deosebit si am trait impreuna o poveste superba de iubire...dar a aparut o panarama si el nu a avut minte si s-a dus dupa ea! Asadar, de 2 luni trec printr-o perioada groaznica, de facut copii nu poate fi vorba, sper sa vad luminita sperantei!acum ma simt ca intr-o barca fara vesta de salvare pe o mare involburata care ma duce nu stiu unde si nu stiu cand voi ajunge la mal!. nu vreau sa divortez, nu vreau sa trec prin asa ceva...as fi capabila sa iert, dar el nu ma mai vrea: cica ma iubeste, tine mult la mine dar o alta iubire ca de sora....iubeste o alta femeie!Doamne, de ce eu?

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

ingeras plecat la 7 wks

Imi pare tare rau de aceasta situatie. Cu siguranta nu este usor, probabil si eu as simti la fel, l-as ierta daca s-ar intoarce. Probabil au trecut multi ani de cand sunteti impreuna si nu poti sa dai cu piciorul asa usor unei relatii. Sunt atatea amintiri....atat de greu trebuie sa fie sa te gandesti ca trebuie sa o iei de la zero....Mai vorbeste cu el si roaga-te din toata inima lui Dzeu sa iti de-a intelepciune pentru a lua decizia corecta.

Mergi la inceput

bob

merci pt incurajari
sincer nici nu stiu cand voi avula, eu luna asta am avut spoting 4-5 zile, sper ca maine sa pot fi in stare sa prestam

am asa incredere luna asta
sper sa reusim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Kovacsc, ai 3 variante:

- sa stai in concediu 1 an si primesti 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 3400 lei. Daca te intorci inainte sa implineasca bebe 1 an primesti in plus 500 lei lunar (pana face bebe 2 ani); ai dreptul la concediu fara plata pt cresterea copilului pana la 2 ani daca e nevoie.
- sa stai in concediu 2 ani, indemnizatie este de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 1200 lei.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Kovacsc, ai 3 variante:

- sa stai in concediu 1 an si primesti 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 3400 lei. Daca te intorci inainte sa implineasca bebe 1 an primesti in plus 500 lei lunar (pana face bebe 2 ani); ai dreptul la concediu fara plata pt cresterea copilului pana la 2 ani daca e nevoie.
- sa stai in concediu 2 ani, indemnizatie este de 75% din media veniturilor nete realizate pe ultimele 12 luni, minimum 600 lei, maximum 1200 lei.

Mai e valabila si alocatia aceea pentru nou-nascuti? Nu prea mai stiu legislatia

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput