Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

buna fetelor! m-am intors din concediu! A fost foarte frumos, am crezut ca eu si sotul meu ne putem regasi, chiar incepuse sa vina spre mine, sa ma pupe, imi spusese ca vrea sa fim bine, sa trecem peste acest episod urat! Odata ajunsi in tara, cum a ramas ceva timp singur, a sunat-o pe femeia aia cu 10 ani mai in varsta ce au vb ei, ce s-au gandit ca el a zis ca s-ar duce vreo 2 zile la el la tara, la soacra mea sa se linisteasca. Cumnatul meu imi spunea ca el crede ca sotul meu nu o sa aiba curaj sa ia nicio decizie si ca eu trebuie sa fiu cea care pune punct. Il sun in seara respectiva pe sotul meu care era chipurile sa se linisteasca si il intreb ce are de gand sa faca. ca eu stiu ca el a mai vb cu aia cum a ajuns in tara si ca nu mai suport aceasta situatie si sa faca ceva: ori eu, ori ea. Imi raspunde ca in ritmul asta nu mai avem nimic impreuna, ca il stresez (tot eu il stresam!!!!)si ca nu-l las sa se linisteasca. Eu zic, ok, in cazul asta o sa vb cu ai mei ca situatia asta dureaza de 2 luni si lor nu le-am spus nimic in speranta ca se va rezolva totul! vb cu ai mei, mai sa faca infarct, cu pastile, ca nimeni nu se astepta de la iubitul meu sot sa faca asa ceva si il suna tatal meu pe el sa-i spuna ca-l asteapta sa vina sa vb cu el ca intre barbati. zice ca vine A doua zi, la usa apare doar soacra, ca sotul meu nu are curaj sa dea ochii cu ai mei, ca a plecat (cu masina noastra) si si-a mai schimbat si cartela de telefon. s-a dus la femeia aia! Am fost la ea acasa, dar nu sunt in Bucuresti! Ce ma deranjeaza e ca a fugit ca un las, ca nu a avut curaj sa-mi spuna in fata si sa vb cu ai mei si ca aplecat cu amanta in cateva zile de relaj cu masina noastra in timp ce a ei era la poarta....Fetelor, va rog sa ma credeti ca daca el ar veni cu flori, lacrimi, regrete, sa ma roage sa-l iert eu l-as ierta! Inca il iubesc...poate sunt proasta, nebuna, dar asa simt, insa el nu mai vrea sa fim impreuna....nu i-am gresit cu nimic, am fost prea buna...O sa divortam, nu mai e cale de intoarcere, mai ales ca el a fugit in felul asta...o sa dau de el luni cand probail va merge la servici si trebuie sa vedem ce si cum facem: divort la notar, partaj....e si aici o alta poveste! El initial zicea ca nu are pretentia la nimic, dar eu stiu acum? avem si credite pe 25 de nai impreuna....offf....nu mai pot...nu mai rezist! Omul in care aveam cel mai mult incredere, pe care l-am iubit orebste, alaturi de care am crescut, am atatea amintiri m-a tradat! Il credeam diferit, deosebit si am trait impreuna o poveste superba de iubire...dar a aparut o panarama si el nu a avut minte si s-a dus dupa ea! Asadar, de 2 luni trec printr-o perioada groaznica, de facut copii nu poate fi vorba, sper sa vad luminita sperantei!acum ma simt ca intr-o barca fara vesta de salvare pe o mare involburata care ma duce nu stiu unde si nu stiu cand voi ajunge la mal!. nu vreau sa divortez, nu vreau sa trec prin asa ceva...as fi capabila sa iert, dar el nu ma mai vrea: cica ma iubeste, tine mult la mine dar o alta iubire ca de sora....iubeste o alta femeie!Doamne, de ce eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete dragi!
Remember me?
Felicitari gravidutelor , bun venit noilor fete , si bine v-am gasit pe dragile mele fete , sincer speram sa va gasesc altundeva...dar daca tot suntem toate in perioada de jap jap , cum spunea si Ylari poate plecam toate.
Eu nu am nimic nou , doar ca mi-am terminat concediul .
Va inca odata

Buna.
Bine ai revenit la noi, speram ca cu forte proaspete pentru lupta pentru un puisor.
Eu tot dezamagita si suparata dar nu stiu de ce.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Da sunt foarte fresh , acum sa vedem si cat ma tine
si sper sa iti transmit putina putere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete dragi!
Remember me?
Felicitari gravidutelor , bun venit noilor fete , si bine v-am gasit pe dragile mele fete , sincer speram sa va gasesc altundeva...dar daca tot suntem toate in perioada de jap jap , cum spunea si Ylari poate plecam toate.
Eu nu am nimic nou , doar ca mi-am terminat concediul .
Va inca odata

eeee
ce faci Luci?
chiar intrebam de tine in urma cu vreo 2 capitole
cum a fost in concediu?

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

A fost bine in concediu Moni,chiar f bine , dar s-a terminat...
M-am gandit la tine cand au venit blestematii de urati si abia am asteptat sa vin sa citesc ceva de tine , dar cum spuneam mai devreme o fi un semn ca suntem multe in perioada fertila
tu ?cum mai esti? si-a refacut sotul tau spermograma?cum a iesit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Elenush...citesc ce scrii de 2 luni, am tot trecut de la indignare si nervi, la speranta si incredere. Dar in momentul asta i-as trage sotului tau un mare sut in... Eu am fost (intr-un fel) in situatia "nu sunt singura" si am facut ca trenul si apoi am plans sa nu ne despartim, nu ne-am despartit iar el s-a ridicat la asteptarile mele. Daca sunt pusa IAR in situatia aia, un singur drum vad: divort! O greseala pot intelege, dar o relatie paralela nu pot accepta sub nicio forma. In situatia ta, m-as intreba mereu unde e cand nu e langa mine si de ce pleaca la alta, iar nesiguranta asta e ucigatoare. NICIUN barbat NU merita sa traiesti alaturi de el o viata otravita de minciuni, inselaciune si scandaluri.

Nu cred ca te influentez cu nimic, nu instig pe nimeni sa-si termine relatiile, indiferent cat de functionale sau defectuoase sunt, spun doar ce simt eu. Iar cazul acesta mi se pare... pierdut.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Elena imi pare tare rau sa aflu ca situatia la tine nu s-a ameliorat fi tare , ca altceva nu stiu ce as mai putea sa spun...a , si nu te gandi "de ce eu?" pentru ca mai rau iti faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Elenusht, de cateva zile ma gandesc incontinuu la tine. Imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat si nu pot sa cred ce las a fost. Eu am trecut prin asa ceva cu prima mea dragoste (nu cu sotul) si a fost groaznic. Te cred ca l-ai ierta, dar ce garantie ai ca nu te pacaleste sau ca nu isi va lua alta amanta la scurt timp? Vei fi la fel de fericita langa el ca pana acum? Vei mai avea incredere in el orbeste, nu ai fi macinata de gandul ca daca se duce la amanta? Acum trebuie sa te gandesti si la tine, la viitorul tau, la linistea ta sufleteasca. Stiu ca e greu, dar analizeaza la rece situatia. Si cel mai important, nu te umili in fata lui. Sanatate multa si sa ne scrii, sa te descarci aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Aspenterul se da in sarcina pana in sapt 28-30, nu mai stiu exact, cand se trece pe anticoagulant injectabil (Clexane, in general). Sunt fete care incep sarcina cu Aspenter si altele la care se impune de la inceput Clexane. Aspenterul si Clexane-ul sunt foarte importante pentru fixarea corecta a placentei si nu dau probleme.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Elenusht, ce pot sa spun? Sa luam lucrurile ca atare si sa ne gandim ca poate e mai bine asa...daca ati fi amanat decizia si v-ati fi despartit mai tarziu, ar fi fost mai rau. Fii taresi gandeste-te ca orice rau e spre bine...sigur ca acum nu crezi asta, dar mai tarziu lucrurile se vor rezolva...nu merita oricum sa il ierti si sa ramai cu el...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

v-am spus singura solutie este divortul! macar daca el ar fi venit la mine sa isi ceara iertare, sa moara pe la usa ca sa-l iert...dar nu...a plecat ca un las, nu s-a gandit la mine! eu il iubesc in continuare si probabil ca in inima mea va avea un loc acolo, dar nu se mai poate....am niste stari: imi vine sa-i fac rau, sa-i fac probleme la servici, apoi imi doresc sa ma stranga in brate si sa ma sarute, apoi...nici eu nu mai stiu! e foarte greu!...imi pare rau si de el ca nu stiu daca va avea viitor cu aceasta femeie: el 30 ani, ea 40 de nai si cu o fata de 12 ani...sper sa fie fericit, dar in acelasi timp vreau sa sufere si el cum am suferit si eu si sufar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Elenusht daca vrei sa ma crezi in postarea de azi vroiam sa intreb de tine dar m-am luat cu vorba multa si am uitat.
Sunt tare trista dupa ce am citit ce ai scris, dar sfatul meu este ca niste amintiri nu trebuie sa te tina in loc si sa stai sa suferi, indiferent cat sunt ele de frumoase sunt doar niste amintiri. Omul pe care l-ai iubit nu mai e, din ce vad eu ca povestesti. Si eu am fost in situatia ta, ca si alte fete din pacate, sunt convinsa, e usor de spus si mai greu de facut dar trebuie sa rupi pisica in doua si sa o arunci din curtea ta. Viata e asa de scurta si nimeni si nimic nu merita sa induri atata suferinta. Schimbarile astea ale lui atat de bruste nu arata ca e indecis ci doar ca nu are curaj sa aleaga. Bun, si daca el nu are curaj, trebuie sa gasesti tu puterea sa mergi mai departe. Timpul trece si nu ti-l mai da nimeni inapoi. Imi cer scuze daca sunt prea dura, dar asa am pierdut eu ani din viata si am ajuns la 36 de ani sa ma chinui sa mai fac un bebe, ca mi-am intalnit tarziu sufletul pereche. Pe de alta parte tot ce traim trebuie sa ne invete ceva. Parerea mea.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput