Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, girls !

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
trompele daca sunt infundate asa raman,substanta de contrast nu le desfunda in niciun caz.Sangerare are de la procedura in sine ,ca totusi baga niste chesti acolo si nu e prea placut.

E posibil sa ma fi exprimat eu gresit. La prima HSG, cand m-a durut, doc m-au chemat la pupitrul acela al radiologului si mi-au aratat filmarea. Si mi-au zis: "uite, aici s-a blocat substanta si s-a fortat putin si te-a durut si-a trecut mai departe." De aia zic ca le-am avut infundate si substanta le-a facut permeabile.

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetelor

se mai testeaza cineva?
sau suntem cam toate in aceeasi perioada? :)

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

neata fetelor!

Lore ma bucur ca ai trecut cu bine de hsg. Cum ziceam esti o curajoasa (mie imi e frica de hsg rau de tot, prefer laparo pt ca imi face anestezie generala ).

Eu sunt Z10 sau 11 DPO. Am inceput sa am ceva mici simptome dar le am in fiecare luna, deci nu stiu ce sa zic. Cel mai tare ma deranjeaza ca ma inteapa usor de tot ovarul stang (cel cu care am ovulat luna asta), si cred ca asta nu e semn bun ).

In fiecare luna zilele astea 4 de inainte de a veni CM-ul mi se par groaznice: sunt pline de speranta dar si deznadejde, ca sa nu mai zic ce depresie fac dupa ce imi vine CM-ul.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ciao fetelor,
Un pic de timp dimineata si am intrat sa ma updatez.
Lore bine ca ai facut HSG! Tin pumnii.
Irmaria si la tine ma gandesc cu speranta sa te vad cu II luna asta. Stiu ce zici despre sentimentele atat de contradictorii pe care le traiesti dupa ovulatie... Eu m-am tot gandit si cred ca luna trecuta toate simptomele alea nebune cu sete, salivatie, etc au fost de la progesteronul foarte mare. Cu o zi inainte de a veni rusii am avut o durere groaznica de cap, cred ca atunci a "cazut" progesteronul si cum hormonii se joaca cu noi, mi-am dat seama ca or sa vina.
Moni, eu sunt z6. Am reluat monitorizarea TB, azi am 36.8 Sunt curioasa cum va arata graficul luna asta ca luna trecuta am avut temp foarte mari aproape toata perioada. Si mie mi se pare ca suntem cam toate in aceeasi perioada. Ce bine ar fi sa venim toate luna asta cu II sa schimbam titulul topicului in "foste aspirante" Zic si eu, bat campii asa de dimineata.
Deny cu trombofilia asa e, eu am facut-o pe Eva la 32 de ani, prima si singura sarcina de pana atunci, fara probleme, m-am simtit excelent, am venit la sv pana in sapt 37 (!!!) iar pe al doilea l-am pierdut La sfatul fetelor am facut profilul trombofilie II (noroc ca sotul meu e foarte intelegator si imi face toate poftele asa ca nu a comentat la pret) si am descoperit mutatiile. Sapt viitoare ajung la Fundeni, sper sa ma luminez mai mult. Fa-le, macar stii daca e vreo problema. Pe mine descoperirea mutatiilor m-a facut sa accept mai usor pierderea sarcinii 2, ca ma invinovateam foarte tare, ca n-am avut grija de mine, ca am ridicat-o pe Eva de mii de ori in brate, ca am mancat branza de la tarani, toate tampeniile le-am facut la sarcina 2, am alergat ca o dementa (trebuia sa aajung cu Eva la doctor ca avea bronsita) si m-am invinovatit foarte mult. Ei bine, dupa ce am desc trombofilia am realizat ca toate alea le facusem oricum si cu Eva gravida si totusi a fost bine, deci clar trombofilia e de vina. Eu iau deja tratamentul de la semnatura desi nu am ajuns inca la doctor. Niste vitamine n-au ce sa-mi faca rau iar in afara am citit pe multe site-uri ca fetele iau baby aspirin ptr a facilita conceptia/nidarea, bla bla. Ce nu stiu eu si vreau sa intreb fetele, daca raman gravi iau in continuare aspenterul? Adica sper sa nu faca rau. Stiu ca la Eva am tot fost racita si mi-a zis gineco atunci sa nu iau aspirina sub nicio forma ca desprinde placenta si nu mai stiu ce nebunii face la embrion. Aspirina normala are oricum o concentratie mare, nu stiu nimic de aspenter, ma ajuta cineva?
Hai va pup, o zi frumoasa va urez.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria
Eu sunt Z10 sau 11 DPO. Am inceput sa am ceva mici simptome dar le am in fiecare luna, deci nu stiu ce sa zic. Cel mai tare ma deranjeaza ca ma inteapa usor de tot ovarul stang (cel cu care am ovulat luna asta), si cred ca asta nu e semn bun ).

In fiecare luna zilele astea 4 de inainte de a veni CM-ul mi se par groaznice: sunt pline de speranta dar si deznadejde, ca sa nu mai zic ce depresie fac dupa ce imi vine CM-ul.

Pai intepaturile pot fi de bun augur, pot fi semn de implantare. Eu oricate simptome as avea in zilele premergatoare CM, sunt mai mereu deprimata si nesigura, niciodata nu mi-am facut iluzii si sperante inainte de testare. Capul in nori il am dupa ce se termina CM si la ovulatie. Pe urma mi se lungesc urechile de la asteptare si cand e cazul sa testez mi-e o frica de moarte Asta o zic pentru cele care se regasesc in ce scriu, sa stiti ca NU sunteti anormale :))))
A, si cu mentiunea ca in z1 de obicei sunt calma si uneori bucuroasa daca vine rapid, ca am o certitudine. Nu va pot zice in ce stress am stat lunile trecute, cu intarzieri de 7-8, respectiv 11-12 zile

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Neata fete dragi!
Remember me?
Felicitari gravidutelor , bun venit noilor fete , si bine v-am gasit pe dragile mele fete , sincer speram sa va gasesc altundeva...dar daca tot suntem toate in perioada de jap jap , cum spunea si Ylari poate plecam toate.
Eu nu am nimic nou , doar ca mi-am terminat concediul .
Va inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Lore felicitari pt rezult.
Eu am avut ieri dureri de ovulatie dar nu si mucus specific, nu stiu ce sa mai cred. Pupici la toate!

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
http://lt1f.lilypie.com/C8eip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete dragi!
Remember me?
Felicitari gravidutelor , bun venit noilor fete , si bine v-am gasit pe dragile mele fete , sincer speram sa va gasesc altundeva...dar daca tot suntem toate in perioada de jap jap , cum spunea si Ylari poate plecam toate.
Va inca odata

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Buna.
Bine ai revenit la noi, speram ca cu forte proaspete pentru lupta pentru un puisor.
Eu tot dezamagita si suparata dar nu stiu de ce.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Ciao fetelor,
Un pic de timp dimineata si am intrat sa ma updatez.
Lore bine ca ai facut HSG! Tin pumnii.
Irmaria si la tine ma gandesc cu speranta sa te vad cu II luna asta. Stiu ce zici despre sentimentele atat de contradictorii pe care le traiesti dupa ovulatie... Eu m-am tot gandit si cred ca luna trecuta toate simptomele alea nebune cu sete, salivatie, etc au fost de la progesteronul foarte mare. Cu o zi inainte de a veni rusii am avut o durere groaznica de cap, cred ca atunci a "cazut" progesteronul si cum hormonii se joaca cu noi, mi-am dat seama ca or sa vina.
Moni, eu sunt z6. Am reluat monitorizarea TB, azi am 36.8 Sunt curioasa cum va arata graficul luna asta ca luna trecuta am avut temp foarte mari aproape toata perioada. Si mie mi se pare ca suntem cam toate in aceeasi perioada. Ce bine ar fi sa venim toate luna asta cu II sa schimbam titulul topicului in "foste aspirante" Zic si eu, bat campii asa de dimineata.
Deny cu trombofilia asa e, eu am facut-o pe Eva la 32 de ani, prima si singura sarcina de pana atunci, fara probleme, m-am simtit excelent, am venit la sv pana in sapt 37 (!!!) iar pe al doilea l-am pierdut La sfatul fetelor am facut profilul trombofilie II (noroc ca sotul meu e foarte intelegator si imi face toate poftele asa ca nu a comentat la pret) si am descoperit mutatiile. Sapt viitoare ajung la Fundeni, sper sa ma luminez mai mult. Fa-le, macar stii daca e vreo problema. Pe mine descoperirea mutatiilor m-a facut sa accept mai usor pierderea sarcinii 2, ca ma invinovateam foarte tare, ca n-am avut grija de mine, ca am ridicat-o pe Eva de mii de ori in brate, ca am mancat branza de la tarani, toate tampeniile le-am facut la sarcina 2, am alergat ca o dementa (trebuia sa aajung cu Eva la doctor ca avea bronsita) si m-am invinovatit foarte mult. Ei bine, dupa ce am desc trombofilia am realizat ca toate alea le facusem oricum si cu Eva gravida si totusi a fost bine, deci clar trombofilia e de vina. Eu iau deja tratamentul de la semnatura desi nu am ajuns inca la doctor. Niste vitamine n-au ce sa-mi faca rau iar in afara am citit pe multe site-uri ca fetele iau baby aspirin ptr a facilita conceptia/nidarea, bla bla. Ce nu stiu eu si vreau sa intreb fetele, daca raman gravi iau in continuare aspenterul? Adica sper sa nu faca rau. Stiu ca la Eva am tot fost racita si mi-a zis gineco atunci sa nu iau aspirina sub nicio forma ca desprinde placenta si nu mai stiu ce nebunii face la embrion. Aspirina normala are oricum o concentratie mare, nu stiu nimic de aspenter, ma ajuta cineva?
Hai va pup, o zi frumoasa va urez.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

asta cu aspenterul e o intrebare f buna
astept si eu un raspuns

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete dragi!
Remember me?
Va inca odata

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

eeee
ce faci Luci?
chiar intrebam de tine in urma cu vreo 2 capitole
cum a fost in concediu?

Mergi la inceput