Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

MeAlex am facut un test cu sensibilitate 10, mamatest. sunt cate 2 intr/o cutie roz. Am considerat ziua 8 dpo luandu/ma dupa FF si dupa ce a fost lunile trecute. Nu sunt foarte convinsa insa. Am o presimtire ca am ovulat de fapt pe 4 august, de ziua mea.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

http://histerosalpingograf.tripod.com/id3.html

Mie mi-a spus medicul sa nu incerc a concepe un copil in luna cu HSG.
Acuma, Dumnezeu sa-i mai inteleaga! Unii sustin ca se poate, altii ca nu. Bob Pixel, tu esti dovada ca se poate.
Eu n-am sangerat deloc, trompele au fost permeabile, insa durerea am simtit-o pana in gat, pret de un minut.

Lori, Doamne ajuta!

pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Mi-e chiar mi-a zis ca aveam folicul (era Z8) si ca sa ma pregatesc de prestat
Lore, acum vine bebicul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Fetele, costa mult hsg-ul?
Am vrut si sa va intreb in ce consta hsg, dar am gasit deja pe net, exact acelasi site ce a postat deja lauricea

La mine nimic nou, e o asa liniste ca deja te plictistesti.
Nici o veste nici de la torch-ul ala ca nu e venit rezultatele. Cat ma mai tine in suspans?.

Citesc foarte atent ce scrieti, si de fiecare data cand Alex pomeneste de trombofilie, asa imi face din faruri cuvantul asta..., si apoi Lorena cand povestea mai sus despre coagularea sangelui repede si de cheagurile cu pumnul-- m-am regasit si eu printre cuvintele ei
Ce sa zic?Abia astept sa fac si eu toate analizele pt trombofilie si sa umrez si eu cat mai curand tratamentul pt pregatire sarcina, ca vad ca e la fel pt toate(deja Alex a zis).

Ma apuca gandul sa incep tratamentul asa fara medic si fara analizele facute, luandu-ma doar dupa semnaturile voastre. O sa fac mai rau? MeAlex ce zici? Ca tu esti mai experimentata cu trombofilia

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Lorena, ma bucur ca totul e bine la tine.
Tin pumnii pt bebe.
As urma sfatul lui MeAlex, despre trombofilie. Dar fiecare face cum considera mai bine.
Eu de exemplu, oscilez aiurea, ba vreau, ba nu vreau sa fac analizele trombofilie si ma arunc la prestat bebe fara sa mai fac nici o analiza si nici un tratament. Sa mai incerc odata ca poate de data asta va fi bine si fara tratament. Sau ma mint singura?
Ufff ce zapacita mai sunt eu, cred ca ora isi spune cuvantul.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Deny, poti incepe tratamentul, nu e ceva dur...pana la urma sutn vitamine si o doza mica de aspirina (Aspenter de 75 mg). In afara, am citit ca se da doza mica de aspirina preventiv ca sa fluidizeze sangele si sa se prinda bebe mai usor.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor

am ajuns acasa

mi-am dat seama ca si moni si miha sunt pe orange si eu nu am credit sa le sun asa ca am sunat-o pe cixi

a fost foarte dureros, bine ca nu a tinut mult
am sangerat foarte mult, si inca mai sangerez
cand am schimbat tamponul aveam un cheag cat un pumn

rezultat=trompe foarte permeabile, nici urma de infundatura, uter perfect normal cu contur regulat.......concluzie sunt foarte ok si nu e asta problema

acum trebuie sa-si faca sotul spermograma si eu hormonalele si pana atunci pe cai bataie....

va multumesc din suflet ca ati foart si sunteti alaturi de mine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

ma bucur ca totul este bine,ai mai eliminat o cauza .Acum pe cai ca si asa au traseul conturat

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

What the...? Daca aveai trompele permeabile, de unde scoti sange? Ti-au aratat "poza" cu trompele la final? Mie la spital mi-au aratat inclusiv filmarea, cum s-a poticnit substanta de contrast, cum a fortat putin doctorul si a trecut mai departe si-a curatat. Ma gandesc ca sangele ala cu cheaguri pe care-l ai sa fie de fapt de la trompele desfundate. Oricum, eu cred ca ai avut trompele obturate, de aici si durerea + sangerarea si abia acum sunt libere. Si eu am avut dureri mari si sangerare la prima HSG in 2010 (cand trompa dreapta era infundata), iar la cea din mai n-am simtit aproape nimic si n-a curs nimic si mi-au zis ca trompele erau curate.
Anyway, important este rezultatul, si anume ca trompele sunt permeabile si ca acum aveti o "fereastra fertila" de 3 luni. Sper sa scapi de sangerare rapid, ca sa puteti presta. Bafta !!!

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te , Bob !

trompele daca sunt infundate asa raman,substanta de contrast nu le desfunda in niciun caz.Sangerare are de la procedura in sine ,ca totusi baga niste chesti acolo si nu e prea placut.

poze si filmulete
povestea nasterii

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

http://histerosalpingograf.tripod.com/id3.html

Mie mi-a spus medicul sa nu incerc a concepe un copil in luna cu HSG.
Acuma, Dumnezeu sa-i mai inteleaga! Unii sustin ca se poate, altii ca nu. Bob Pixel, tu esti dovada ca se poate.
Eu n-am sangerat deloc, trompele au fost permeabile, insa durerea am simtit-o pana in gat, pret de un minut.

Lori, Doamne ajuta!

pentru toate fetele

eu am ramas insarcinata in luna in care am facut HSg si totul este in regula

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza

Lorena ma bucur mult ca ti-a iesit bine hsg-ul si ca este ok totul pe acolo, spor la prestat si sa ne aduci cat mai curand vesti cu II liniute

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput