Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 19
MeAlex spune:
Lorena, sunt vesti excelente! Te lamuresti cum sta si sotul si gata! Bebe la orizont!
Posibil sa nu ramai din cauza trombofiliei, stiu o fata care are ambele mutatii MTHFR si nu ramanea gravida din cauza asta. a ramas dupa ce a inceput tratamentul. De cand iei tratament?
Eu stiu ca mutatiile astea se activeaza si cu varsta...ma gandesc ca aceeasi explicatie e si la mine ca am ramas de 2 ori si acum nu mai raman...totusi ma gandesc ca acum sunt pe tratament si trebuie sa mearga!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
alex, pai eu am ramas de doua ori fara nici un tratament, decat acifol luam dar asa cand imi aminteam
si am decat 25 ani, si pe atunci 23....nu cred ca e asa mult
eu ma gandesc sa nu fie sotul de vina ca a fost operat de varicocel si acum a fost si foarte stresat cu boala si decesul socrului
acum sa vedem
noi oricum presta
dr a fost foarte incantat de cum se prezinta tot
a zis ca e doar o chestiune de timp
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lauricea2002 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, merci ideea e ca nu au fost deloc probleme cu trompele ca cica sunt foarte permeabile si uterul foarte normal acum eu stiu ce s-a intamplat de nu am ramas ![]() incepe perioada fertila si nu as vrea sa facem acum spermograma ca e nevoie de 3 zile abstinenta si nu vreau sa pierdem nimic acum dar dupa perioada fertila o si facem ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lori, din cate stiu eu, luna cu HSG e pierduta, din cauza radiatiilor. Atentie, asadar!
Bob_Pixel spune:
What the...? Daca aveai trompele permeabile, de unde scoti sange?
Ti-au aratat "poza" cu trompele la final? Mie la spital mi-au aratat inclusiv filmarea, cum s-a poticnit substanta de contrast, cum a fortat putin doctorul si a trecut mai departe si-a curatat. Ma gandesc ca sangele ala cu cheaguri pe care-l ai sa fie de fapt de la trompele desfundate. Oricum, eu cred ca ai avut trompele obturate, de aici si durerea + sangerarea si abia acum sunt libere. Si eu am avut dureri mari si sangerare la prima HSG in 2010 (cand trompa dreapta era infundata), iar la cea din mai n-am simtit aproape nimic si n-a curs nimic si mi-au zis ca trompele erau curate.
Anyway, important este rezultatul, si anume ca trompele sunt permeabile si ca acum aveti o "fereastra fertila" de 3 luni. Sper sa scapi de sangerare rapid, ca sa puteti presta. Bafta !!! 

Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 miha, merci ideea e ca nu au fost deloc probleme cu trompele ca cica sunt foarte permeabile si uterul foarte normal acum eu stiu ce s-a intamplat de nu am ramas ![]() incepe perioada fertila si nu as vrea sa facem acum spermograma ca e nevoie de 3 zile abstinenta si nu vreau sa pierdem nimic acum dar dupa perioada fertila o si facem ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Bravo Lore
Bine ca ai scapat
acum ai si tu HSG la activ ca sa iti iei greutatea asta de pe suflet
cred ca inotam in aceeasi galeata
si eu astept maine hormonalele de ziua 3
mai fac apoi in ziua 14...
bine ca ai scapat
a trecut repede ai vazut?
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Bob_Pixel spune:
Mie mi s-a spus ca radiatiile nu afecteaza cu nimic, fiind cu cateva zile inainte de ovulatie/conceptie. Iar substanta de contrast este inofensiva. Eu oricum sunt dovada ca prima luna este ok, am facut HSG in z10, in z17 am ramas insarcinata si Bob era sanatos tun. Cu psihicul a stat el mai prost... 
Dar eu am gandu-n stele / M-am agatat de ele / Stele cad, fara rost / Le-am spus ca nu te-ai mai intors...
Te
, Bob !
Bob_Pixel spune:
MeAlex, nu ORICE sirop de tuse este bun pentru ce am vorbit noi ieri. Am zis Robitussin (expectorans) pentru ca are guaifenezina. Aceasta substanta este responsabila pentru fluidizare.
Maine incep si eu sa-l beau iar. Incercarea moarte n-are, nu?! 
Te
, Bob !
lorena_86 spune:
bob, merci pt detalii
ce pot sa spun, dr e cel mai bun si mi-a zis ca imediat a patruns substanta, ca nu au fost probleme...acum nu mai stiu
legat de cheag, i-am zis asistentei si a zis ca e normmal, tot ce stiu e ca nu aveam cum sa iasa un cheag cat un pumn de pe trompe de catva milimetrii
eu ma gandeam sa nu fie din uter
apoi m-am gandit ca eu cum am probleme cu coagularea sa nu se fi inchegat sangele repede
acum imi tot curge, am patat si masa de la radiologie, si am un absorbant deja plin...
durerea a fost mare si simteam presiune
nu mai stiu, important e cum ai zis si tu ca acum macar stiu sigur ca sunt libere trompele
laurici, legat de iradiere mi-a zis dr ca pot sta linistita, nu are nimic ca radiatiile sunt minime si substanta de contras e inofensiva
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu sunt asa suparici, nu stiu ce am, cred ca din cauza ca era o femeie care isi montase sterilet la doctorita si venise la control si vorbea cu atata mandrie ca are sterilet si ca nici nu concepe sa faca si a doilea copil. Oare de asta sunt asa ca nici eu nu stiu ce am.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MeAlex spune:
Bob, da, asta vroiam si eu, musai Robitussinul ala, dar uitasem total numele
!
Lorena, atunci poate e doar chestie de timp...ce ziceam eu cu varsta, nu se refera la cine stie ce varsta, ci la faptul ca incet-incet trombofilia se agraveaza, iar mutatiile se activeaza cand vor ele, de asta sunt fete care au facut un bebe fara sa aiba vreo problema si apoi cand vor al 2-lea bebe, descopera trombofilia. Oricum, dati bataie ca e de bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060