Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 18
MeAlex spune:
E pozitiv
!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Nu...stinga e test, liniuta dinspre partea verde e cea de control... Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
pai da, exact
ai ovulatie in 12-36 ore
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Fetelor nu stiu nimic de Lorena
poate a vorbit cu Miha
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
MeAlex spune:
Asa e cum zic si fetele. Linia dinspre partea verde e cea de control, deci cea care trebuie sa se coloreze mereu, cealalta (cea din stanga, dinspre linia Max) este cea care arata ca e testul pozitiv si ea trebuie sa fie de aceeasi intensitate sau mai intensa decat cealalta, si asa e la tine. Scuze daca stiai asta, am scris ca sa fie util si altor fete.
La mine iese testul pozitiv inainte cu o zi inainte si in ziua ovulatiei. As presta azi cat mai repede si maine seara-noapte.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
cixinica spune:
Am vb cu Lorena si abia pe la 17.15 intra sa ii faca procedura, daca mai am vesti va anunt
Mihaelafalt spune:
Buna.
Am fost la eco astazi la doctorita mea si totul e bine, a zis ca atunci cand implinesc 6 luni de la metotrexat sa o caut sa imi faca hsg si dupa liber la bebei, era foarte ocupata si nu am insistat sa ii zic ca 2 doctori mi-au zis ca e prea mult 6 luni asa ca i-am dat pace sa vorbeasca si eu dupa 4 luni ma apuc de bebe daca e bine daca nu dupa fac hsg.
Lore ce faci? Esti bine? Hai intra si da-ne niste vesti bune.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
buna fetelor
am ajuns acasa
mi-am dat seama ca si moni si miha sunt pe orange si eu nu am credit sa le sun asa ca am sunat-o pe cixi
a fost foarte dureros, bine ca nu a tinut mult
am sangerat foarte mult, si inca mai sangerez
cand am schimbat tamponul aveam un cheag cat un pumn
rezultat=trompe foarte permeabile, nici urma de infundatura, uter perfect normal cu contur regulat.......concluzie sunt foarte ok si nu e asta problema
acum trebuie sa-si faca sotul spermograma si eu hormonalele si pana atunci pe cai bataie....
va multumesc din suflet ca ati foart si sunteti alaturi de mine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
mi-a facut anestezie intramuscular dar am simtit asa o durere mare
acum nu ma mai doare nimic dar sunt foarte...beata
, drogata, confuza
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Bravo.Abia asteptam sa imi spui ca esti bine.
De acum da-i bataie ca o sa ramai foarte repede graviduta, impedimente nu mai sunt in calea ta.
Felicitari inca o data.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
miha, merci
ideea e ca nu au fost deloc probleme cu trompele ca cica sunt foarte permeabile si uterul foarte normal
acum eu stiu ce s-a intamplat de nu am ramas
incepe perioada fertila si nu as vrea sa facem acum spermograma ca e nevoie de 3 zile abstinenta si nu vreau sa pierdem nimic acum
dar dupa perioada fertila o si facem
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen