Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Laura ai incercat sa te mulgi sa vezi cat scoti din sani?Alexia face exact la fel de 2 zile si a inceput sa ceara mancare din ora in ora asa ca m-am muls sa vad cat laptic iese si surpriza 20 ml la un san si 40 la celalalt asa ca lapticul meu a devenit supliment si Milulmil masa de baza

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

tocmai de asta nu pun pompa inainte de masa, nici de frica.
cand a fost dani bolnav si a trebuit sa merg cu el la doctor fix la ora de masa a lui alex, m-am muls. 50 ml din ambii sani.
nu stiu daca atata lapte produc eu sau atat pot sa scot cu pompa. nici nu vreau sa ma gandesc.
deocamdata mergem pe san, aseara iar a baut 30 ml de LP. am zis asa: daca se linisteste dupa masa, fara sa mai suga la manutze, obrazul meu, scutecul si tot ce mai apuca, nu ii dau LP. daca dupa ambii sani (oferiti de nenunarate ori) el tot plange si cauta ... ceva, atunci ii dau LP. deocamdata chestia asta o aplic doar la masa de seara, peste zi vad ca nu a fost nevoie.
azi noapte a mancat la 3.30 si apoi dimineata la 9.20. deci, 6h l-a tinut laptele meu. dar de ce face asa seara ... e peste puterile mele sa inteleg.
azi ma duc iar la cantar, macar sa vad ce imi spune ala la o saptamana.

azi noapte, de fapt de la 4, l-am trecut pe florin de serviciu. pana la 7 a dormit si alex, de la 7 la 7.30 a stat florin cu el, apoi iar somn pana la 8.30 cand l-am luat cu mine in pat si a mai motait acolo. dar, de la 4 pana la 8.30 am dormit cu perna-n cap ... nu m mai vrut sa aud nimic, eram zombi.
azi sunt ceva mai bine ... nu cu moralul, doar cu oboseala, vine o tipa sa imi faca masaj ca azi noapte am crezut ca nu ma mai indrept de spate dupa ce l-am schimbat pe alex
no, cam astea-s vestile.
vestile bune sunt ca incepe sa gangureasca din ce in ce mai mult, sa zambeasca cand imi aude glasul, sa ma urmareasca cu privirea (de fapt, nu stiu daca pe mine sau vocea mea), tanti bona lui dani se ataseaza din ce in ce mai mult de alex, ceea ce ma mai linisteste pt cand va veni timpul sa stea doar ei ...

salut gasca si va doresc o zi buna de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Anamaria incearca cu o jumatate de supozitor cu glicerina pt copii, taiat pe lung

Eu am experienta cu Razvi care toata viata a fost constipat si am bagat la greu supozitoare, ba chiar ajunsesem sa il stimulam cu termometrul ca sa faca.

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Anaemi, noi am fot la fel speriati ca avea o zi fara KK, si ne-a zis dr ca este normal la cei mici , si abia dupa 2-3 zile se considera constipatie, daca nici atunci nu face , un supozitor cu glicerina ptr bebe taiat pe jumatate 9pe lung ) si tunut umpic in fundulet .

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

M-a terminat azi Petru... Toata ziua , de cand s-a trezit pana acum a fost agitat, a plans...a vrut numai in brate si plimbat . Cred ca-l doare burtica. Nu a facut kk si nici gaze nu a dat si se tot strange si mai plange...ooooffff!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

si pe mine la fel iustin. de ieri toata ziua, noaptea si azi, ma termina. ori plange, ori chitaie, geme....vrea doar in brate, e mofluz, m-a capiat...ma doare operatia de mor, rinichiul si imi vine sa mi pun capat zilelor.

si in clipa asta tot asa geme si chitaie..l-am lasat in pace, mkr dc nu urla...

eu ma gandeam sa ma duc cu el la dr. o fi avand ceva. kk face, mananca....nu stiu ce ar putea avea.

tu ce ai facutZ?

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:

URGENT!!!

Bebe nu a facut ieri kk deloc ! S-a ghemuit si s-a smiorcait toata ziua. De dimineata la fel. Se sscreme saracul, vrea sa faca kk dar abia abia iese un partz.

O fi constipat! Ce sa-i fac??? Nu am patit asa cu nici unul asa micut!!!

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Stai linistita , si Gabriel a avut zile deastea si credeam ca e constipat , nu a facut 2 zile la rand , dar apoi cand a facut , era normal , nu tare ca de constipatie , cica e normal la copii alimentati exclusiv la san sa faca si o data la 4 zile. DE frecat si partait si el la fel facea , insa eu am alta intrebare mai rusinoasa .
Pt ca am citit ca kk de bebe nu trebuie sa miroasa urat , sunt nedumerita pt ca parturile lui miros urat , ca de om mare , kk nu , dar partu te scoate afara din camera. La ai vostri cum e ?

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilida

La noi oboseala de 6 saptamani se simte. Am tras o sperietura azinoapte de nu va imaginati.

Trezita de bebe la 2, ma duc in sufragerie la prietena mea intima, pompa. Si cand intru ma lovete o caldura de neimaginat. Zic mai sa fie, e cald ca ziua! Si ma duc la bucatarie sa imi iau ceva de ciugulit. Pe aragaz trona oala in care fierbem apa pt baie, incinsa rosie, fara apa! Am crezut ca fac infarct! Sotul o pusese pe la 10.30 si uitase, nici mie nu imi spusese ca e acolo! Noroc ca era oala complet din metal, fara plastice si emailuri, ca altfel fumul ne-ar fi asfixiat fara sa stim. Asa doar s-a incins si a incalzit aerul. Doamne fereste, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla, noi in dormitor nici nu tinem ferestrele deschise noaptea.
Uite de-asta e bun un ajutor cat de mic, oricat de puternic si atent ai fi, ajungi la epuizare si faci prostii. Acum stau cu frica-n san, am zis ca trebuie sa ne spunem unul altuia orice facem. Uita unul, dar poate nu uitam amandoi.

Asa ca fetelor luati si voi aminte si informati-va unul pe altul de ce lasati pe foc!

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

brr...bine ca nu s-a intamplat nimic.
sa stii ca am patit-o si eu..dar nu acum cu bebe.lasasem ibricul de cafea si l-am gasit scrum.

eu si sotul am ajuns simultan la epuizare. ne certam pe carturi. cartul lui incepe pe la 12 noaptea cand ma culc eu, dupa ultima masa a lui bebe si se termina la 6 dim. si al meu incepe la 6 dim si se termina la 12 noaptea. hm..ma rog. asta e, eu sunt mama.
ieri insa m a epuizat iustin, a urlat non stop (ca si azi) si la 6 cand mi l-a pus in brate am inceput sa urlam unul la altul, eu ca nu l vreau ca nu m-am odihnit destul, el ca e ora cand se termina cartul sau si ii e somn si trb sa doarme..si un sfert de ora am tinut-o asa, ia copilul, da copilul...pana la urma, evident, copilul a ramas la mine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Mai legat de nestarea asta lor , ca vad ca mai toti sunt asa, ca si Gabriel m-a capiat de 2 zile , mananca haotic , doarme lemn dupa-amiaza si ma plange seara , desi e rupt de oboseala , parca se abtine sa adoarma , numai ca sa il tin in brate , cum il pun jos cum deschide gura. Deci mie mi s-a spus ca cere botez , si ca dupa o sa isi revina.
Tind sa cred , pt ca ueori chiar plange aiurea , e mancat , schimbat , fara dureri si tot urla. OFFF mai e o saptamana pana la botez , abia astept.

Mami fericita de bebe Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

Citat:

M-a terminat azi Petru... Toata ziua , de cand s-a trezit pana acum a fost agitat, a plans...a vrut numai in brate si plimbat . Cred ca-l doare burtica. Nu a facut kk si nici gaze nu a dat si se tot strange si mai plange...ooooffff!

tu ce ai facutZ?

_

L-am tinut si l-am plimbat!

Mergi la inceput

Multumesc pt raspunsuri !

A facut acum putin kk!

Stiu ca daca sunt alaptati exclusiv pot sa faca kk la si la mai multe zile, nu neaparat zilnic, dar se vedea ca vrea sa faca kk si nu putea. Lua mutrisoara simpatica de scremeala, se scremea putin iar apoi incepea sa urle.

BIne ca mi-ati spus de supozitor taiat pe jumatate, ca eu i l-as fi bagat intreg

Mergi la inceput

Ramona, eu il tin in brate si cand nu plange si nu am treaba!

Dar cand am treaba, il mai las in patut . Se chitaie, se smiorcaie, dar il iau doar cand incepe cu urlatul.

Stiu cum este cu certurile. Este mai greu la primul copil. Eu ma ceertam cu al meu cand l-am avut pe Filip, urat de tot.Tipam la el ca nebuna, o data am aruncat cu pampersul lui Filip dupa el ...ajusesem la un moment dat sa nu-l mai suport

Dar mi-am dat seama ca nu era bine ce faceam si am incercat sa nu ma mai enervez din orice, ca pana la urma el era singurul meu sprijin si trebuie sa iau lucrurile ca atare...si incet incet ne-am revenit.

Mergi la inceput