Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

anaemi sau mamutz, daca imi puteti spune si mie cum vede biserica ortodoxa steriletul as aprecia:)

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Nu il vede! ...De fapt nimic nu vede....din pacate, as putea spune.A! Ba da, vede ceva ! Abstinenta ...

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Bun gasit de acasa, doamnelor!

Bravo, Veronica! Bun venit pe lume Leonard-Cristian!

Bravo, Michelle! Bun venit pe lume Stefan-Paul!
Sanatate mamicilor, refacere rapida, iar flacailor o viata minunata!

Hai Florina!
Hai Ionela!

Fug, mai revin, erau importante urarile.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Buna fetele, azi am fost la doctor si intr-o saptamana am luat in greutate 300 gr, adica avem 3 kg plus 2 cm

Alexia, tipizat-ul se ia de la primarie se trimite angajatorului plus concediul postnatal, acesta completeaza tipizatul ti-l trimite inapoi si, impreuna cu restul actelor te duci la primarie si le depui tu sau sotul tau.........noi am depus tot ce trebuie.....numai ca tipa de la alocatie mi-a zis ca nu mai prind alocatia pe luna asta, nu inteleg de ce ....pt ca nu mai luam alocatia pe luana asta daca nasteam dupa data de 15 asa ca....trebuia sa primesc si pe august.

uite ce am primit eu pe mail de la mine de la serv:

Procedura Este Urmatoarea:

Pas 1. - Avem nevoie de o Copie dupa Certificatul de nastere al Copilului.
Pas 2. - VOM se confrunt#259; cu o Cerere (îngrijire SE intocmeste la 43 Zile de la datele nasterii Copilului), principiile de îngrijire salariata Solicita concediu PENTRU ingrijirea copilului #351;i (poate îmbinare pe varianta de 1, o cu o indemnizatie de maxim 3500ron/luna in functie de salariu Sau pe varianta de 2 ani cu o indemnizatie de maxim 1200 ron / luna in functie de salariu).
Pas. 3 - Societatea emite o decizie de suspendare (la 43 Zile dupa nastere), la SE de îngrijire ataseaza Cerere semnata de salariata.
Pas. 4 - Solicita de la prim#259;rie de îngrijire apartine o adeverinta vârful, adeverinta CE trebuie sa ajunga la noi PENTRU completare.
Pas. 5 - Cu DECIZIA, Cerea si adeverinta vârful salariata SE Duce la primarie PENTRU indemnizatie.

PS - în perioada acestor 43 de Zile ea trebuie SA FIE în concediu medical (aveti nevoie de concediu medical PENTRU Stat).

Sanatate muuuulta

Mihaela, mamica de Luca si Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Salutari si de la noi!

Felicitari Veronica si Michelle!
Bun venit pe lume Leonard-Cristian si Stefan-Paul!

Mamicilor va urez refacere rapida, multa sanatate voua si bebelusilor!

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

La noi oboseala de 6 saptamani se simte. Am tras o sperietura azinoapte de nu va imaginati.

Trezita de bebe la 2, ma duc in sufragerie la prietena mea intima, pompa. Si cand intru ma lovete o caldura de neimaginat. Zic mai sa fie, e cald ca ziua! Si ma duc la bucatarie sa imi iau ceva de ciugulit. Pe aragaz trona oala in care fierbem apa pt baie, incinsa rosie, fara apa! Am crezut ca fac infarct! Sotul o pusese pe la 10.30 si uitase, nici mie nu imi spusese ca e acolo! Noroc ca era oala complet din metal, fara plastice si emailuri, ca altfel fumul ne-ar fi asfixiat fara sa stim. Asa doar s-a incins si a incalzit aerul. Doamne fereste, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla, noi in dormitor nici nu tinem ferestrele deschise noaptea.
Uite de-asta e bun un ajutor cat de mic, oricat de puternic si atent ai fi, ajungi la epuizare si faci prostii. Acum stau cu frica-n san, am zis ca trebuie sa ne spunem unul altuia orice facem. Uita unul, dar poate nu uitam amandoi.

Asa ca fetelor luati si voi aminte si informati-va unul pe altul de ce lasati pe foc!

am deja un cavaler!
"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca. Ci sa inveti sa dansezi in ploaie"

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pt fetele din domeniul economic/contabilitte/HR.

Am auzit ca de cand nu mai exista cartile de munca, pentru cele care vor concediul de 1/2 ani dovada contributiei la asigurari sociale sau pensii nu se mai da de la unitate. Cica exista in fiecare resedinta de judet o institutie care elibereaza adeverinte in acest sens.
Voi stiti despre ce este vorba? Trebuie sa il trimit pe tatal meu si nu stiu unde :(

am deja un cavaler!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

FELICITARI VERONICA SI MICHELLE!!! BINE ATI VENIT LEONARD SI STEFAN, SA FITI SANATOSI, MANCACIOSI SI NECOLICIOSI !

Roberta sa treaca fara antibiotic.
Si pe noi ne stiu vecinii de fiecare data cand iesim afara , cum se vede-n scara blocului sau mai rau in uscatorie unde tinem caruciorul incepe sa urle , toti vecinii ma intreaba daca plange asa mereu .

La multe saptamani si lunite ptr strumfii si strumfitele care se serbeaza azi .

Laura si pe mine ma apuca cateodata o stare de-mi vine sa fug in padure......, poate e doar o faza si isi va reveni.

Si eu stiu ca e voie somon, am tot zis ca mananc si eu peste dar mereu uit sa cumpar asa ca am inceput sa iau suplimente cu ulei de peste .

Babylicious avem marturii dar nu pun link aici sa nu fie considerata reclama. Trimit PM

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Neatza! azi sunt mai zombi ca ieri....ufff...am mancat o praji de la cofetarie....si mai bine faceam altceva cu ea! Liz a gemut si marait toata noaptea Acum vad ca s-a linistit...da eu sunt chiauna...

Krissy, superbe pozele din spital! si bun venit acasa!!

Puffy, mercic de link!

Oana mamica super-fericita de Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Laura ai incercat sa te mulgi sa vezi cat scoti din sani?Alexia face exact la fel de 2 zile si a inceput sa ceara mancare din ora in ora asa ca m-am muls sa vad cat laptic iese si surpriza 20 ml la un san si 40 la celalalt asa ca lapticul meu a devenit supliment si Milulmil masa de baza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

URGENT!!!

Bebe nu a facut ieri kk deloc ! S-a ghemuit si s-a smiorcait toata ziua. De dimineata la fel. Se sscreme saracul, vrea sa faca kk dar abia abia iese un partz.

O fi constipat! Ce sa-i fac??? Nu am patit asa cu nici unul asa micut!!!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput