Iul-Aug 11- BV Krissy, Michelle, Veronica75! (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Roberta lui bebe nu-i miros urat parturile !

Aseara am fost la "shopping" in pas alergator ca lui Petru i se facuse foame, iar ceilalti 2 cand se vad in magazin parca sunt in jungla , daaaaar mi-am luat cu 120 de lei 3 rochii si un bolero Am profitat de reduceri

Diseara ma duc sa-mi iau si de incaltat pt ca am constatat ca ca am nu mi se potriveste cu o rochie

Mai pe seara sau maine o sa pregatesc si tortul pt Petru , maine sigur o sa-l ornez si duminica il ducem la local

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Neata fetele.
Se pare ca azi toti bebelusii sunt suparati. Si Natalia de aseara e maraita, nimic nu ii convine, sta la fiecare san 30-40 de min, adoarme si daca o pun jos incepe sa planga si sa caute cu gurita de zici ca nu a manat de-o zi. Aseara i-am facut 60ml LP(dupa ce a stat la san o ora) si la o jumatate de ora a inceput sa verse.Nici nu stiu ce sa mai cred, daca a varsat probabil ca a fost prea mult dar atunci de ce plangedupa o ora si ceva de stat la san?Cred ca la bb cel mai mult le place sa doarma cu titi in gura.

ANCA MAMI DE IUSTINA(6 ANI), STEFANIA(4ANI) SI NATALIA(6AUG2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la cele care luati rama

vedeti sa luati ampreta imediat ce deschideti punga cu ghips, sau in 2 minute nu se mai poate lucra cu el

noroc ca ne facusem alt tip de amprenta pt noi si am avut ce folosi, ca altfel eram de kko

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

anaemi raspund cu intarziere, dar ca sa stii pe datile urmatoare eu nu i-as pune supozitor dpa 1 zi fara kk. nici dupa 2. intr-a treia zi m-as gandi. ei se pot obisnui cu supozitorul si sa nu mai faca singuri dupa acee. intr-adevar, stii si tu, la copiii alaptati e normal de 2-3 ori pe zi, la fel de normal e o data la 2-3-4 zile. dani nu a facut kk singur deloc pana la 6 luni cand am inceput diversificare. si facea doar cu supozitor (1/2 cum ti-au spus fetele) pus o data la 4-5-6 zile. si se chinuia si el si se muncea cu gazele si era cumplic cu colicii. dar asa m-a invatat pesiatra, asa am facut. asa spun si eu mai departe.

ramona bre, revino-ti!!!!!
spun si eu ca anaemi, asa am patit si noi la primul copil. ne certam ca chiorii, noi o faceam la suptul de la 5 dimineata cand nu mai puteam nici unul. certuri, nu gluma. si ne-am indepartat bine si ne-a fost destul de greu sa revenim la normal.
acum stim mai bine. si, oricat de greu ne-ar fi, nu ne repedem unul la altul pentru ca nu ne ajuta cu nimic. daca noi doi nu suntem apropiati si nu ne sprijinim reciproc, cine sa o faca?
te cred ca esti obosita, te cred ca esti epuizata, te cred ca bb iustin e solicitant. dar cam asta e viata de mama, cam asa e cu bebelusii. voi sunteti adultii care stiti mai bine , voi sunteti cei care trebuie, o perioada, sa va dati viata peste cap, sa va schimbati programele, sa dormiti pe apucatelea. va trece, oricum va trece aceasta perioada, doar ca e mai bine sa treaca fara sa ramana urme adanci. parerea mea.
hai, aduceti-va aminte cat de mult va iubiti, cat de mult l-ati dorit pe bb, cate sacrificii ati fost dispusi sa faceti pentru a-l avea, ganditi-va ca va creste uimitor de repede si voi nu veti apuca sa va bucurati de perioada lui de bebelus.
si nu uita, te rog, ca bb te simte si va simte! cu cat veti fi voi mai calmi, mai relaxati, va si bb mai linistit.

ps. stiu ca e teribil de usor sa dai sfaturi, credeti-ma ca si eu am momente cand cad, de sus, de tot, dar important e sa ne adunam si sa ne ridicam.

ps2. pe mine ma ajuta teribil de mult tanti bona pt ca il scoate pe alex, in general, dimineata si am si eu 2h la dispozitie pt mine. e mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Fetelor, va pup si va imbratisez pe toate
De asemenea va multumesc si va trimit un brat de .

Nu prea am fost activa pe aici...recunosc, mai mult citesc si rar cand mai scriu si eu cate ceva....

Inca sunt la spital, totul e bine...dar asa te tine aici sper maine sa ajung acasa.

Leonard Christian,nascut pe data de 16/08 ora 19:20 de 3.370kg apgar 10
Am pus si o pozica in albumul comun , sper ca e totul bine :)

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 zile :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

"Neatza" fetele!

Am avut niste zile oribile.... certuri (da, si eu ), nedormit, plimbari aiurea dupa documente (birocratia naibii!)... sunt data peste cap complet

Vreau sa felicit si eu noile mamici, Michelle si Veronica75, precum si noii pitici

Ma dispera asta micu al meu, cum ma pun si eu la masa, sau in pat, in secunda aia (ma, dar nu va mint! fix in secunda aia!) il apuca plansul, vrea de mancare, vrea sa fie schimbat, vrea in brate... ceea ce inseamna ca trebuie sa imi mai aman planurile pentru inca o ora, doua.
Mie pediatra mi-a zis ca daca e schimbat, mancat, ragait, si deci nu are motive sa planga, dar totusi el plange, sa il las acolo sa planga, ca de fapt el doar vrea atentie si il invatam prost. Mi-a zis ceva de genul:"gandeste-te ca acum are 3 kile si ceva, dar peste 2-3 luni o sa aiba 6,7 kile, si daca il inveti in brate de pe-acum, ai pus-o!".... ceea ce e cam adevarat, dar mi se rupe sufletul cand vad cum plange...
A, apropo, al meu plange cu lacrimi. Citisem undeva ca bebelusii nu au lacrimi pana la o anumita varsta? sau aiurez eu? ceea ce e foarte posibil, avand in vedere lipsa de somn

Cu programul nicio sansa, va invidiez de mor pe cele care ziceti ca doarme bebelusul cate 4-5 ore pe noapte... la mine ziua mai doarme cate 3 ore legate, dar noaptea nu prea am sanse. Azi noapte l-am adormit doar dupa ce i-am pus muzica, ceva cu "womb music" care imita bataile inimii... in rest nu vrea si pace! cum il pun in pat, cum urla ca apucatul

Ieri am fost sa depunem actele pentru alocatia copilului. O mare, mare bataie de joc, am alergat dupa acte toata ziua, cu copilul dupa noi, am alaptat in masina, tot acolo l-am si schimbat (cu greu!), ce mai, a fost un cosmar! cum am ajuns acasa ne-am pus toti trei in pat si am adormit instant...

Azi face si iepurele meu 3 saptamani si a luat deja 700 de grame, deci are 3.7 3 cm in plus... eu zic ca suntem pe drumul cel bun

a inceput sa urle ce v-am spus, cum vreau sa fac si eu ceva, sa ma uit la un serial, sa scriu pe forum, il apuca

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Roberta mie mi-a facut ginecologul o injectie cu oxitocina ca sa nu ajung la mastita. FFF BUNA!! In jumatate de ora eram ca noua. E f important sa te mulgi cu mana, sa prinzi sanul de mai sus, pompa nu rezolva. Ori pui copilul ori tragi cu mana, daca mai rezisti. Altfel intreaba de injecte ca sa iti dea drumul la canale. La mine nu ajunsese sa fie sanul rosu, am actionat imediat. A mai avut el o tentativa sa se infunde dar am muls repede cu mana si am scapat.

LA MULTE LUNITE
ANTONIA-ELENA de alinuff SA ITI DEA DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI MULLLLTTTAA SANATATE!!

BINE AI VENIT PE LUME STEFAN-PAUL FELICITARI Michelle_12 !

HAI IONELA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buuun, daca este rost de plans, ma bag si eu
Sunt chiauna, ciufuta, nedormita, nemancata...etc.
Certuri cu sotul (si nu numai), la greu....
Am ajuns atat de rau, incat nu mai suport sa intru in camera in care dormim noaptea...
Si copii mei sunt agitati (dupa baita, schimbat si mancat).
DOar ca , dragele mele: SUNT DOI
Astazi iar a plecat mama, si sunt singura in weekend (bine, cu sotul, dar ca si singura).

Eu am o problema: copii mei vomita. Nu in fiecare zi, dar si cand vomitaaaa.Ma sperie ingrozitor chestia asta
Sunt f pofticiosi si poate nu reusesc de fiecare data sa-i fac sa regurgiteze, oare asta sa fie motivul?

VOua vi s-a intamplat?

Referitor la scremut, si eu am problema asta cu scremutul si face si tare.I-am bagat supozitor cu glicerina ptr copii, dar 1/4!

Va doresc o zi linistita

O mama implinita de: Matei si Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Al meu bebe de la ora 18 nu mai doarme si evident devine ff agitat, da din picioare parca e intors cu cheita. Nu plange, dar se maraie asa, nu ca la colici si nici de foame, dar nu doarme si de oboseala devine agitat. Mai atipeste dar adoarme cum trebuie abia la 12 noaptea si se mai trezeste la 5 dimineata si apoi la 9.
O fi ceva in aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Corry, fii-mea mai vomita in jet, nu des, cam o data pe saptamana. Eu o mai opream din supt si o mai puneam sa scoata aerul

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput