LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata. Vin si eu cu inca o tura de cafea.
Mara a inceput sa doarma super bine aici, noaptea. Azi s-a trezit la 10 fara putin dar plange cand o duc la somn, aseara am stat si eu si maicamea cu ea in camera sa adoarma. Daca indrazneam vreuna sa plecam, plangea cu lacrimi.

Aseara am fost sa se dea marius si prietenul lu soramea cu karturile. A zis ca o duce pe fisa la scoala de karting cand se face mai mare :))) are mama 3 copii, unu mare si doi mici

Copilul asta cel mai mic isi face gimnastica de dimineata. Ma tot loveste. Mai devreme cand stateam in pat se vedea cum mi se misca burta

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Neata si La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Noi suntem mult mai bine. Bubitele erau alergie de la banana. Pe la 7 luni i-am dat cereale cu banana si atunci s-a inrosit peste tot in 5 minute insa pana am venit eu de la farmacie, nu mai avea nimik.
Vineri i-am dat prima data banana si sambata deja era plina de bubite.

I-am dat romergan (doza pentru alergii) aseara, si azi dimineata arata muuult mai bine.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fetele…

Noi am avut o noapte buna. Riana chiar s-a odihnit toata noaptea. Probabil ca adunase oboseala…

Rody, multumim de cafea. Ne pare tare rau de cucuiul Isei. Am vazut si poze, si ea tot o frumoasa e… Pupam sa treaca repede!

Tina, multumim de intrebare. Riana e mai binisor. Bine ca s-au orpit varsaturile ca asta ma speria cel mai mult. Acum dimineata vad ia revenit si pofta de papica, roade la un covrig, ceea ce e bine. Insa dimineata a avut un scaun moale, dar sper eu sa-l reglam cu smecta si ceai de menta. Oricum, per total suntem mai bine.

Uram si noi LA MULTI ANI si numai bucurii celor ce poarta numele Maria/Marian si derivatele.. si in special pentru:
Antonia Maria a Georgiei, Carla Maria de Carla, Eva Maria de ela_mm, Tania Maria de Rubia, Sabina Maria de Ramo, Luana Maria de angharad, Denisa Maria de anca, Andra Maria de Mycya, Sara Maria de maurice, Biana Maria de michelle.

Noi va servim cu o felie de pandispan si o limonada.

Am scris mesajul asta in 2 ore, printre plimbarile cu Riana… abia acu am reusit sa trimit.. n-am mai citit intre timp. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

RACUSOR te rog sa imi zici si mie de unde ai luat formula 31 si daca se numeste exact asa, am tot cautat si nu am gasit

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Hellooo!
Azi noapte mi s-a trezit R din ora in ora, din cauza maselutelor. Cum incepea sa scanceacsa il puneam la san si ii inchideam guraLa pranz nu mai adoarme singur ci doar leganat pe picioare, dimineata nu mananca fructele ci 1/2 de iaurt cu putin cascaval(l-a descoperit acum 3 zile si mananca o feliuta mica si subtire)

Dupa ce sunt chiauna, ma mai doare si gatul de nu stiu ce e cu mine. Am sa-l rog pe Cata sa-mi rada un cartof sa mi-l pun in loc de margele ca nu se mai poate asa

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Astept sa se trezeasca Raducu, sa-i dau sa manace si sa iesim si noi la aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

La multi ani tuturor Mariilor !!!

Noi suntem in linie dreapta ne pregatim pt ziua lui David si taierea motzului sambata dim plecam spre grecia ,cam greu cu timpul liber...sunt cu liste...cumparaturi...bagaje

va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit sa ii uram "La multi ani!" sarbatoritului zilei, Miguel, la subiectul dedicat:

16 august - LMA Miguel, delfinas de aelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

sa stiti ca asa se probeaza dependenta, cu o pauza (indiferent de motive). concluzia mea: clar, SUNT DEPENDENTA DE DC!

LA MULTI ANI, MIGUEL!! sa cresti mare, puiut drag, sa fii sanatos si vesel mareu, fericit intr-o familie asa de frumoasa! mami aelita, multi pentru voi

ne-am trezit (eu si Isa) la 10 , deja dadea soarele pe noi . aseara au venit nasii la noi (adica la Maria i-au luat niste chestiute de sf. Maria si normal ca si Isei, un set miniatura de jucarii pentru nisip - e al patrulea set ce-l are ), asa ca a obosit piticotul sa se tot strambe la toti, plus ca dimineata am fost si 2 ore la mare, de unde eu una am venit obosita ca dupa o zi de lucru plina: arunca nisip in sus, isi umplea gura de scoici intr-o secunda, arunca slapii si hainele de pe patura, tragea de umbrela si de snururile de la costumul meu de baie. in final l-am trimis pe tati cu ea in apa putin (era cam rece de dimineata), dar acolo a reusit sa-si ude pampersul si body pana pe umeri , acasa am descoperit ca era plina de nisip pe dedesubt... dar cu atata a dormit bine, ca de mancat tot nu mananca nimic! ma dispera cand vad ca nici iaurt, nici paine, nici biscuiti nu vrea, de fructe nici nu pomenenesc! asa ca i-am facut o oala de supa, am pasat si ceva legume si-a iesit mai cremoasa, biberonul nu-l refuza . asa ca dam pe supe (cam 1 litru jumate), apa si lapte cu cereale. numai bine ca ieri am terminat si cutia de lp (in 3 zile!!) si nici n-aveam de unde cumpara, asa ca aseara i-am pus LV in biberon. pentru ea a fost totuna, l-a baut pe tot (cu 3 masuri de cereale)...

ramane sa ne luptam in continuare cu scaunele moi si extra-moi, regim nu are ca nu mananca, pliculetele nu le bea ca au un miros puternic si un gust tare aromat, le simte in orice i le pun chiar daca e doar un varf de lingurita

astea fiind zise, azi tre sa fiu harnica: am ardeii pregatiti pentru a doua tura de pasta (asta o fac picanta, pun si ardei iuti) si am facut deja si 2 borcanele pentru Isa, mi-a iesit si sterilizarea . acuma sper sa revina curand la programul normal de masa, sa le si probam...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Da ce activitate slaba pe aici. In toata tara e vreme frumoasa si toti copiii sunt la plimbare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Da ce activitate slaba pe aici. In toata tara e vreme frumoasa si toti copiii sunt la plimbare?

Ramo nu a mers forumul

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput