LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am reusit sa facem petrecere delfinasei. Tocmai ce au sosit din Ro 2 familii prietene si cu inca 2 de aici. Ca vineri chiar credeam ca nu are cine sa vina pe la noi.

Am iubit pufosica mica toata ziua. Si ce am mai pupacit-o pe toate partile. Parca nici nu-mi vine s acred ca are deja un an si face atatea lucruri. Am vrut sa o filmez cum plimba ea caruciorul ieri cu papusica si cum ia curbele cu el. Cum trece pragurile sau cum isi ia papusa din el si o pupa exact cum face Elisa. Ana nu mai avea rabdare sa taiem tortul si a trezit-o pe Iulia gandindu-se ca a dormit prea mult dupa amiaza. Iar Iulia a fost neasteptat de draguta. Era putin nedumerita de unde asa trezirea brusca si de ce atata lume. A fost o dulcica.

Si voi niste dragute ca de obicei. Nu numai ca va ganditi la noi dar si trimiteti mesaje. Eu scriu mereu in fuga ca si acum cand sunt in dormitor cu Elisa adormita si Iulia somnoroasa.

Va pup si vreau sa va multumesc tuturor pentru ca mereu ati avut o vorba buna chiar daca nu am scris. Nici nu stiti ce mult au ajutatat incurajarile voastre.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, da cum mai e plaja in zona aia? Cu nisip fin sau scoici multe?
Aveti noroc ca nu sunt pofticioasa ca va puneam sa imi trimiteti pachete pachete :)))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara fetelor!

Noi in weekend am stat la ferma, la aer curat, am mancat si am povestit de-alea tineretii valuri. A fost si o cumnata (e din B), pe care Raducu o iubeste tare mult si a stat numai dupa fusta ei, dar si ea numai dupa el
Raducu a avut febra in 2 seri, am fost la dr, l-a consultat pe toate partile,iar concluzia este ca de vina sunt maselutele.
I-am luat si eu gama Trixera de la Avene pt ca mi s-a parut a fi o dermatita atopica, il dau de 2 zile si nici un rezultat pana acum.
Multumesc Bambo si Crispro

Rodika cucuiul sa treaca mai repede!
Si eu zic la fel ca Victopai daca imi facea Cata faza asta cred ca ne stia toata parcarea si doar sunt constienta ca nu e bine sa ma mai consum dupa....dar nu ma pot abtine

Cristina, cum se mai simte Riana? Multa sanatate!

Giorgia, frumoasa surpriza ti-a facut sotul!

Racusor, cum se mai simte delfinasul sef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Alice, e cu scoici. Sunt si portiuni cu nisip destul de fin, dar cand intri in apa nu ai cum sa nu dai de scoici. Dar ai mei nu au comentat pana acum. Eu merg aici pt ca facem fix 5 minute de cand iesim pe poarta si pana cand ajungem pe nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, te intrebam pt ca mai sus la politie acolo unde se fac permisele auto, sunt numai scoici si un nisip tare zici ca e beton. In mamaia nu imi place sa merg, prefer in oras si in zona ta n-am mai facut plaja de cativa ani.

Noapte buna delfinariu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

dau , capuccino si limonada, ca tare rau am dormit, si putin . Isa mi s-a trezit de multe ori maraind, i-am facut si lp de 2 ori peste noapte!! plus ca la 7 i-am facut doar o portie mica, de 150 ml si a inceput sa urle pur si simplu cand a terminat-o. n-a mai avut rabdare sa-i fac altul, a luat-o tati in brate pana am revenit cu 90 ml (si n-a avut de asteptat, al meu lp pe dizolva pe loc in apa la temp camerei). dupa 90 alte urlete si aruncat sticla goala jos din patut, i-am mai facut 90 (ultima portie!!), a dat-o gata si a adormit la loc. tu fete, in 3 zile a dat gata o cutie de lp!! daca a refuzat manacarea, i-am tot dat lp! si dimineata i-am facut ultimele masuri, ma si gandeam ca poaŽ sa urle de-acum, ca nu mai am pana la 10, cand pot sa-i cumpar alta...

in alta ordine de idei, am o copila rasfatata! punct. de 2 zile cand nu-i convine ceva isi pune sirena in functiune: adica scoate cate-un raget din tot corpusorul ei micut daca ii stai in cale si nu-i dai ce vrea. ba, daca o iei de mana sa-i distragi atentia, musca!! inca nu-si infinge coltisorii tare, e amuzant, dar e un inceput . imi vine sa rad cand o vad ce/cum face, inca nu stiu daca ar trebui sa iau masuri si cum. deocamdata o las sa-si manifeste frustrarile, ca oricum de multe ori n-am/n-are de ales: de iesit in strada printre masini, de deshis masina de paine, de butonat digi, de trantit telecomenzile de pamant, de aruncat jucariile pe balcon, de mancat mancarea pisoiului, de spalat mainile si picioarele in vasul lui cu apa, de scos telefoanele de la incarcat si multe altele... partea oarecum nasoala e ca numai eu ma impotrivesc, restul sar sa-i faca pe plac daca tiuie! dar e tiuit de ala de rasfat si de ciuda, fara lacrimi, doar asa de avertizare

la noi si azi se sarbatoreste Sf. Maria, asa cum pe Ioan il sarbatorim si in 29 august si in celelalte multe sarbatori, asa ca eu urez celor care poarta numele de Maria, Marius si derivatele, ca avem multi in delfinariu si in familiile noastre

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

multumesc mult si din suflet pt urari m-ati emotionat....chiar daca multumirile vin cu intarziere, m-am gandit la voi in acele zile!

Crispo frumoasa prezentarea de inceput, o surpriza` placuta!

Cred ca nu am cuvinte sa va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mi-am amintit acum ca vb de cardio si am salvat un www.youtube.com/watch?v=amLDQgF6mb0&feature=related" target="_blank">link de la larissa, am mai citit ca se fac dimineata, pe stomacul gol . deci, spor la treaba

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

La multi ani si multa sanatate Martiutelor si Marianilor din delfinariu!

Mariei i-am organizat ziua de nastere pe 31 iulie, dar fara a-i lua motul, din lipsa de "forum"-Vladut si parintii mei nu au putut veni de la Brasov!

Dar pe 30 iulie am fost la o petrecere fff frumoasa si cu multa lume, dar cu toate ca nu era petrecerea Mariei(ci a altui baietel care a implinit un an si a fost petrecerea pt taierea motului) a fost vedeta serii!
Maria a dansat cam pana pe la 23.30 dupa care a adormit asa ca am avut si noi parintii parte de liniste si de putina petrecere, am profitat de ocazie sa dansam pana la plecare!

Luni dimineta dupa serbarea zilei Mariei am plecat in concediu la Tusnad...a fost fff bine 10 zile de odihna si tratament ceea ce pt spatele si genunchiul meu a fost o adevarata binecuvantare, Vlad si Maria s-au simtit ff bine am stat afara cam taoata ziua ceea ce s-a simtit pt ca Maria a mancat ff bine si acum ne apropiem de 9kg!

Am fost si la lacul Sf Ana unde este superb daca ajungeti in zona chiar merita vizitat si facut baie in lac, e fff curat!

Vacanta celor mici s-a prelungit cu inca vreo 2s la buni la Brasov...ceea ce nici pt noi parintii este ceva nou(eu nu ma regasesc cu programul oin casa singura parca nu stiu ce am de facut), iar in formula doi nu nu am mai fosrt de vreo 3 ani..o sa vedem cum ne descurcam!

Invatamintele trase sunt...cand esti cu copil mic in concediu e ff util sa ai cuprins in cazare si acces la bucatarie pt ca m-am chinuit ff mult cu prepararea mesei de pranz pt Maria....nu primeste sub nici o forma mancare din borcan!

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragele mele,

ne-am intors si noi acasa aseara, mi-a fost tare dor de voi! N-am mai apucat sa scriu, mai am restanta si ultimul capitol ca la socrii a mers rau netul. Ne-a prin tare bine vacanta, mai ales lui Victor care patrula toata ziua pe-afara si apoi dormea cate trei ore A facut progrese cu mersul, a invatat cuvinte noi "pis"-pisica si cainele , "pui"-toate pasarile de curte, "ata"-apa. Sa vedem cum fac sa-l scot mai mult afara si aici acasa. Din pacate ne-am intors cu diaree de sambata (puiul mic) si mami cu 2 kg in plus Nu vomita, nu are febra, papa de regim, i-am luat lapte fara lactoza si sper sa-si revina rapid. Docamdata n-am sunat medicul ca sigur ii da medicamente si eu inca sper sa scapam fara.

Urez cu intarziere:
Raducu scump!
Albert
Iulia

Am citit ca mai sunt delfinasi bolnaviori, pup sa-si revina repede!

Coteasca n-am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare pentru taticul tau. Din pacate Dumnezeu ne trimite grele incercari in viata, dar ne si ajuta sa trecem peste ele. Multa putere si curaj mami, suntem alaturi de tine!

Rodi imi pare rau de situatia nasoala cu locul tau de munca. Sper sa se gaseasca repede o solutie pt. tine.

Btz, multa putere si rabdare! Sunt convinsa ca Paul va fi bine, dar acum ai acumulat atata stres ca tot ce face ti se pare putin. Ma enerveaza usurinta cu care se pun diagnostice in Romania si sabloanele astea in care se incadreaza copii. Multi pentru Paul, sigur va face progrese vizibile in curand!

Crispro pup si pe Vladut sa treaca alergia! Si nu mai baga in seama toti "binevoitorii" care se lauda cu copiii lor, tu trebuie doar sa ai incredere in Vlad ca va face de toate la timpul lor!

Bumble un pentru tine. Cred ca a iesit exceptional tortul. Tot am vrut sa zic ce-mi place ca sotul tau e asa pasionat de bucatareala si se pricepe si el la dulciuri. Poate ai pus poze, abia astept sa citesc capitolul asta sa vad.

Pup si gravidutele noastre!

Evident ca am uitat ce am mai vrut sa zic, poate dupa-masa pun niste poze. Vreau sa merg cu Victor la biserica azi ca e sarbatoare mare.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput