LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka no buna dimineata! am zis eu cumva ca s-a rupt lantul belelelor?! deŽde unde! is si-acum cu lacrimi pe obraji. sa vedeti ce-am patit: am fost la fiesta, cu nasii . Isa a mai dormit, a mai marait, s-a plimbat pe-acolo, a fost ok. am ajuns acasa la 3, eu caut chestii in portbagaj sa le iau in casa, sotul imi spune s-o iau pe Isa dar era si el calare peste mine sa vada ce caut. si la un moment dat auzim o bufnitura langa noi, era sa dau cu sotul de pamant cand mi-am dat seama ce-a facut: a deschis usa dinspre partea Isei si i-a desfacut centurile. ea scumpica mereu cand ii desfac centurile se ridica in fund si ma cuprinde de dupa gat s-o iau. acum a incercat sa se ridice singura si a cazut din scaunul de masina direct pe bordura ![]() , nici n-a apucat sa planga ca a fost sotul cu ea in brate trantind tot ce avea in mana si blagoslovindu-ma pe mine ca aveam treaba cu bagaje, nu cu fata!! nu el era de vina ca i-a desfacut centurile fara sa-l puna nimeni ![]() . n-a plans deloc Isa dar in casa am vazut o vanataie mare si urata pe frunte, am pus compresa cu apa rece, si-a pus si ea manuta pe cucui si a adormit. ioi ce nervi am!! abia astept sa vina dimineata sa-mi tin lectia de morala! nu-mi vine sa cred cat de iresponsabil a putut sa fie, desi acum realizez cat e el de rupt de ceea ce fac eu zi de zi cu Isa. pentru el timpul scurt petrecut impreuna inseamna joaca, plimbare, dragasteala, toate sub supraveghera mea, si mie mi s-a parut perfect! acum imi dau seama ca daca l-as lasa singur cu ea, as fi eu inconstienta , ca sigur ar face numai minunatii...am pus si poze din astea 3 zile de fiesta, pentru cine are vreme de frunzarit poze si ma duc si eu sa ma trantesc in pat, mi-e ciuda ca nu putem merge nici la plaja nici la piscina azi! adica eu nu pot, ca-s cu musafiri navalnici . noapte buna, delfinariu ![]() am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |

pe Izuca sa treaca vanataia si sa fie bine 
si pe mami sa nu mai fie suparata 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena Neata! Saddie multumim mult de cafea. Va pup Rody, deci isa a invatat sa latre Aelita, mara se mai trezeste aplaudand dar doar dimineata. Nici nu deshide ochii si aplauda apoi se ridica rade si incepe ziua Cristina, esti tare haioasa cu mancarea. Cum a fost pizza aseara? Ai papat tot? ![]() Adriana, barbatii astia nu stiu ce inseamna o femeie gravida. Tot ei au nervi si probleme. D-aia fac femeile copii si nu ei, inchipuie-ti un barbat insarcinat sa fca analize si sa suporte greturi si dureri. Nu mai zic de nasterea in sine Anca, ati venit la cta? Vreau si eu la plaja dar cred ca dupamiaza.. Ce fac baietii? Noi ieri am umblat toata ziua, am fost la cherhana cum va ziceam. I-am dat la copil bors de peste s-a lins pe bot :)) in rest a stat numai langa tarcul cu animale si la tobogan. Seara a culcat-o maicamea ca noi iar plecasem prin oras si cica a cam plans dupa noi. De cand am ajuns la cta plange seara la culcare, vrea sa stea toata lumea cu ea in dormitor daca se poate, sa nu cumva sa piarda ea ceva Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 18+ ![]() |
mare dreptate ai mai Alice

deci cherhanaua are mare trecere la copiii nostri

si Andrei a papat tare bine borsul de peste 

rodyka spune:
alice, racusor, pai cum sa nu le placa pestele delfinasilor? ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
Anca mama pune catina cu miere, face un fel de suc, dar nu stiu cum
e foarte bun pentru imunitate, luat asa cu lingurita sau facut cu apa minerala.
ciristina_serban spune:
Revenim si noi dragele mele, cu vesti nu tocmai bune...
Riana a avut ieri o stare proasta, stranuta si au inceput si mucisorii. Bun. Am zis ca a racit cumva...Numai ca aseara a inceput cu varsaturi puternice si ne-am speriat ingrozitor. Doar ce ne intorceam de la plimbare. Toata noaptea am pazit-o, ca imi era teama sa nu se innece prin somn. A mai varsat si in timpul noptii, nu prea mai avea ce draga de ea, dar ii tremura stomacelul si icnea... ufff, ce greu a fost... Pe la 4 dimineata i-am dat Metoclopramid, si s-a mai linistit nitel si a dormit apoi pana pe la 9.00. Am plecat la spital cu ea.. Am asteptat pe acolo la greu, pana la urma ne-a vazut un medic. Ne-a zis ca e vorba de o enteroviroza. Era la limita cu deshidratarea... Ne-a dat saruri si pliculete pentru refacerea florei bacteriene. Nu avem scaune moi, nu facem febra. De azi noapte nu a mai varsat deloc dar nici nu a papat.. Nici nu o fortez ca mi-e teama sa nu verse iar. Si mi-e groaza sa ajungem in spital!!!
Tre sa fug, ca e maraita si vrea alintata si plimbata. Am intrat sa va salut pe toate, va pupam si ne iertati pt absenta. Pupici si sanatate tuturor!
Victo spune:
aoleo,Rodi, la cum sunt eu de isterizata cd vine vorba de ranit copil..Doamneeee....cred ca faceam criza de nervi dc mihai mi-ar fi cazut din masina..ioi..nu stiu cum ai putut sa te abtii...![]()
"norocul" nostru ca avem aceeasi masina de 9 ani :) ibiza cu 2 usi si nu pot astia cadea :):). da nici nu incape mare lucru in ea.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Victo aoleo,Rodi, la cum sunt eu de isterizata cd vine vorba de ranit copil..Doamneeee....cred ca faceam criza de nervi dc mihai mi-ar fi cazut din masina..ioi..nu stiu cum ai putut sa te abtii... "norocul" nostru ca avem aceeasi masina de 9 ani :) ibiza cu 2 usi si nu pot astia cadea :):). da nici nu incape mare lucru in ea. |
no vezi, si noi aveam VW Polo cu 2 usi

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Victo spune:
stiu ca nu mai aveai ce sa-i faci si normal ca n-a vrut..numa ziceam ca eu in conditii similare nu m-as fi putut controla.
si noi tot vrem sa o schimbam..da daca nu castigam mama la loto(si jucam ,saptamanal)...ca averi n-avem de unde mosteni..salariile le dam pt apartament (bine, azi mi-as fi luat ditai viloaca cu banii aia)...
doamne cum am fost in concediu..protbagaju ochi :).bagaje la picioarele copiilor, fest..intre scaunele lor pana sus..si la picioarele mele cate ceva, daca tot am numa 1m juma :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
vezi, victo, daca suntem pitice avem alte avantaje, lasam loc la bagaje 
eh, nici pe noi nu ne-au dat banii afara din casa dar, intre cat am vandut-o pe cealalta si cat am primit la nasterea Isabelei, mai un pic de la noi... am facut-o! ca acum au crescut iar preturile, in ditamai criza, si n-o mai schimbam in veci. noroc ca nu am rate de platit, ca muream incet la cum evolueaza lucrurile in Ro... (adica involueaza, pardon)
mai vroiam sa zic ca asa mi-a placut mesajul ooanei ca vreau sa-l reproduc 

| Rody desi poate pare usor din afara, desi poate noi dam senzatia celorlalti ca ne descurcam mereu si nu e chiar atat de greu...barbatii nu vor afla niciodata cum e sa fi MAMA care le stie pe toate si care are mereu o solutie sau un raspuns... |
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Diana_Eva spune:
Rody - Se pare ca luna plina aduce vanatai multe - noi in ultimele 4 zile. Miercuri la un colt de scaun - tampla dreapta, joi la masa ochiul stang ( e neagra toata acum - fardata fain de tot), vineri fruntea de pavaj (indianca mamei), sambata un colt de carte (de copii) sub barbie. O sa fim faine de ziua ei. Incearca sa iei unguent cu Arnica ajuta f mult. Eu am un tub din italia poate gasesti si tu in spania. Daca gasesti o sa te rog sa imi trimiti si mie unul. 
Racusor
seful sa se faca mine. Hai ca il repara pediatra minune.
Ramona - cum sunteti? Sigur are ceca dar doar un dr poate spune ce.
Sanatate bolnaviorilor.
La multi ani sarbatoritilor!!!
Diana, mami de pui iubit Eva
(20.08.2010)

sa fca analize si sa suporte greturi si dureri. Nu mai zic de nasterea in sine
18+