LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Subscriu la ce a zis Rody:SUNT DEPENDENTA DE DC
Desi am avut laptopul stricat am facut tot ce era posibil sa intru pe net si cand colo nu mergea forumul,pana m-am prins ca fetele sunt pe FB si citeam acolo ce se scria.
A cazut si fii-mea ieri a facut o mica vanataie pe frunte,a devenit f neastamparata,vrea sa mearga si imi da drumul la mana si apoi se sperie,adica daca nu-si da seama ca e singura merge (a facut 17 pasi alaltaieri-am numarat)si cand a realizat ca eu i-am pus pixul in mana in loc de degetul meu s-a pus jos si a inceput sa planga.
Si pe mine ma bazaie cumnata-mea si soacra-mea ca de ce nu merge fata,ca daca ii luam premergator ar fi mers deja(nepoatele mele au mers la 1 an si cealalta la 8 luni si au fost puse in premergator de la 4 luni).Eu ma fac ca nu aud si merg mai departe-crispro asa ca lasa sa zica fiecare ce vrea.
Ma duc sa-l felicit pe Miguel la subiectul lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Da ce activitate slaba pe aici. In toata tara e vreme frumoasa si toti copiii sunt la plimbare?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Ramo nu a mers forumul

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Ha, ha buna asta! Pai pe noi ne mancau degetelele dar n-aveam unde scrie.

Am inrosit FB in schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

La multi ani Miguel!!

Noi am fost in weekend prelungit la Botosani, tare bine a fost.

Bianca merge numai in picioare, nu mai merge absolut deloc in 4 labute de 2 saptamani deja. Dar nici nu da mana sa mearga unde vreau eu.. Ieri intr-o secunda deja tragea de perlele de la bratara unei babe din parc
Si eu cand o pun in carut mai urla, dar inca merge sa o mituiesc cu un biscuite sau covrig

Sanatate multa puiutilor bolnaviori

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Da ce activitate slaba pe aici. In toata tara e vreme frumoasa si toti copiii sunt la plimbare?

Ramo nu a mers forumul

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Acum am vazut pe FB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

ADEVARURI DE NECONTESTAT

1. Daca mersul pe jos ar fi bun pentru sanatate, atunci postasul ar fi nemuritor.
2. O balena inoata toata ziua, mananca plancton, bea apa si e grasa.
3. Un iepure fuge mreu, tzopaie si traieste doar 15 ani.
...4. O broasca tzestoasa nu fuge, abia se tareste si nu face mai nimic altceva, cu toate astea traieste 150 de ani.
Si tu, vrei ca eu sa fac dieta si exercitii fizice?!
Hai sa fim seriosi!!!

Cat adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor fii-mea nu mai vrea deloc in carut,nu stiu ce sa fac ca daca vreau sa ma duc in parc cu ea neaparat trebuie sa iau masina;nu mai pot sa o car in brate pe o distanta asa mare.Ma gandesc sa-i iau o tricicleta ;din experienta voastra ce ziceti merita sa cumpar?stiu ca fiecare copil e diferit,dar cum au reactionat copii vostri;ea nu vrea in carut ea vrea sa impinga carutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

rubia, pupam vanataia Mariei

michelle, deci vroia blondina perlele babei . si Isa face la fel, rapid e la geanta cuiva sau pe terasa la alta masa curioasa, de-i dadeau aia cine stie ce de mancare, noroc ca ea facea rapid stanga-mprejur si nu lua nimic. dar auzeam comentarii: ii e pofta mititelei de mancarea de pe masa

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
S-a facut fimea o alintata, cum nu Ii convine ceva cum tipa. Prea multa lume o baga in seama si sta dupa fundu ei dar ce le pot spune? Sa nu o mai iubeasca?
Ajungem noi acasa si isi revine :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

buna dimineata, delfinariu

sa stiti ca asa se probeaza dependenta, cu o pauza (indiferent de motive). concluzia mea: clar, SUNT DEPENDENTA DE DC!

LA MULTI ANI, MIGUEL!! sa cresti mare, puiut drag, sa fii sanatos si vesel mareu, fericit intr-o familie asa de frumoasa! mami aelita, multi pentru voi

ne-am trezit (eu si Isa) la 10 , deja dadea soarele pe noi . aseara au venit nasii la noi (adica la Maria i-au luat niste chestiute de sf. Maria si normal ca si Isei, un set miniatura de jucarii pentru nisip - e al patrulea set ce-l are ), asa ca a obosit piticotul sa se tot strambe la toti, plus ca dimineata am fost si 2 ore la mare, de unde eu una am venit obosita ca dupa o zi de lucru plina: arunca nisip in sus, isi umplea gura de scoici intr-o secunda, arunca slapii si hainele de pe patura, tragea de umbrela si de snururile de la costumul meu de baie. in final l-am trimis pe tati cu ea in apa putin (era cam rece de dimineata), dar acolo a reusit sa-si ude pampersul si body pana pe umeri , acasa am descoperit ca era plina de nisip pe dedesubt... dar cu atata a dormit bine, ca de mancat tot nu mananca nimic! ma dispera cand vad ca nici iaurt, nici paine, nici biscuiti nu vrea, de fructe nici nu pomenenesc! asa ca i-am facut o oala de supa, am pasat si ceva legume si-a iesit mai cremoasa, biberonul nu-l refuza . asa ca dam pe supe (cam 1 litru jumate), apa si lapte cu cereale. numai bine ca ieri am terminat si cutia de lp (in 3 zile!!) si nici n-aveam de unde cumpara, asa ca aseara i-am pus LV in biberon. pentru ea a fost totuna, l-a baut pe tot (cu 3 masuri de cereale)...

ramane sa ne luptam in continuare cu scaunele moi si extra-moi, regim nu are ca nu mananca, pliculetele nu le bea ca au un miros puternic si un gust tare aromat, le simte in orice i le pun chiar daca e doar un varf de lingurita

astea fiind zise, azi tre sa fiu harnica: am ardeii pregatiti pentru a doua tura de pasta (asta o fac picanta, pun si ardei iuti) si am facut deja si 2 borcanele pentru Isa, mi-a iesit si sterilizarea . acuma sper sa revina curand la programul normal de masa, sa le si probam...

Am avut o perioada similara cu Maria..a tinut cam o luna numai in loc de supa pasata, prefera cewrealele cu lapte budincuta si mai adaugam cate putin fruct!

Acu papa de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

anca, Isa nici nu vrea sa ma vada cu vreo lingurita in mana! si doar cand ii pun farfuria in fata (cu bucatele) deja incepe circul. am mai trecut si noi prin asta de mai multe ori, dar parca niciodata n-a fost mai mult de 2-3 zile. de obicei se aratau dintisori la orizont, ca era precedata de febra, apoi scaune apoase... sa vedem...

Mergi la inceput