LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 11
anca_vlad spune:
la noi a tinut poanta sa ii dau ei in mana sa manance...deocamdata nu avem dinti asa ca nu am avut cum sa pun mofturii pe seama dintilor!
palomina spune:
Ha ha , sunt tare, nu m-a dus capul sa vin dup#259; voi pe FB...
Noi suntem in plin proces de reorganizare a programului.... Asta dupa ce ma laudam ca avem si noi program... Se trezeste al meu copil la 8 si pana la 12 nu sta locului dupa care la 13 se trezeste Si pana la 4.30-5 e in actiune, dupa care Cade lat Si se mai trezeste la 7 cu chiu cu vai...la 11.30 noaptea eu inca ma lupt cu el sa doarma..
Azi noapte, l-am lasat singur in patul mare, am pus niste perne in jurul lui si m-am dus la smotru....din cand in cand mai trageam un ochi si la el...ce credeti?! L-am gasit la marginea patului dormind pe burta, pe perna.... Am crezut ca lesin cand l-am vazut...
Si Antonito face scandal cand il pun in carut...dar numai dupa ce merge pe jos, nu se mai satura de mers :))) deocamdata il mai pacalesc. Eu tricicleta nu-i iau acuma ca mai doarme cateodata si in carutz dupa antrenamentele lui prin parc, plus ca aia mai lipseste in casa asta
Azi ma duc sa-i fac comanda de tort si joi fac si pt el un tortulet cu gris cu lapte si duo dulceata de visine fara zahar
sper sa-i placa 
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
giorgia23 spune:
Buna fetelor
...eu tot pe fuga...mai e putin si vine nunta si tot dupa cumparaturi
...mi/am luat o rochita pt zi...e turcoaz
...am sa fac o poza sa va arat![]()
Ieri am fost la soacra la curte si am facut si noi un gratar...Antonia e numai dupa tati
Rody si Antonia are vreo 4 zile de cand refuza mancarea
...nu vrea nici iaurt,nici fructe,nici supa,nici ciorba...doar lapte si uneori cereale
...in schimb covrigi si pufuleti ar manca toata ziua
...si a inceput sa faca si kk moale...ii ies 2 masele...la una deja ii simt un colt
Michelle asa si Antonia cu mersul...sta cuminte in carut pana ajungem in parc apoi vrea jos...i/am luat ham sa nu mai stau aplecata...si asa evit si cazaturile...ca ea e grabita tare
...apoi cand o pun iar in carut o pacalesc cu un covrig![]()
Cred ca vineri sau sambata luam si noi motul![]()
Va pup
Alice_Elena spune:
anca, ieri am fost pe plaja pe la tine p-acolo. cred. ca coborat printr-un loc si am tot mers pe plaja, la un mom dat eram in drept cu politia (unde se elibereaza caziere).. intrasem pe forum sa intreb daca voi coborati dar nu mergea si nu te-am sunat ca m-am gandit sa nu va deranjez.
m-am luptat cu copilul sa il scot din apa, era mov la gura ca era destul de rece, si ea nu vroia afara. se uita lumea la noi. apoi un nene zice "tu esti fetita aia care nu vroia sa iasa din apa?" ![]()
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
adrianaBuc spune:
Salu'
m-am saturat de munca !!! 

Nu mai vreau! 

vreau si eu sa stau cu pitica la soare, in apa, la mare , la munte.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+
Alice_Elena spune:
Of mai adriana. Dar nu iti poti lua macar 2 3 zile de medical? Mai ales acum ca ai nevoie de putina odihna si relaxare.
In rest cum te mai simti?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena Of mai adriana. Dar nu iti poti lua macar 2 3 zile de medical? Mai ales acum ca ai nevoie de putina odihna si relaxare. In rest cum te mai simti? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+ ![]() |
ORIBIL

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+
paula_m spune:
Salutare!!
Adriana, te inteleg perfect!! Eu am avut o sapt si inca mai am, de groaza. Ieri mi-am vazut copilul pe geam cand a iesit la plimbare cu bunica-sa
. Sunt obosita si fizic si psihic.
Sper ca si-au mai revenit puiutii cu diaree si cu febra.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
bumblebee spune:

Victo, esti tare mami. Ce nu faci tu ca sa fie bine pt puii tai. Ce carte de psihologia copilului citesti?

si al meu vrea intrerupatoare! Dupa ce oricum ma termina cu orice telecomanda, o intinde spre TV sa il aprinda. Norocul meu e ca nu ramane cu ochii atintiti in TV, (daca totusi o face, dau pe teketext pe o pg inexistenta, sa fie negry ecranul). Ma termina si cu cheile, nu pot intra in scara fara ca el sa tina cartela de interfon, sa deschida el. Dup-aia si la usa ma ajuta, dupa ce intram in casa imi arata sa le pun la loc.
Aelita,
, ce-am mai ras cu Andres, cu aplaudatul! Mi-l si imaginam!
Arata si muschii? Demenstial!! 
Laurica
, pupam viitoarea femeie perfecta! Sa va fie de bine petrecerea!
Racusor,
sper ca Andrei o sa treaca repede peste problemute!
(Asa de drag mi-e cand aud cum face el 1 , noaptea.. dimineata, ma topesc de tot la fazele astea).
Rody, ma bucur ca ati gasit portofelul! Cele rele, sa se spele/Cele bune, sa se-adune! :*
Crisu’, felicitari pt ‘mama’!! 
Alice, ce ftumos isi incepe Mara ziua! 
Anca, nu am nici macar o poza cu tortul , dar abia m-a crezut lumea ca l-am facut eu ![]()
Krys, sper ca Riana e mai bine! 
Ramona,
pe Raisa, sper sa fie ceva usor.. Acuma vad, alergie la banana.. Sper sa treaca in timp alergia asta.
Otilia,
, pai tu nu ai fost atata timp alaturi de noi? Un sfat, o vorba buna
, pai nu te uitam noi asa usor, ca ne esti tare draga! 
[pup
vanataile delfinasilor!!
Rody,
pe Isa, tar cred eu ca sunt dintisorii la ea… Sper sa isi revina cat mai repede!
Daca ii ingrosi laptele cu mucilagiu de orez? Poate o mai strange nitel la burtica, oricum, gustul nu e puternic. 
Rubia, deja stim ca soacra ta e dusa, nasol ca e si cumnata.. V nu a fost pus in premergator si merge bine mersi, sauu, stiu copii pusi in premergator care la 1 an nu mergeau. De ce sunt oare atatia destepti care emit atatea teorii?
E bine ca poti trece peste ‘sfaturi’..

Michelle
, vrea blondina perle? 
Adriana,
, in 10 zile este MI!
Ilinca,
. L-am corupt si pe sot. El nu manca nimic dulce cand l-am cunoscut, gusta doar, si f rar. L-am corupt
, dar fara intentie.. In schimb chiar e pasionat de tot ce inseamna bucatarie. Noi ne mai delectam gatind cate ceva. Din pacate nu ne ajunge timpul, asa ca totul este scurt si la obiect
.
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
ilinca79 spune:
Salutare delfinariu,
ce bine ca si-a revenit DC-ul
Tara arde si baba se piaptana = stau pe net si as avea o mie de treburi prin casa. N-am mancare, am de calcat o tona, etc.
Vad ca in ultima vreme nu mai am nicio tragere de inima sa fac una alta si nu stiu de ce, poate m-am saturat de rutina asta zilnica si imi lipseste serviciul (ca sa vedeti Adriana si Paula ca nicicum nu-i bine
)
V e tot cu diaree, i-am luat Enterolactis ca pediatra lui racusor e sfanta pt. mine ![]()
Medicul nostru de familie are tel inchis, cred ca e in vacanta in strainatate asa ca mergem doar pe regim si lapte HN deocamdata.
Of Bumble sa n-ai tu o poza cu tortul minune...nici filmulet?
Zi-ne cum a fost petrecerea ca abia asteptam sa scrii 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)