LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 19
lalala13 spune:
fete voua v-au intrat indemnizatiile??
eu am la raiffaisen si niciodata nu mi s-a intamplat sa se faca 17 si sa nu am banii in cont
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 fete voua v-au intrat indemnizatiile?? eu am la raiffaisen si niciodata nu mi s-a intamplat sa se faca 17 si sa nu am banii in cont ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea! Doamne Ajuta in continuare! |
Simona si eu tot la Raifeissen si eiri aveam banii!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
adrianaBuc spune:
Nu pot sa imi iau ochii de la tortul cu fructe de padure. 

am pastrat linkul, sper sa ma simt in stare sa il fac zilele viitoare ca mor de pofta.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+
anca_vlad spune:
La multi ani! sarbatoritilor Victor si Sasha! sa cresteti mari si sanatosi! sa aveti o viata plina de impliniri si bucurii!

In legatura cu tricicleta ...noi am primit una la aniversarea Mariei
asa ca acum inca ma uit la ea in sufragerie si nu stiu unde o voi tine toata iarna!

Nici macar nu m-au intrebat daca imi trebuie sau am nevoie acum de ea! la Vlad nu am avut asa ceva si sincer nu o consider ceva necesar!
Cat despre relatiile dintre soti dupa ce vine pe lume bb nu cred ca vina racirii relatiei apartine in exclusivitate sotiei!
noi nu am trecut prin asa ceva deoarece sotul meu este un tip intelegator dar in acelasi timp a stiut cand sa faca el pasul spre mine!
Oboseala nu e o scuza dupa nasterea si implicarea totala in crestere copilului este chiar o realitate..preferi sa te odihnesti sau sa faci ceva siu pt tine daca timpul iti permite...aici intervine intelepciunea partenerului, sa faca el pasul nu sa astepte!
In general barbatilor le place sa astepte semne din partea partenerei nu sa se implice si sa incerce sa mentina comunicarea in parametrii normali!
De ex in perioada de dupa nasterea lui Vlad si a Mariei sotul meu cauta sa vina langa mine seara dupa ce adormeau doar pt a ma tine in brate! A contat fff mult, atunci reuseam sa vb relaxati chiar daca o faceam pe soptite!
eladea2005 spune:
dragelor,
intru rapid, acum, ca nu stiu daca mai apuc...nu ma vad dintre bagaje si n-am timp de nimic...daca ieri eram sigura ca AMANAM plecarea, azi se pare ca totul e spre bine, doamne ajuta...asa cum ziceam pe FB, Eric si-a mai revenim, sper sa nu ne intoarca boala si sper sa revenim acasa sanatosi...
urez de pe acum; LA MULTI ANI SANATOSI, FRUMOSI SI PLINI DE NOROC SI BUCURII TUTUROR DELFINASILOR CARE AU MAI RAMAS DE SARBATORIT!!!
va pup, o sa-mi fie dor de voi...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Eladea, drum bun, distractie faina! Sa fiti toti sanatosi, sa va simtiti bine!
Btz, exact asa a fost la noi, seara ma simteam obosita, epuizata, si in loc sa ma odihnesc langa sot, sa povestim, eu stateam pe net, in fiecare seara. Pana ne-am obisnuit asa-eu cu treburile mele, el cu ale lui. Nu imi place situatia, dar parca nici putere nu am sa o schimb. In cazul nostru cred ca numai eu am fost de vina. Sotul e rabdator. Eu is agitata, nimic nu imi convine, mereu ma simt coplesita. No, s-o fi saturat si el de stresul meu.
Incerc sa culc copilul, nu stiu ce sanse am...
Sa-l ajutam pe Alex
ainotna spune:
Crispro, Paula, Crissy, Rodyka, sunteti nemaipomenite! 

Un
mare tuturor mamicilor de delfinasi
Am devenit si eu dependenta de acest forum si bine imi pare
Sunteti niste mamici grozave de la care am mereu ceva de invatat
, aveti mereu un gand bun 
Noi petrecem astazi in familie (cu rudele) si sambata ii luam motul la Buc. Deja a plecat un rand de musafiri si-i asteptam pe restul. Fug...
baby78 spune:
LA MULTI ANI SASHA, VICTOR, PRISCILLA
la multi ani mami CARMEN
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
anca_vlad spune:
intr-o disputa intre soti indiferent de situatie, vina sau cauza o sa iau partea femeii...

Doamne Ajuta in continuare!