LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

intr-o disputa intre soti indiferent de situatie, vina sau cauza o sa iau partea femeii...

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

me too

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

normal nu avem nici o vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

fete voua v-au intrat indemnizatiile??

eu am la raiffaisen si niciodata nu mi s-a intamplat sa se faca 17 si sa nu am banii in cont

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Simona si eu tot la Raifeissen si eiri aveam banii!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

off..oare unde as putea suna sa vad ce se intampla..stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Holaaaa, fetelor!

Nici eu nu am primit banii de CIC si am card BRD...

Noi am fost la pediatra sa ne cantarim, sa ne vaccinam , de-astea ... Puiul meu are 11kg Si 500 gr

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

M-a cam pus pe ganduri... A zis ca deocamdata e ok dar sa am grija sa nu mai ia in greutate. Cica sa dau inainte cu tzitzi, multa miscare, fara cereale multe....

Aaaa, si nu recomanda grisul cu lapte ca cica "fura calciul" ... Mai bine sa folosim calciu gris din farmacie, chiar asa se numeste. Dar bine , cred ca se referea la cantitati mari de gris... Noi mancam cam de 2ori pe luna asa ceva, prefer cerealele instant.

In rest, e foarte bine, a plans saracutzul la vaccin mi-a fost mila de el... Cam asta.. Acum astept sa se trezeasca si mergem la shopping!

V-am pupat!

PS Eladea, ce ma bucur ca plecati!!!! Vacanta frumoasa!!!!

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

palomina, dar cati cm are Antonito?

eladea, ce bine ca plecati! spor la bagaje, drum bun si vacanta placuta! va asteptam sanatosi, bronzati si cu multe poze!

eu am un nod in gat, parca merg la cine stie ce examen , si nu doar la o intalnire cu seful .

Isa inca doarme, de 3 ore jumate. azi la amiaza a mancat in sfarsit ceva mai bine, ciorbica de pastai

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui senty_mary

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Sa spun cum a fost si ziua mea?
Pe cuvant, ma doare sufletul.. m-am saturat..
Soacra mea a venit ametita la petrecere si s-a dat in stamba tot timpul, desi stie ca pe fiul ei il doare cand o vede asa.. Cand imi luam copilul in brate, hop si ea in ceafa mea (eu simteam ca asa e, dar mi-au mai spus s prietene care au vazut).. Cand i-au pus nanele tavita lui V ca sa-si aleaga, ea parca se transforma, tragea de aur, s-a suparat ca V a ales parfumul. In fine.. asta chiar nu-i nimic, dar are asa o atitudine de cucoana, de cea mai cea, de nimeni nu-i ca ea..
Vine seara, hotarasc ca mama mea sa-l ia pe V sa il aduca acasa la somn (vazand in atatea seri ritualul). Sotul meu a trimis-o si pe ma-sa acasa la ea (frumos, cu apropouri). Asadar, soferul de serviciu, tatal meu, la volan, soacra mea in dreapta, o prietena de-a socrei in spate, mama si V. Pe V l-am pus eu in bratele mamei mele cu centura peste (scoica era in alta masina ).
Imediat dupa ce au plecat, am vazut ca au uitat bibele de apa, eu, tacanita, fug dupa masina. Am ajuns-o in cateva minute de alergat, ca noi avand terenul in camp, drumul e destul de rau. Cand am ajuns la masina, evident nu mai aveam vlaga, la care soacra-mea incepe sa urle ca o animala la mine, ca 'fata', nu puteai sa suni? (in timp ce alergam am incercat s-o sun pe maica-mea, dar pana s-a facut legatura, n-a auzit tel). M-am ofticat, i-am dat bibele lu' mama si am plecat. Atunci cica piticul s-a pus pe plans, si a plans, pana cand soacra-mea a inceput sa urle iar, ca maica-mea nu stie sa-l linisteasca, ca ea se intoarce sa mi-l aduca, ca numai la mine se linisteste (in tot timpul asta prietena soacrei, de asemeni bauta, ca da, ca asa l-am invatat eu prost pe V). A coborat din masina, l-a smuls pe V din bratele maica-mii si a luat-o pe jos, prin camp, spre noi . A inceput sa ne sune pe noi.. George s-a suparat tare pe ea.. A doua zi, ea a zis ca s-a speriat..
Fetelor, cand am auzit ca ea a luat-o noaptea cu copilul MEU prin camp.. am innebunit..
Pana la urma l-am dus eu pe V acasa, cu mama, V in spate, in scoica, singurel. Acasa am lasat-o tot pe mama mea sa il adoarma si am plecat.
Nu am putut dormi toata noaptea de suparare.. si acuma tremur cand ma gandesc.
As vrea sa ma ajute Dumnezeu sa stiu sa ma comport.. Sa nu simt ceea ce simt cand ma gandesc la ea, sau cand o vad.. Imi iubesc din tot sufletul sotul, certurile noastre de cele mai multe ori au fost legate de ea.. Imi descopar o latura care nu imi place deloc, dar nu stiu ce sa fac, am intors obrazul de atatea ori.. nici sa ma bag in certuri nu vreau, nu imi plac mahalagismele, clar nu voi face asa ceva. Doamne, nici nu stiu ce sa fac.. nu vreau sa-l indepartez pe V de ea, dar nu am incredere in ea.. Poate exagerez, poate aberez, sper ca odata cu trecerea timpului sa mi se limpezeasca gandurile, sa ma calmez, acum sunt suparata.. tare..

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Alina crede-ma ca am vazut-o pe soacra-mea in descrierea ta .
a mea tot asa face numai ca diferenta e ca eu nu fac nimic pt a-l apropia pe Andrei de ea,pt simplul fapt ca ea este cea care ar tb sa castige afectiunea copilului. spun asta pt ca Andrei numai
cand o vede incepe sa planga cu lacrimi si sa se agate de persoana la care e in brate.am zis "persoana la care e in brate" pt ca au fost cateva situatii cand era in brate la straini si nu a vrut sa se duca la ea.
si cel mai tare m-a suparat ca nu a venit cand i-am taiat motul copilului desi am insistat sa vina ca doar e bunica lui.
stii ce mi-a zis? "nu vin daca nu ma ia Bogdan(sotul meu) cu masina de la poarta". iar Bogdan nu s-a dus sa o ia si prin urmare si-a facut ambitia si nu a venit.
oricum ea a avut de pierdut dar ma deranjeaza ca se plange la toata lumea ca Andrei nu o iubeste. pai cum pana mea sa o iubeasca daca ea nu e prezenta in viata lui. am chemat-o de 'nspe mii de ori sa vina la noi sa mai stea cu copilul si nu a vrut.asta e.
nu mai fi suparata iubita ca nu merita. fa tot posibilul sa va fie voua bine in casa ca restul nu prea conteaza.
va veni ziua cand se va uita inapoi si ii va parea rau ca s-a comportat asacu voi.
un mare de la Andrei ca sa numai fii suparata

Maria fericita de bolfosel Bogdan-Andrei (31.07.2010)

Si la noi e la fel.E la fel de nepasatoare cu nepotul ca si cu o bucata de beton.cainele ei e copilul ei.i-a zis sotului la un moment dat, de fata cu mine, "du-te la strainii tai" - adica eu si Cristian.nu mai zic ca asta mic nu vrea sa stea cu ea si ea se mira de nu mai poate.nu poate sa stea 5 min cu copilul, i-l paseaza lu socra-miu" ia-l Costele, ca eu nu pot".acum vand un apartament si noi suntem in datorii pana in gat...vor sa-si ia casa ca avem noi si ei nu.dar nu ar zice niciunu: ba, va imprumutam pana la anu ca sa mai iesiti din belele si ne dati banii cand o fi..nuuuuu, tre sa-i faca praf.ma tot gandesc ca o fi o pedeaspa in cer si pentru ea ca aci pe pamant se pare ca nu o afecteaza nimic.
Alina, las-o on durerea ei de marlanca, nu ai ce face si gata.voi sa fiti sanatosi si fericiti ca cu oameni din astia iti faci numai sange rau si risti sa dai in alte alea.oricum, de schimbat nu o mai schimbi acum si mai ales nu o poti schimba tu.daca e dusa cu capu...las-o asaa.Pupam sa treaca supararea.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput