Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

o sa traiasca fetita, stai linistita... si sora-mea cu gemeni era gravida si sangera dupa fiecare contact... si a dus sarcina la termen si are acum o fetita si un baiat de 1 an si 2 luni si un baiat mai mare de 8 ani

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutareee!
Hop si eu, am revenit,am avut musafiri si nu am avut timp deloc de calculator,pe acasa nu prea am stat, plimbari non-stop... de azi dimineata suntem singuri, la amiaza am dormit cu baietii ( de la 14 la 16,45 )
My Lady - ai grija de tine si fetita
Magdaz_ina - multi pt tine ca meriti, nu stiu de unde ai atata putere
A_driana - voua va merge tare bine si ma bucur pt voi
Noi de luni incepem cresa/gradinita...am emotii,dar sper sa fie bine
Mult succes copilasilor care incep si ei de luni fie gradinita,scoala...

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

eu refuz sa cred asa ceva...pentru ca sincer..ma doare prea tare..
ma doare pentru ca eu desi sincer mi-as mai dorii un copilas, nu am voie... ma doare pentru ca am doi copii...dar unul singur... si am nevoie de el, de dragostea lui...

...chiar asa...voiam sa va mai spun ceva..si anume ca de cate ori vede o lumanare, zice "Dasus"...iar la mormant zice "bebe..Dasus..bebe..." si niciodata nu i-am spus ca acolo e Darius..sau ca acolo e un copil

eu imi doresc ca peste ani sa inteleaga cat de important a fost si este el pentru noi...si cata bucurie a putut sa ne afere..

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Vias nu e musai sa fie asa cum spun eu... este vorba in general... scuze daca am fost eu prea categorica... poate tine si de cum ii educam si cum ii invatam... te rog, nu te supara pe mine

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Vias, .

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nu am de ce sa ma supar..pe nimeni...mai ales ca imi aduc aminte ca atunci cand l-am nascut pe Darius ma uitam la el si vedeam un barbatel, un omulet parca deja independent...eram pregatita pentru ceea ce spui tu Pishko...acum, nu mai vad lucrurile asa, poate si din cauza ca am ramas in suflet cu o mare frica ca as mai putea pierde pe cineva..si tot de la tragedie simt nevoia sa fiu iubita si sa mi se arate iubire asa cum si eu arat toata dragostea mea pentru tati si JR...eeeeeeee..ce e in capul meu...o varza pe care numai eu si tati o intelegem...

in fine...nu vreau sa va intristez...vreau sa "vorbim" de lucruri frumoase... ...azi la Bv e asa de frumos, am mers cu puiul la plimbare, ma uitam asa la el si il vedeam atat de fericit, de ascultator, de minunat ma bucur ca e langa mine si ca ma lasa sa-l dragalesc ..sper sa ma lase si mai tarziu, chiar daca asa...mai pe furis, sa nu-l vada prietenii sa rada de el

A inceput Oktober Fest intr-o super zi de septembrie asa ca maine mergem in plimbare prin centru, poate un mic, o bere...un concert

..si acum ca puiul meu a adormit, merg sa pregatesc o ciorbita

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Vias..draga mea..te inteleg...doar sentimentul ca poti pierde propiul copil te infioara..ca nu mai e...te-am inteles intr-un final!Te inteleg....si atat!

Sunt mai bine azi!

Va multumesc din tot sufletul meu ca sunteti alaturi de mine si in special tie,Pishko-Mihaela!Esti o persoana intradevar "rara avis"!Nu multi au sufletul tau..deschis/cald/onest!Nu voi putea sa-ti multumesc niciodata pentru gestul tau..si mereu voi fi in stare de uimire...pentru ceea ce esti!

Eu va am in gand si in suflet, profilul la toate...si toate impreuna imi bucurati sufletul!Voi..cateva fete de la prietene..pe care le citesc(dana.n, mihamora, ralu_seby..etc).Fetele de la noua odisee unde scriu..iarasi sunt suflete frumoase..superbe..

Vias..e un suflet patimas, iubitor..temator si in primul rand luptator!De la ea am invatat ca nicaieri nu-i mai bine si cel mai important izvor de putere e in familia ta, in iubirea ce o naste ea!!

Magda e sufletul ce le razbeste pe toate, ce are putere sa lupte si cand totul pare pierdut si cand altii si-ar smulge parul de durere..ea vede lumina in intuneric intotdeauna!Are acea maturitate sufleteasca si acel echilibru pe care sper si eu sa-l gasesc candva!

Laura....lauriciul meu..e alta mama eroina..greu incercata..brazdata de durere...si resemnata!Laura e un suflet trist..care se consuma mult si care recunoaste greu ca sufera!Laura e un suflet exact cum sunt si eu...s-ar lasa ea in poponetu' gol..numai sa le fie la restul bine!
Laura e o mama exact cum as vrea sa fie mama mea...calda...cu o privire care strabate linia orizontului..o privire ce ajunge parca la Dumnezeu!

Adriana...IOI DOAMNE..mamica mea bio..Ady e un suflet din suflet..ea e toata numai suflet...o ador pentru cum pune suflet in toate..pentru cum traieste fiecare lucru in parte la adevarata lui valoare..pentru ca pune pret pe micile minuni ce ne infrumuseteaza viatza, pentru dragostea pe care o presara in urma ei si in jurul ei!

Sun...Ozana mea cu privirea patrunzatoare precum ochii unei caprioare..de la ea am invatat ce inseamna vointa..ce inseamna verbul "A VREA"..o admir pentru toate cate le stie si o respect pentru toate cate ne impartaseste!E o fiinta speciala pentru ca nu pune pret de "eticheta" ci pune pret pe om..pentru ca priveste in tine.

Busy meu drag...Ruxi..cea zapacita...care mereu se scuza si care se considera uneori "mamica denaturata" din lipsa de timp si experienta culinara!!!.Busy drag...ai un suflet atat de pur ca mi-e si mila sa il ating cu privirea.Iti iubesti copiii, intr-un fel rar intalnit..Suferi si reinvii ca Pasarea Phoenix..din propria-ti cenusa..Esti un suflet cald capabil de daruire pana la sacrificiu si de suferinta pana la delir..ai o putere in tine..pe care te mira uneori..Dar mereu razbati!Tu esti eroul meu ce castiga intotdeauna..ori ce ar fi!

Alexxa...prima poza pe care am vazut-o cu tine..m-a marcat..am exclamat" o, Doamne..ce copil frumos!"...ma gandeam ca ai vreo 19ani!. De la tine am invatat sa am rabdare..sa ma dedic maternitatii altfel...Tu esti un suflet iubitor de frumos..un suflet care se hraneste cu frumos...care respira prin arta si care iubeste natura...Am invatat de la tine sa privesc viatza asa cum este ea..sa nu mai privesc prin gard si sa invat sa ma ridic pe degete si sa vad si peste el!

Gabitza..ea e un suflet matematic...ei ii plac lucrurile sigure, complete..la obiect si bine facute..de asta e un AS in a creste doi copii..pentru ca-si dozeaza efortul..stie ce...cand..cum..si mereu e cu un pas inainte!E mereu atenta la detalii si e genul de om care rumega informatia..o compara si apoi da verdicte!Jos palaria,Gabitza!Mi-as dori sa fiu macar un sfert din ceea ce esti tu!

....si am cate ceva de spus pentru fiecare in parte..

Mii de flori pentru:dankutza, ralu_seby..pirelia, bobomom, mihamora, flavours, ragapie, dienutze...si alte fete speciale...cu care ma mai dau pe facebook

Dumnezeu v-a inzestrat cu suflet si v-a inzestrat si cu frumoasa calitate de a impartasi cu altii...de a schimba uneori destine...de a lumina precum un licurici mic care arata cararea prin intunericul vietii!Multumesc ca faceti parte din viatza mea..voua si altor fiinte dragi de pe acest forum.

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

o uitai pe Getik...imipare rauca nu ne mai scrie!!

De la getik am invatat ca tre' sa-ti suporti soacra orice ar fi!.Getik...e o persoana sufletista...care traieste modest dar frumos..o persoana care a facut sacrificii si i s-au intamplat minuni..o persoana care poate nu e as in gramatica si exprimare..dar e as in scoala vietii...multumesc pentru ca iti pasa, Geta!Esti si vei fi mereu suflet din sufletul meu!

Roxaly..Lorelix...sarea si piperul din odiseea noastra..tare mi-e dor de voi!

28061982 (Alina) ....nu te cunosc asa bine, dar te apreciez mult!..si tare mi-as dori sa ne mai scrii..tu si restul fetelor ce ne-au uitat!

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady, Vias - .
Sunt si eu pe aici, pe langa voi... cu pregatirile de scoala, picata in butoiul cu melancolie si cam "scumpa la vorba" - va pup mult! Fiti tari si proiectati-va viitorul frumos, asa cum vi-l doriti - sansele maxime sunt sa se intample exact asa

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, cam lung "inventarul sufletelor".
Eu ti-as raspunde ca "maturitatea sufleteasca si acel echilibru" se gasesc la metru in Piata Obor, fiecare se duce si isi cumpara cand are nevoie, cat are nevoie... insa cum nu pari a avea chef de glume la ora asta, o lasam pe maine.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput