Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

M-am intors.

treaba sta asa:

-bebe e ok.cel mai important!are 300 gr.e fetitza 100%..i-am ascultat inima pe doppler!

-eu....nu prea

doc. nu stie daca s-a eliminat dopul gelatinos sau nu.daca da-pierd sarcina.secretia mea e un pic lipicioasa ca o gelatina..transparenta

sanage nu mi-a mai curs.decat niste vagi urme am vazut pe chilot!

ea spune,doc. ca e de la activitatea ..de aseara..deci pauza activitati din astea toooooata sarcina!

-tre' sa stau lata-n pat, n-am voie efort deloc!

-medicamente...duphaston la greu..toata sarcina...el mi-a omorat ficatul si sarcina trecuta.

cam atat.ma rog sa nu mai am contractii si nici sangerari...si cel mai important:sa nu fi pierdut dopul!

*Blackmoon Lady 18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady Doamne ajuta
ma bucur ca bebicul e bine...si sa nu fi pierdut dopul....si activitatile ,acelea' lasati-le pe mai incolo
ma rog pt voi sa fie bine, ai grija de tine, menajeaza-te atat cat poti

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, te asteptam cu vesti bune in continuare !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lady dopul gealtinos se reface cu repaos la pat si liniste muulta... asa am patit si noi... de la un contact am sangerat si am sunat dr si nu mi-a dat nimic.... a zis ca o sa-mi revin si asa a fost... de-atunci nu am mai avut sangerari, dar si ciuciu sex toata sarcina... bine ca e bebe bine... daca e fetita, am cateva mormane de rochite, hainute care mai de care mai dragute... si o sa se nasca cam in perioada in care s-a nascut si a mea... daca vrei iti fac colet mai incolo

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pishko

daca e fetita, am cateva mormane de rochite, hainute care mai de care mai dragute... si o sa se nasca cam in perioada in care s-a nascut si a mea... daca vrei iti fac colet mai incolo

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

de ce plangi? ca nu e baietel?
ia si tu partea buna a lucrurilor... o sa se impace mai bine cu rebecca si o sa ai 2 sufletele la batrasnete care or sa te aline... baietii cat crezi ca stau pe langa parinti, nu ca ma plang, dar asa e normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lady in pat!!!! ai auzit???? si cu sexul...asta este, pauzaaaaaaaaaaaaaaaaa ...lasa ca trece imediat si perioada asta, acum cel mai important e ca fetita sa fie sanatoasa si dusa la termen.

Pishko maaaaaaaaaaaaaai ...iti dau "na na" pai ce faci tu?????? sper ca ce ai scris mai sus e doar incurajare pt Lady...da???????

si cu mii de scuze pt Sunshine, un sincer si un calduros "la multi ani".

da' cinsteala unde e?????

pupici pentru toate fetele

Mamica lui JR

Mergi la inceput

ma tem ca e adevarat... din punctul de vedere al mamei e greu de acceptat, dar din punctul de vedere al sotiei e de neimaginat altfel... daca intrebi orice femeie nu cred ca si-ar dori un sot mamos... asa ca eu mi-am luat gandul de la prea multa afectiune de cand am aflat la eco ca ca e baiat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui pishko

daca e fetita, am cateva mormane de rochite, hainute care mai de care mai dragute... si o sa se nasca cam in perioada in care s-a nascut si a mea... daca vrei iti fac colet mai incolo

Citat:

Nup...plang pentru ca iar "imi dai" fara interes si obligatie...ma fac sa plang faptele facute din suflet!

Sexul copilului e neimportant acum..sa fie sanatos si sa traiasca vreau.Atat!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Eu sunt de parere ca baietii sunt mai "lipicosi" si tot parerea mea este ca doua surori se inteleg mai bine decat sora cu fratele.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput