Fulgusorii de nov.dec2009{15*}
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
Hai la cinsteala..doar e ziua "Mariuchii mamii"![]()
muzica
mancarica
beuturica
Felicitari cu ocazia onomasticii pentru toti sarbatoritii de astazi!
*Blackmoon Lady
18+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
Multumim de cinsteala Alina, felicitari micii Mariuci, sa creasca mare frumoasa si desteapta, fericita alaturi parintii si fratiorul ei![]()

De-abia astept sa ajung acasa si sa ma apuc de prajituri torturi si curat, maine mai trece un an peste mine si trebuie sa-l sarbatoresc calumea, sa las supararile in spate si sa ma bucur de ceea ce vine!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
magdaz_ina spune:
Sunshine, sa ai maine o zi frumoasa, cu soare si bucurii ! 
rares - clipe in spirala norocului
Laura B spune:
La multi ani Mariucai tale, Alina! 
Adaug si eu cate ceva la masa festiva virtuala 
ca si eu imi serbez astazi pe: fata cea mare, mama, si soacra!
La multi ani tuturor sarbatoritelor/sarbatoritilor! 

My_Lady0091 spune:
Multumesc, fetelor!
de dimineatza,cand am fost la toaleta..am vazut o pata cat un purice de sange-pe chilot..niste firisoare subtiri de sange in secretie..si cand mai verific tot asa gasesc pe hartia igienica.Am usoare contractii si maustura vaginul...si il simt asa amortit!
Stau lata-n pat si astept sa vad..ce se mai intampla!
Daca as pierde acest copil..multi s-ar bucura!
Si ieri l-am vazut pentru prima oara si simtit prin burtica, cum impingea

*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
LMA Diana!!!!
LMA mama de Laura!!!
LMA sunshine, aka Ozana Raluca noastra!!!
...sa va dea D-zeu viatza lunga si frumoasa!
*Blackmoon Lady
bobocel_07 spune:
My_lady sper sa fie doar o simpla sperietura,ma rog pentru tine si bebe sa fiti ok.Fugi la medic si te asteptam cu vesti
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
magdaz_ina spune:
Lady, lasa-i pe altii cu "bucuriile" lor si mergi la medic sa vezi ce iti recomanda. Se mai intampla astfel de incidente si de regula se rezolva dupa o perioada de odihna. 
rares - clipe in spirala norocului
vias spune:
Buna si de la mine
Lady ma superi rau de tot, serios acum!!! Pai mai mama, tu, asa o razboinica sa "pleci urechea" la ceea ce vor unii si altii???? Pai vorba lui Magda, lasa-i cu "bucuriile" lor si ai tu grija de bebe din burtica. Eu zic sa suni medicul, daca nu, chiar sa dai o fuga la spital. Te pup, ai grija de tine, de burtica...si la naiba mai femeie...nu te mai gandii la altii!!
Spun si eu, asa cum fac de obicei,
La multi ani cu intarziere, tuturor Mariilor noastre. Sa va dea Bunul Dumnezeu multa sanatate si tot ce e mai frumos , voua sa vi se intample! 

In rest...eu invat (ca am de ce ![]()
![]()
) mai si lucrez, azi JR e la soacra..asa ca o sa bag si ceva

Mamica lui JR
A_driana spune:
La multi ani, shine 

lady si eu zic sa dai un tel la medic, vezi ce-ti spune el
despre ,bucuriile' altora, eu nici nu stiu de ce-ti pasa...eu ma rog sa fie bine samburelul din burtica...
sa ne tii la curent 
Adriana, mamica pufarinului David