Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata asa pe fuga
magda multi , esti o femeie deosebita cu niste copii minunati
ce cura de imunizare le faci la copilasi?
laura mult succes la examene, ma bucur ca fetele sunt bine

noi suntem bine, David nu are nimic, adica de la episodul de vineri cu cele 4 varsaturi, nu a mai avut nimic....nici acum nu stiu ce a fost...dar bine ca a trecut
am primit si aprobarea judiciara de la banca, dosarul a plecat la Fond deja ...mai dureaza 10-14 zile si gata
si apoi sa ne ajute DD sa fim sanatosi sa-l putem plati

sambata plecam la nunta, sambata urmatoare plecam intr-o mini-vacanta platita de firma sotului, asa ca voie buna pe la noi

va pup pe toate
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

LauraB un mare pentru tine, incearca sa gandesti pozitiv, te cred ca iti este tare greu, cu doi copii, servici, examene...dar tu esti puternica.

A_driana ma bucur tare mult pentru voi, abia astept cinstea

Noi inca nu am plecat la Bucuresti, nici nu stiu daca vom mai pleca, JR e bolnavior, s-a trezit cu febra si tuse asa ca...suntem in asteptare, vedem ce se intampla, daca mai plecam sau nu...

Si acum, am de invatat, lucrat, facut curat...pupici

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana
magda[...]ce cura de imunizare le faci la copilasi?

Broncho-vaxom, 10 zile pe luna, 3 luni toamna si 3 luni primavara.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

magda
vias sanatate la pici

si eu as incerca ceva cura de imunizare, dar parca as merge pe ceva naturist...David nici nu ii bolnavicios, vad ca are imunitate buna....cu pediatra n-am discutat inca despre asta ca ne-am vazut doar la controlul de 18 luni, si ne mai vedem la 24, si atunci va fi in plina iarna...deci nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna si dela noi!
am profitat un pic de vremea buna si am fost tot plecati la balta, ca jr ii place tare mult la apa si nisip. E tare cuminte, in felul lui, adica e pus tot timpul pe nazdravanii si curios tare, dar nu ne face probleme.
Alaltaieri l-a pacalit pe tati care tocmai se pusese la masa, aruncand niste haine pe jos, sa-l ridice de la masa si sa fuga dupa el, si cand s-a intors tati iara la farfuria lui, surpriza, locul ocupat de flacau care-i manca din farfurie cu furculita......
Mai nou te cere si te trage de maneca sa mergi neaparat unde vrea el, ca sa te joci sau sa-l scoti afara.
la capitolul vorbit e o morisca mica stricata, repeta tot ce aude, si a trecut la faza de "format de propozitii".. adica "tati hai tai-tai" "mami concon (balcon)".
Si se lupta de zir cu hainele, el trebuie sa se incalte, el trebuie sa isi ia hainele singur pe el, ...dureazaaaaaaaa....nu cumva sa pui mana sa-l ajuti ca iti trebuie dopuri in urechi...tipa NEEEEEEINNNN
Tot ce misca, are motor si huruie intr-un fel trebuie studiat cu f mare atentie, gen camionul venit la vecini pt santier...trebuie privit din balcon ore in sir...o sa creada candva vecinii ca cine stie ce vrem de la ei...dar sa mai ti si kg lui in brate...oai, ne termina...si evident jucaria preferata este un..escavator si muuuulte trenuri, din alea gen lego, care si le poate asambla cum vrea el.
Avem insa mai nou problema cu constipatia, se tot vaita cand ii trebuie lipsa mare de aua. VOi a-ti patit asa ceva cu ai vostri? Sa ii se traga cumva si de la operatiune olita?

Magda, superb! Felicitari! Sper sa auzim numai vesti bune si ca ingerasului tau bucalat tot mai bine ii merge!
A_driana, atunci pe cand ar trebui sa va mutati?
Camy, ce se mai aude de job-urile tale?
Laura, tin pumnii, e greu dar se merita efortul, e si pentru tine, dar si pentru familia ta! Si esti asa de puternica! Tot respectul!

la toate fetele!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Magda..esti minunata!!Stii?.Desigur ca stii!Ma bucur caRares e ok...sa dea De-zeu sa fie si super ok..cu inimioara lui micutza si plina de viatza!

Cura de imunizare o vom face si noi cu occilococinum si broncho-vaxom!

Adriana..cum e David?

Laura...cand e vorba de teme..gata farmecul..nu?
imi pare rau..ca esti in butoi sau pe lnga..cunosc sentimentul!Poate ne sufla Magda niste OPTIMISM de la ea!

Sun...la care "balta" ai fost?

pishkooooooo???????????qu'est ce que tu fais ca nu mai esti comunicativa?

Vias...pupam JR-ul..

busy..te vaz pe face..da' p-acilea neaaaaaaaaahwhy?

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

'neata
lady David ii f bine, din ziua aia n-a mai avut nimic, nu stiu ce a fost, dar bine ca a trecut...
shine un la piciul descurcaret
cheile le vom primi peste vreo 2 sapt, dar de mutat efectiv cu catel purcel abia prin ianuarie-februarie, cand primi restul de bani de la vanzarea garsonierei, ca pana atunci n-avem bani sa mobilam tot...
pana atunci punem doar sina pt perdele, corpuri de iluminat, face sotu rafturi in debara....din astea mai simple si fara multi bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady, citesc si aici... nu prea am timp sa scriu... multa traba, plus ca incepem scoala...

Intru eu in ritm, dar mai greutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Lady, avem aici langa oresul unde locuim, la vreo 5 km un lacusor natural de unde pe o parte se exploteaza nisipul, pe cealalta avem voie sa facem baie.
Noua ne place mult ca e curat, aproape, ai voie la grill si copilul in apa cat cuprinde.

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

La multi ani tuturor sarbatoritilor

ce faceti fetelor? pe unde umblati?

eu azi am schimbat garderoba lui David, pe cea de vara am pus-o in dulap si am scos-o pe cea de toamna...
si am facut niste spaghete usoare cu pastrama

va pe toate

Mergi la inceput