Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

My Lady - ce frumos ne-ai descris pe toate Eu ma bucur tare ca fac si eu parte din grupul fetelor care " iti sunt dragi " Mi-a placut cum "ai vorbit " despre fiecare...cel putin pe mine, m-ai facut sa-mi tin respiratia pt cateva secunde

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

maaaaaaaaaai...pai vrei sa plang acum?????

Lady, Lady, ce ma fac eu cu tine?????? asa iti arati tu fata aia de "femeie data draqului" si cand colo..ce sa vezi???? Eu am inteles multe de-a lungul timpului, dar as vrea sa-ti spun ca TREBUIE SA MERGI MAI DEPARTE!! si da, asta o spun eu care am un copil la 2 metrii sub pamant, care plang pana innebunesc si ma agat de muuuuuuulte ori de trecutul atat de greu si de urat
Mi-am dat seama de suferinta ce o duci cu tine inca din copilarie, apreciez ambitia ta, pentru ca ai ajuns unde ai ajuns..si nu-i putin lucru. Cel mai bine e sa renunti la tot ce e rau si-ti face rau...incepi sa fii mai "nesimtita", altfel...
Concentreaza-te pe ce ai acum, pe familia ta, pe sotul tau, Becca si burtica. Ai pentru cine sa mergi inainte si mai ales...cu cine. Nu mai esti singura!!!
De-a lungul timpului am vazut si sicanele, certurile, supararile de pe forum... si cat de mult ai suferit si in urma lor...nu e normal...
Toti suntem oameni, toti gresim, niciunul nu detinem adevarul absolut... important e ca noi sa ne straduim sa fim mai buni...nu sa scriem aici randuri, randuri doar pentru a ne ridica una pe cealalta in slavi....
Capul sus mai copile.... esti bine..burtica e bine, Becca e bine..sotul e bine... ce-ti mai trebuie? mai ai nevoie de ceva???? nu.. nu ai nevoie nici de mama ta, nici de soacra, nici de alte rude care doar spun lucruri care te deranjeaza...si mai ales care stiu ca te supara..

..ai grija de burtica...si sa te vad mai fericita...
eu tarziu am inteles ce inseamna fericirea..si regret ca nu am lasat-o mai de demult sa intre in viata si in sufletul meu!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
eu tarziu am inteles ce inseamna fericirea..si regret ca nu am lasat-o mai de demult sa intre in viata si in sufletul meu!

Vias,

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

'neata

am venit cu facuta special de mine

noi azi "ne petrecem" cum putem, suntem toti 3 raciti , dar totusi sper sa fie vreun concert fain...

apropo...Getik de ce nu mai scrie???????

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

'Neata, fetelor!

Vias, pai daca sunteti raciti va puteti petrece in 3 in pat Despre ce concert e vorba?

Lady,

O zi buna tuturor (merg in pat ca la mine se apropie de miezul noptii)

Mergi la inceput

azi am mers doar in piata, pana la soacra sa luam ceva si la cimitir...in rest acasa...eu si sotul bolnavi copti, JR parca, parca e ceva mai bine, mi-a fost asa mila de el azi, ca tot venea la noi cu adidasii ca sa il scoatem afara si noi...
Sper sa-mi revin repede-repede ca am treaba...

noapte buna

Mamica lui JR

Mergi la inceput

La multi ani Dienutze

asta pentru ca maine dimineata eu nu am cum sa fiu la calculator. Si sper ca Dienutze va intra macar sa ne citeasca.
Eu ii doresc tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!
un brat de

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Buna dimineata la toate,
Se pare ca dau eu azi ....

Lady, tu ma faci zau sa plang...nici nu stiu ce sa-ti raspund...
Vias, insanatosire grabnica!

scuze de intarziere!!!! Multumesc frumos de urari!

Va doresc o zi faina la toate!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
La multi ani, Dienutze

lady da chiar asa, tu chiar vrei sa ma faci sa plang? iti pot raspunde doar cu un brat de pt ceea ce esti...
si vreau sa te rog sa fii mai optimista si mai FERICITA...ma gandesc ca nu-ti pica bine ca rudele si probabil si parintii comenteaza despre sarcina si una alta, dar incearca sa nu-i bagi in seama, viata ii prea scurta sa ne amaram mereu ...
ai o familie frumoasa, un copilas superb si unu pe drum, pt ei trebuie sa fii fericita....sunt multe mame care nu cunosc fericirea asta ... deci te rog eu, capu sus si un zambet larg
vias insanatosire grabnica la toti 3
mummy

noi am fost sambata la nunta, a fost bine...David a ramas cu mami acasa, si-a urmat ritualul din fiecare seara si la 21:30 a cazut lat pana dimineata la 9...deci am apucat sa dormim si noi vreo 4 ore...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete

LMA, dienutze!!!!!!!!

noi fugim afara!

si apoi treaaaaba...ca asa e lunea!

vias...sanatate!

ady..nunta?frumos!

sunshine

busy

laura

madga-fug spre Obor

si o felicit pe laviniablaga...pentru sarcina!Sper ca ne citeste!

*Blackmoon Lady 19+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput