Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
alina06st spune:
Ioanna, multumim pt urari! 
Uite, noi azi facem 4 luni si tot a mai avut sapt asta un episod cu burtica. Plangea si se facea covrig la mine in brate... asa m-am gandit ca e burtica. Dar osicum se intampla rar. Am inteles ca pana la 4 luni jumate dureaza. Acu' eu nu stiu daca s-or numi tot colici, dar oricum, eu zic ca burtica il durea, dupa cum se strangea la mine in brate. Dar n-a durat mult... de fapt, l-a luat somnul...
Cami, sanatate fetelor!
Voiam sa te intreb ce fel de cererale i-ai luat Petrei? Banuiesc ca le-ai dat oscilococinum, nu? Am vazut ca lui Luca ii trec mucisorii cand ii dau. Si la el tot la fel. Nu curgea nimic, dar il auzeam cum ii trage in gat cand respira...
Scrish, multam pt reteta! 
Madutza, am vazut ca faci supa pt 3 portii. Si cum faci, le pastrezi la frigider, sau le congelezi?
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
la multi ani bb luca de alina-06!!! 

alina06 si eu fac pireutul de legume (ciorbica) pt 2 zile. il tin normal la frigi.
ce cald s a facut la noi.....
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
delia +1 kg a ajuns sa te supere pe tine???? hai mah mami.....o nimica toata....sunt variatii in functie de retentia de apa.. 

alina06st spune:
Multam Yasmi! Si pt urari si pt raspunsul cu frigiderul.
Mi-a trimis tata niste legume de gradina, ingrijite de el, adica bio 100%. Am congelat pt bebe niste pungute mici cu dovlecel si rosii cherry. Am pus cate putine, asa, cat sa fac o data si sa-mi ajunga pt 2, 3 portii maxim.
Mi-a dat si fasole verde, dar aia am pus doar pt noi o punga mare. Am citit ca la bebe nu-i indicata pana la 1 an 
Acum, nu stiu daca prin congelare se mai duc din vitamine, dar am zis ca mai bine congelate din gradina decat proaspete din hypermarket 
bb_yasmi spune:
alinao6 eu zic ca mai bine din gradina congelate decat de la magazin. acum nah, fiecare cum are.
si eu am pus cate ceva. si spanac de ex am pus si ii pun cate o mana in papa la cateva zile.
si rosioare.
ce mai primesc si eu ![]()
bb_yasmi spune:
imi cer scuze ca nu raspund asa cum trebuie fiecaruia....dar sincer asa pe sarite am ajuns sa citesc 
sper ca de luni sa fim mai linistiti.
alina06st spune:
Yasmi, daaaaa, bun si spanacul!!! Am citit ca-i tare bun la bebei! Pacat ca tata n-are
.
Asa e, sunt bune din gradina, daca avem de unde... Daca nu, folosim si de la magazin, ce sa facem ![]()
ailed_dota spune:
ei, yasmi, cate unul cate unul... si se face burtica![]()
din cauza ca stau si un pic cocosata(cu burta in fata) ma intreaba lumea esti gravi?

am ramas cu un pic de burtica deasupra operatiei nu imi place... atarna asa un pic... cred ca s-a pierdut elasticitatea... dr imi zicea ca m-a cusut greu ca era pielea subtire...
si eu sunt deacord ca mai bine iarna legume congelate decat din market alea mari si colorate![]()
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
cami_antonia spune:
eu am facut deja 2 rafturi de frigider pline de borcane cu zarzavat
din gradina mea si de la socrela
am bagat si morcovi la congelator si pastai
si mama imi baga de la tarani ardei si dovlecel
alina06st spune:
Cami, cum pui morcovii la congelator? Fierti? Anul viitor sper sa pun si eu cate ceva in gradina mea 
Ailed, si eu am ceva burtica deasupra operatiei
. Nici nu pot sa ma uit ca lumea la ea. La operatie
. Sotul meu a scapat de burta cu bicicleta si cu alergare. Zi de zi. Dar cand sa le mai fac si pe astea? Ei poate daca as fi mai ambitioasa, as gasi timp...