Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

am si eu o INTREBARE:
dupa ce am intrerupt alaptatul la Maria si dupa ceza la ingeras am luat brocriptina... acum, avand in vedere ca numai am pic de lapte de vreo trei saptamani se justifica sa mai iau?.... ideea era sa nu ramana prin san niste resturi sa se pietrifice

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

eu nu am luat nimic cand am intarcat baiatul

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

ailed ai dreptate, incerc sa stau zen eu sotului tau i as fi scos televizorul din priza

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

tare faza
Scrish, mai incolo o sa fie alstfel, va veti obisnui si cateva zile fara el. Cred ca am mai povestit..cand l-am lasat pe Cristi la mama mai mult timp (plecasem in Turcia) simnteam ca imi e asa de dor de el ca nu mai aveam aer sa respir cand ma gandeac la el...adik in continuuu

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

neata fetele

trebuia sa plecam in week-end la peste cu finii dar ei nu mai pot merge..am aranjat deja sa duc copii la mama. Asa ca voi duce copii si voi face curatenie genereala sambata

viss, concediu placut iti urez, sa va simtiti bine si sa te relaxezi si tu atat cat poti . week-endul viitor voi fi si eu la mare

Deea, nu pun mult apa in supa ca oricum eu dupa fierbere pasez legumele si apoi subtiez piureul cu supa si arunc restul de supa. Fierb de obicei pentru 3 portii.

Am fugit la mama, las copii acolo...diseara suntem singurei acasa

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

alina 500 ml apa, 1 morcov, 1 radacina de patrunjel, o feliuta de telina si cateva frunze de patrunjel pentru aroma, fara pic de sare sau alte nebunii si iese chiar buna! mada zicea k nu prea e indicat sa le pui pe toate deodata ca daca face alergie nu stii de la ce a facut si e un argument ft bun. morcovul stiam dinainte k il accepta pt k i l am dat in suc iar telina si patrunjel vad k chiar i au placut! chiar par sa ii placa mai mult legumele decat fructele!

mada ai dreptate. pana la urma tot trebuia sa fie odata primul weekend fara el...offffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

noi la fetita periuta asta am folosit-o http://www.mamiko.ro/produs/931-NUK-Periuta-de-dinti-inel-protectie

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare fetele,

la apel

abia acum am reusit sa intru putin, sunt cam ametita, fata mea azi-noapte a fost agitata, de pe la 4 pana la 8 cand am luat-o din patutul ei sa foit, marait, etc
acum i-am dat papica si profit ca sta putin cuminte sa scriu si eu doua randuri, apoi ma duc sa fac niste snitele si un piure pentru dupa-amiaza cand vine sotul de la work

cami - sanatate multa antonieioff...ce mai trageti cu raceala asta...

simona,deea -

viss - distractie placuta si un mare pup pt fetita; ai grija de ei ca o secunda daca ii scapi din ochi au comis-o.
fata mea acum doua seri la baita era asa cuminte, si am intors si eu capul sa ma uit la ceva la tv si tup.. a bagat boticul la apa

ailed - poate ai mai multa apa in organism, o sa se duca ia sa vezi

scrish, ailed - si eu as scoate televizorul din priza

strumph - pup pentru piscotica si spor la cumparaturi maine si la multi ani anticipat sotului!

am fugit, poate mai apuc sa fac si eu cate ceva, pe la 3 ajunge mama soacra si sigur ma tin de cafele si gata ziua
va pup pe toate

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

multumesc fetele ca v-ati gandit la noi
de fapt ambele fete sunt mucioase acum
de aia am zis ca sunt la dubliu
doar ca au muci ascunsi care sunt tare periculosi
offfffffff
deci nu curg
da ele abia respira
le pun ser si [picaturi
si le aspir cu batista
nu iese nimic si sunt cam nervoasa
antoniei i-am pus si olinth ca are voie
peste 2 ani
da la petra e mai greut

viss acu merg sa citesc pm
rasp imediat

mada multi pupici
ce bine ca ramaneti amandoi diseara

deea pupici
nu e alergica
ca as fi stiut pana acum
am un pediatru batran si f bun aici din spital
si-ar fi daty seama
nu raceste f des
da acu a intors-o frumos
asta e

Mergi la inceput

la multe lunite bebe Luca de alina06!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

fata mea face nani si eu frec menta pe net in loc sa fac treaba...mama lui de net...

ce liniste e pe aici...se apropie week-endul, care va fi unul prelungit, tinand cont ca si luni e liber

strumph i-au mai trecut bubitele sophiei?

mamicile miki,irinuca,millie,alexina,dyadyazuza, antguess sunt chemate la apel

mamicile dorinut@, Anaxena, salo_sama, Stefyapost, IONY82, medeea, lauriciu, djlaura, nilufera, ama22 haideti sa ne mai povestiti ce mai fac puii vostri

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb

mai este vreun bebe care se lupta cu colicii? si pe la ce varsta trec?

eu una nu mai am rabdare sa treaca, fata mea mai are o saptamana si face 4 luni si inca ne luptam cu durerile de burta...
ieri a plans mititica cum plangea cand avea vreo luna jumate

Mergi la inceput