Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

Bun regasit pe forum,ca nu am mai scris o vorbulita de ceva vreme.
Noi am revenit duminica din tara,unde a fost frumos dar tare obositor.L-am botezat si pe Sebastian pe 29 iulie.Acum incarc si ceva poze de la botez.

Am intrat pe picasa si am ramas uimita..cresc copilasii nostri,toti frumosi si foarte expresivi.Ce frumos rade Luca si ce bine sta in fundulet Catalina!!!.

Despre Sebastian : rade si el cu hohote,mai ales la oglinda ca si Sophia Strumphitzei,rade la Giulia si mereu raman surprinsa cum se cauta unul pe celelalt.
Are si el un dintisor care abia a spart gingia si unul care sta la panda,a fost cam nervozel zilele trecuta si ieri la lumina soarelui am vazut si eu gingia sparta.
De diversificat inca nu am inceput nimic...asptept vizita la pediatru sa vedemcum sta cu cantarul.

Catank am citit despre patania ta cu pepenele,imi pare rau ca asa s-a intamplat,fiecare la un moment dat are tentatia sa ii dea cate ceva pe limbutza(mai din curiozitatea nostra de a vedea cum reactioneaza,mai din experienta celorlalti).

Simona sanatate multa mamei tale.

Cami sanatate si fetitelor tale,mereu tragi cu racelile cu Antonia.

Irinuka ..apropo de paracetamol,eu stiu de la peditra mea ca se administreaza 20mg/kg.Trebuie data doza pt kg fetitei tale pt a-si face efectul(nu mai putin).Sper ca nu gresesc.

Roxy...LA MULTI ANI pentru ziua de ieri.Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa.

Strumphitza spor la shopping....cand plecati in Romania,ca nu mai retin???Scumpa foc Sophia,grasunica,grasunica!!!

Viss...ai doi copilasi minunati,sanatate multa baietelului!

Gata...trimit mesajul sa nu-l pierd!

Vacanta placuta fetelor care pleaca sau sunt in concediu!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Salutare tuturor!

Reusesc sa scriu doar cind Ioana doarme.
roxy, nu sunt suparici, cum sa fiu??? aaaaaaaa ba da, sunt, mi-am adus aminte pozele atasate sunt cauza , trebuie sa recunosc ca vasul gol mi-a placut cel mai mult, ptr ca nu apucasem sa citesc ca e lins de voi...si ma tot holbam in el si nu pricepeam ce ai gatit ...dupa am vazut combinatia de legume cu carnita. Ma bucur ca v-ati simtit f bine, mai ales cu Anastasia alaturi. Ce frumos....
deeama declar o sensibiloasa si dau importanta oricarui lucru marunt. Ei, rostogolu facut de Ioana ieri a insemnat muuult ptr mineSi nu numai..zi de zi ma uimeste, cum de altfel va uimesc si pe voi puiutii vostrii...
Cu alergia aia nu stiu ce sa zic....tu zici sa nu fi fost de la pepene?!...ma abtin, bine ca a trecut...nici nu se mai vad bine...
i-am mai dat dimineata 3 pic, dar la cele de seara cred ca renunt...

camiimi pare tare rau ca mereu de confrunti cu raceala fetei...nu stiu ce sa zic? analize mai amanuntite ceva? ca parca e prea des...mai mereu te-am ''auzit'' Sanatate multa!
allydeja dintisor?felicitari!!! Treci la apel si vino cu probe Te plimbi mult si bine, cum sa nu creasca baiatul...

pupic toate fetele

p.s. pina la urma tecile sunt intersize pina la un an???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Salut fetele!

Am ajuns acasa acum de azi dimineata plecata cu treburi prin oras...de fapt treburile sunt ceva cumparaturi

Am citit aseara paginile ramase in urma dar nu am mai avut putere sa scriu ca eram f obosiita.
LA MULTI ANI ROXY SA FII FERICITA ,SANATOASA SI SA TE BUCURI DE FAM TA! scz de intarziere

Aseara teea a adormit la 20 si nu s-a mai trezit decat la 5 dim, a mancat apoi a dormit iar pana la 8, nici nu i-am facut baita doar i-am bagat un biberon pe la 23 prin somn asa
Am cantarit-o azi dim si are 6450- a luat f bine in ultina sapt
De sapt viitoare bagam si cereale, de abia astept sa vad cum reactioneaza
Scrish- cred ca ai dreptate cu tetina aia. eu am cumparat oricum si daca nu merge acum o merge maii tarziu.

va dati seama ca am cam uitat ce am citit de aseara.
ma duc sa mai citesc din urma si revin

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!!!

Bun regasit pe forum,ca nu am mai scris o vorbulita de ceva vreme.
Noi am revenit duminica din tara,unde a fost frumos dar tare obositor.L-am botezat si pe Sebastian pe 29 iulie.Acum incarc si ceva poze de la botez.

Am intrat pe picasa si am ramas uimita..cresc copilasii nostri,toti frumosi si foarte expresivi.Ce frumos rade Luca si ce bine sta in fundulet Catalina!!!.

Despre Sebastian : rade si el cu hohote,mai ales la oglinda ca si Sophia Strumphitzei,rade la Giulia si mereu raman surprinsa cum se cauta unul pe celelalt.
Are si el un dintisor care abia a spart gingia si unul care sta la panda,a fost cam nervozel zilele trecuta si ieri la lumina soarelui am vazut si eu gingia sparta.
De diversificat inca nu am inceput nimic...asptept vizita la pediatru sa vedemcum sta cu cantarul.

Catank am citit despre patania ta cu pepenele,imi pare rau ca asa s-a intamplat,fiecare la un moment dat are tentatia sa ii dea cate ceva pe limbutza(mai din curiozitatea nostra de a vedea cum reactioneaza,mai din experienta celorlalti).

Simona sanatate multa mamei tale.

Cami sanatate si fetitelor tale,mereu tragi cu racelile cu Antonia.

Irinuka ..apropo de paracetamol,eu stiu de la peditra mea ca se administreaza 20mg/kg.Trebuie data doza pt kg fetitei tale pt a-si face efectul(nu mai putin).Sper ca nu gresesc.

Roxy...LA MULTI ANI pentru ziua de ieri.Sa fii fericita alaturi de familia ta frumoasa.

Strumphitza spor la shopping....cand plecati in Romania,ca nu mai retin???Scumpa foc Sophia,grasunica,grasunica!!!

Viss...ai doi copilasi minunati,sanatate multa baietelului!

Gata...trimit mesajul sa nu-l pierd!

Vacanta placuta fetelor care pleaca sau sunt in concediu!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Bine ai revenit!

Sa va fie de bine!!! Ma bucur de vestile bune!!!
Te asteptam mai des...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 ii pun cruzi
taiati cubulete
in pungute mici
cat sa pun o data la o mancare

aaaaaaaa
si mama imi pune si vinete

delia ti-ai luat bors din tara?

Mergi la inceput

Cred ca am gasit raspunsul la intrebare...

Tabelul diversificarii alimentatiei pentru bebelusi si copii

http://diversificare.ro/alimente/2011/06/tabelul-diversificarii-alimentatiei-pentru-bebelusi-si-copii/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

alina06 ii pun cruzi
taiati cubulete
in pungute mici
cat sa pun o data la o mancare

aaaaaaaa
si mama imi pune si vinete

delia ti-ai luat bors din tara?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

nuu
fac eu
mi-am luat tarate si am husti si fac in casa

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

geo bine ai revednit si felicitari pt crestinarea micutului

da mai fetelor
eu ma si panichez
cand raceste cat de putin ar fi
recunosc
altii daca nu dau antibiotic nici nu considera raceli
eu la orice tuse ma panichez

Mergi la inceput

catank super tabelul

delia ooooooooo
frumos asa
ma gandeam
si frunze de vita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Cami dar cu aerosol ai incercat???Giulia daca are mucisori ii pun ser fiziologic sau/si picaturi sa-i usuce.Daca sunt multi si coboara in gat incepe si tusea...atunci ii fac aerosol cu ser fiziologic.De ce nu profitati de mare,de aerosolii naturali?

Si cu Sebastian la fel fac...nas curatat temeinic si daca tuseste...se rezolva totul cu aerosol.desi recunosc sa imi e cam greu sa-i fac lui.

sanatate multa!!!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput